Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']snuszkak, jak wygląda sprawa sterylki aborcyjnej sue?
to chyba już najwyższy czas?:razz:
czy zrobicie coś w tym kierunku? a może sprawa już załatwiona?:cool3:

ponawiam swoje pytanie.:roll:

mam nadzieję, że ta cisza nie oznacza, że sprawa ma przycichnąć....:shake:

Posted

agaga21 napisał(a):
ponawiam swoje pytanie.:roll:

mam nadzieję, że ta cisza nie oznacza, że sprawa ma przycichnąć....:shake:

Najlepiej udawać, że nie ma żadnego problemu - nic nie widzę, nic nie słyszę, to i sprawy nie ma :shake: Albo jeszcze lepiej - próbować zwalić problem na kogoś innego :roll:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Najlepiej udawać, że nie ma żadnego problemu - nic nie widzę, nic nie słyszę, to i sprawy nie ma :shake: Albo jeszcze lepiej - próbować zwalić problem na kogoś innego :roll:

no i chyba dlatego dalej pozostaniecie nie wtajemniczeni, o finale zapewne dowiecie się od Ani bo wyjeżdzam

Posted

snuszkak napisał(a):
no i chyba dlatego dalej pozostaniecie nie wtajemniczeni, o finale zapewne dowiecie się od Ani bo wyjeżdzam

hmmm....trudno powiedzieć czy sprawę załatwiłyście?

Posted

No tak, bo i po co mamy być wtajemniczeni :cool1: - jak trzeba pomocy, pieniędzy, itd, to owszem - wszyscy są baaardzo wtajemniczani. Ale jak już się coś schrzani na całego - to na wątku cicho sza :roll: No i w ogóle, co za bezczelność, że ktoś się tutaj domaga jakichś odpowiedzi :shake:

Posted

snuszkak wyjechała, supergoga podobno też... wygląda na to, że superfundacja odpuściła sobie tak ważną sprawę jaką jest dopilnowanie by doszło do sterylizacji suki, która była pod ich opieką a która jest teraz prawdopodobnie w zaawansowanej ciąży Z WŁASNYM SYNEM!:angryy:
przygotujmy się może lepiej na szukanie domków nowym szczeniaczkom, które pewnie prędzej czy później trafią do schroniska.

mam zdjęcia dixona
tylko że w tym momencie podziwianie kochanej mordki jest mało istotne, gdy cały czas jest ta niezałatwiona sprawa ciąży :angryy:

Posted

agaga21 napisał(a):

przygotujmy się może lepiej na szukanie domków nowym szczeniaczkom, które pewnie prędzej czy później trafią do schroniska :angryy:

W sobotę jadę temu zapobiec! Sprawa jest cholernie trudna, mam nadzieję, że tym razem będzie potraktowana poważnie!

Posted

no pięknie...czyli superdziewczyny z fundacji dopięły swego.zwaliły na ciebie aniu ten problem, choć w żaden sposób nie jesteś za tą sytuację odpowiedzialna. pięknie umyły rączki. tylko pogratulować. no ale co zrobić? trzeba zadziałać, mam nadzieję aniu, że ci się uda.

Posted

:angryy:fajnie nie ma co ....czyli fundacja na urlopie a sucz niech sie szczeni co roku z własnym synem rozmnażana ....

mialam jeszcze coś napisac na temat fundacji Psiowych znanych mi z dogo ale ugryzłam sie w palec :diabloti:

Posted

CIOTECZKI, NARADA NADZWYCZAJNA ! ! !
jutro wybieram się do właścicieli Sue przekonać ich ostatecznie do sterylki aborcyjnej. Proszę o pomysły jak to zrobić. W umowie jest punkt o nie rozmnażaniu, mogę się na niego powołać, ale nie chcę ich straszyć zabraniem Sue, czyli czymś czego nie zrobię. Sytuacja jest na trudna , jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką sprawą, jestem na dogo dość nowa, proszę doświadczone cioteczki o porady.

Posted

nie wiem, cholera! fundacja mogła by postraszyć ale się wypięła:angryy:
ty jedynie możesz udawać że jesteś z fundacji lub ze schroniska...możesz blefować, to chyba jedyne wyjście jeśli się po dobroci nie zgodzą, trzeba ich będzie postraszyć odebraniem obu psów.

Posted

Tak, będę udawać, że jestem z fundacji, tak się na wizycie przedstawiłyśmy. Tylko strasząc ich musimy wziąć pod uwagę, że powiedzą mi, że no to mam je wziąć :cool3:.... A mają świadomość że do schroniska nie będę chciała ich oddać.... Jak do jeża trzeba do tego podejść....

Posted

Szybciej myślę niż piszę:diabloti:
Koniecznie sterylka aborcyjna,bo i tak szczeniaki trzeba będzie uśpić itd...

Aniu, masz śliczną córeczkę, prawie jak moja wnusia;)

Posted

podpisali umowę więc się zobowiązali.
teraz ją złamali więc.....złamali prawo(?):razz:
wydaje mi się że nie ma co ich prosić, to ich obowiązek wysterylizować szybko sukę i tak trzeba sprawę postawić. aniu, byłaś tam, widziałaś że kochają te psy więc pewnie nie zaryzykują ich odebrania. w razie czego powiedz że psy wrócą do schroniska i i tak zostaną wysterylizowane, że nie mają możliwości decydować o tym, jedynie mogą postąpić tak, by im psów nie odebrano.

Posted

właśnie przeczytałam:crazyeye::angryy: Ania nie jestem z fundacji ale jeśli chcesz mogę z Tobą jechać na rozmowę:oops: będzie Ci raźniej. mogę w niedzielę do 15 albo w poniedziałek po 13 lub reszta tygodnia do woli w zależności jak Ci pasuje.
mam nadzieje, że młode się nie urodzą bo taki chów wsobny nic dobrego nie wróży:shake:

Posted

z bazarku ciasteczkowego uzbierało się 150zł na BB!:multi::multi::multi:
[SIZE=3]http://www.dogomania.pl/forum/f99/watrobowe-ciasteczka-rarytas-dla-psa-za-chwile-konczymy-142517/?highlight=trobowe
wszystkim dziękuję za wzięcie udziału i zakupy!:loveu::loveu:

p.s. wysyłka najpóźniej w środę.:oops:

Posted

Byłyśmy z Marta23t u właścicieli Sue, sprawa wygląda bardzo ciekawie- Sue za dwa tygodnie rodzi!!!!!!! Na sterylkę aborcyjną za późno, od początku byli niechętni temu pomysłowi. Weterynarz stwierdził, że miot będzie liczny, niestety uśpienie ślepego miotu raczej też nie wchodzi w grę!!!