Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania, wyśpij się i szczęśliwej drogi!
zawieź dixona bezpiecznie, niech u marka dowie się że można żyć lepiej! a potem, jak już się tego dowie, znajdziemy mu najlepszy domek pod słońcem!!!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania z poznania napisał(a):
Najbardziej jestem ciekawa jak będzie wyglądać wyprowadzanie Dixonka na te szerokie pola, przecież jak on wyskoczy to za trzy dni chyba da się złapać :diabloti::evil_lol::eviltong:!

będzie nadrabiał całe lata zaległości! przeciez on prawdopodobnie nigdy nie biegał!:angryy::-(

Posted

właśnie rozmawiałam z anią.
dixon jedzie grzecznie.cały czas siedzi z tyłu z anią(ania pojechała z TZtem-jako kierowcą) cały czas nasz kochany dixonek musi być głaskany, drapany, cmokany:evil_lol:.rozgląda się, jest bardzo zaciekawiony ale grzeczny, wysmarował nosem wszystkie szyby:evil_lol::mad:
zostało im jeszcze jakieś 60-80 minut drogi.potem napiszę jak już zostawią dixona i odbiorą kaśkę ;)

Posted

dixon został w hoteliku.
na marka i łukasza zareagował bardzo pozytywnie, za to urządził histerię przy pożegnaniu z anią...:placz:on już się do n iej przywiązał!
ania zachwycona hotelikiem, jest spokojna o swoją "hienkę";)

Posted

pokochał Anię i ciężko się było rozstać ale teraz trafił do takiego ... psiego raju na ziemi w którym dwa aniołki :eviltong: pokazują jak wygląda normalne życie

jak pojadę (chyba w sobotę) zawieźć kapsułki (viacutan plus) dla Hektorka to zapoznam się z Diksonkiem ... ciekawe jak na mnie zareaguje :razz:

Posted

fionka, dixon na pewno się ucieszy z twoich odwiedzin bo on lubi kobiety:evil_lol:
facetów się trochę boi ale na marka i łukasza podobno bardzo dobrze zareagował, co uspokoiło anię na tyle, ze z czystym sumieniem go zostawiła w hotelu;)

Posted

Cioteczki, okropnie było się rozstać z Dixonkiem, jestem umówiona za trzy tygodnie na odwiedziny. Dixon o mały włos nie wyszedł z oknem, w histerię straszną wpadł jak zobaczył, że odjeżdżam! Cieszę się, że poznałam Marka i Lukasza, są niesamowici, psy tez muszą to czuć bo Dixon, który bardzo boi się facetów na nich się ucieszył :multi:. Jestem pewna, że jest w najlepszych rękach i że zrobią z niego super psa.
Dixi gubi sierść, jak jeszcze Kaśka swoje dołożyła to sama wyglądałam jak PIC bull :diabloti::evil_lol:! Dobrze, że mnie Lukasz w kojcu przez pomyłkę nie zamknął :lol:!

Posted

Przywiozę, mam też obiecane od pana Marka, na pewno wstawię. Jestem pod duuuuużym wrażeniem tego co robią z psami, naprawdę psi raj na ziemi! Dixon już wczoraj biegał z długą linką, panowie byli zadowoleni bo nie pobiegł z awanturą do psów w boksach, pierwszy egzamin zdany :razz:.

Posted

Wiesci jedynie z wczoraj. Widzialysmy go z Asia jest naprawde swietnym psiakiem. Potrzeba troche czasu zeby sie otworzyl i zaufal czlowiekowi. Dixon nie wie co to zabawa na gwaltowny ruch reki reaguje natychmiastowym strachem tak samo na podniesiony glos.
Napewno potrzebuje troche czasu i bedzie ok.
Jest cudny :loveu:

Posted

Są z wczoraj, dalsze będą w sobotę. Pan Marek mówi, że Dixon jest bardzo inteligentny ale wystraszony, w przeszłości musiał być bity, teraz potrzebuje czasu, żeby się otworzyć. Niesamowicie za nim tęsknię :-(!