ania z poznania Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ja miałam na myśli wielkość geniuszu :evil_lol:! Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ania z poznania napisał(a):Agaga21, jesteś wielka :lol::multi:! . no fakt...do małych nie należę...:oops::evil_lol: Quote
Linka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 http://i43.tinypic.com/352jaqq.jpg po minie tego pana wnioskujemy, że Dixon waży swoje? :eviltong: Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ania z poznania napisał(a):Ja miałam na myśli wielkość geniuszu :evil_lol:! no ja też!:diabloti::eviltong::eviltong:;) Quote
ania z poznania Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='Linka']http://i43.tinypic.com/352jaqq.jpg po minie tego pana wnioskujemy, że Dixon waży swoje? :eviltong: Jedyne 27kg :lol:. Po intensywnych ćwiczeniach i porządnej karmie na pewno będzie więcej :evil_lol:. Quote
agaga21 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 dixonek juz bezpieczny... pomóżcie nam uratować zapomnianą przez wszystkich MAJĘ! dopytują się o nią nieciekawe typki, dziewczyny ze schroniska podejrzewają, że mają bardzo złe zamiary wobec niej. musimy zabrać MAJĘ do hotelu, to jej jedyna szansa na dobre życie. błagam o pomoc finansową!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/grubanio-amstaffka-maja-czy-ktos-ja-pokocha-schronisko-radom-128472/index13.html#post12408498 Quote
agnieszka32 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Jaki radosny i szczęśliwy :multi:[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]I to uśmiechnięte pysio :loveu::loveu::loveu:[/FONT][/FONT] Quote
agaga21 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ja nie mogę się doczekać relacji z odwiedzin ani u jej kochanej "hienki":evil_lol: ale na to jeszcze troche trzeba poczekać... Quote
ab-agnieszka Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 wszystkie wpplaty na dixona umiescilam na watku hektora w pierwszym poscie na samym dole. http://www.dogomania.pl/forum/f28/astek-hektor-cierpi-nikt-nie-reaguje-132015/ Mysle ze dla porzadku powinnam zalozyc watek z rozliczeniami osobny. Bedzie jasniej i nie trzeba bedzie skakac z watku na watek. Jak tylko go utworze wkleje jego link. Quote
snuszak Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 troszke tam zamieszanie więc byłoby łatwiej prowadzić osobne rozliczenie, czy możesz napisać jak sprawa wygląda na dzień dzisiejszy u Dixona? Aha i do kiedy hotel jest opłacony, czy ktoś deklarował wpłaty stałe? Czy wiadomo jak postępy Dixona i czy raczej szybciej czy jeszcze długi okres minie zanim będzie mógł chłopak iść do adopcji. Bo będzie trzeba myśleć o wszytskim tzn o kasie na przyslosc dla Dixona ;) Quote
agaga21 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='snuszkak']troszke tam zamieszanie więc byłoby łatwiej prowadzić osobne rozliczenie, czy możesz napisać jak sprawa wygląda na dzień dzisiejszy u Dixona? Aha i do kiedy hotel jest opłacony, czy ktoś deklarował wpłaty stałe? Czy wiadomo jak postępy Dixona i czy raczej szybciej czy jeszcze długi okres minie zanim będzie mógł chłopak iść do adopcji. Bo będzie trzeba myśleć o wszytskim tzn o kasie na przyslosc dla Dixona ;) niestety deklaracji praktycznie nie było żadnych więc dixon na razie jest utrzymywany ze wspólnej skarpety(którą na szczęście uzupełniają 2 kochane ciotki: ania z poznania i ciotka, która chce pozostać anonimowa), są też inne wpłaty i bazarki na brygadę bogatyńską-dla wszystkich psów,gdzie wszyscy wpłacający są wyszczególnieni, tak więc rozliczenia będą wspólne, tak jak do tej pory.inaczej się nie da.także wsparcie mile widziane... pan marek mówił ani, że dixon robi duże postępy ale jeszcze przed nim sporo...także zaczniemy go ogłaszać po wizycie ani w bogatyni czyli za jakieś półtora tygodnia do dwóch-z resztą zobaczymy właśnie po tej wizycie;) EDIT: tzn.oczywiście dixon ma na razie opłacony hotel po kaśce do dwudziestego któregoś czerwca, potem bedzie finansowany ze skarpety bogatyńskiej.obecnie mamy w hoteliku oprócz niego hektora, w najbliższym czasie hektor jedzie do domu a do hotelu dojedzie maja i baron. Quote
andzia69 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 albo ja ślepa jakaś jestem...albo w 1 poscie nie widzę konta....:shake: myślę, ze oprócz rozliczen to ważne, żeby był i nr konta - bo trudno na wątku znaleźć;) A Dixonek widzę taki finansowo opuszczony:-( Quote
agaga21 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 andzia, numer konta wysyłamy na pw. zaraz ci wyślę. Quote
agaga21 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 wiadomość od pana marka: "Dixonek czuje się u nas świetnie, dopisuje mu apetyt, juz trochę przytył. Ma mnóstwo energii i chęci do zabawy. Cały czas chciałby się bawić. Na parapety wskakuje jak kot. Nie wykazuje zadnej agresji do ludzi i do psów (nieprowokowany). Na zawołanie przychodzi i kładzie siępod nogami, widać, że musiał duzo wycierpieć od ludzi." Quote
fioneczka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 dziś Dixon pokazał jak bardzo się zmienił, jak otworzył się na ludzi Marek z Łukaszem oddają serce wszystkim tym psiakom a one odwdzieczają się za nie kolosalną zmianą w zachowaniu i "widzeniu" świata NADCHODZĘ !!!! już się przytuliłem a teraz spadam :evil_lol: puszczaj ;) jestem szczęśliwy :loveu: Aniu nie poznasz Dixonka jak tu przyjedziesz .... Oni go chyba podmienili ;) Quote
Linka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 a ciotka Fioneczka co? myślisz, że ktoś uwierzy w to, że masz tylko trzy zdjęcia pięknego Dixona?:roll: Quote
agaga21 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 a czemu takie małe foty??:crazyeye::crazyeye::mad: jejku, jaki on śliczniusi!! a biedna ania z poznania nie ma internetu Quote
fioneczka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Linka napisał(a):a ciotka Fioneczka co? myślisz, że ktoś uwierzy w to, że masz tylko trzy zdjęcia pięknego Dixona?:roll: nie ma więcej bo psiaki wypuszczane były na chwilkę kazdy ... a trochę ich tam Marek nazbierał ;) a ciotka nie miała TZa i musiała sama robić a też się chciała do śmierdziuszków troszkę poprzytulać ... dlatego maluśko :oops: a Całusnemu to ani jednego nie zrobiła bo wpadł jak strzała zatoczył koło i poleciał papu bo pora była :eviltong: Quote
fioneczka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 agaga21 napisał(a):a czemu takie małe foty??:crazyeye::crazyeye::mad: jak se kliknie to się większa zrobi :eviltong: Quote
agaga21 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 fioneczka napisał(a):jak se kliknie to się większa zrobi :eviltong: no wiem, wiem ale nie lubie tak...:oops::oops::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:Dixonek ...bowski dlaczemu ta Bogatynia na końcu świata :cool1:[/FONT] Quote
ania z poznania Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 agaga21 napisał(a):a czemu takie małe foty??:crazyeye::crazyeye::mad: jejku, jaki on śliczniusi!! a biedna ania z poznania nie ma internetu Ma, troche juz ma :)! Obejrzalam Hienke kochana, po prostu nie do poznania! Dixi nawet nie podejrzewal, ze sa takie miejsca :lol:. Quote
ab-agnieszka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dixsonboski. Pies zupelnie inaczej zachowuje sie jak tydzien temu jak go widzialam. Cieszy oko.:loveu: Quote
Recommended Posts