agaga21 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ania, wyśpij się i szczęśliwej drogi! zawieź dixona bezpiecznie, niech u marka dowie się że można żyć lepiej! a potem, jak już się tego dowie, znajdziemy mu najlepszy domek pod słońcem!!! Quote
ania z poznania Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Najbardziej jestem ciekawa jak będzie wyglądać wyprowadzanie Dixonka na te szerokie pola, przecież jak on wyskoczy to za trzy dni chyba da się złapać :diabloti::evil_lol::eviltong:! Quote
agaga21 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ania z poznania napisał(a):Najbardziej jestem ciekawa jak będzie wyglądać wyprowadzanie Dixonka na te szerokie pola, przecież jak on wyskoczy to za trzy dni chyba da się złapać :diabloti::evil_lol::eviltong:! będzie nadrabiał całe lata zaległości! przeciez on prawdopodobnie nigdy nie biegał!:angryy::-( Quote
marta23t Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ania i Dixonek w drodze. trzymam kciuki i taka jestem ciekawa:cool3: Quote
snuszak Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 fotorelacja rozumiem będzie? :razz: udanej podrózy, mam nadzieję Aniu że nie zapomniałaś zabrać Dixona książeczki z biura :p Quote
Alicja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Arial]Dixonku , jeszcze troszkę i pobiegasz ;)[/FONT] Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 właśnie rozmawiałam z anią. dixon jedzie grzecznie.cały czas siedzi z tyłu z anią(ania pojechała z TZtem-jako kierowcą) cały czas nasz kochany dixonek musi być głaskany, drapany, cmokany:evil_lol:.rozgląda się, jest bardzo zaciekawiony ale grzeczny, wysmarował nosem wszystkie szyby:evil_lol::mad: zostało im jeszcze jakieś 60-80 minut drogi.potem napiszę jak już zostawią dixona i odbiorą kaśkę ;) Quote
marta23t Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ja też czuwam i czekam z zapartym tchem. a swoją drogą Ania za to co robisz ogromne ukłony:loveu: jesteś niesamowita! Quote
ab-agnieszka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Weszla na konto pierwsza wplata na Dixona 50zl od Katarzyny Tomczyk Quote
Alicja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Arial]:razz::razz: i co ...i jak ??[/FONT] Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 dixon został w hoteliku. na marka i łukasza zareagował bardzo pozytywnie, za to urządził histerię przy pożegnaniu z anią...:placz:on już się do n iej przywiązał! ania zachwycona hotelikiem, jest spokojna o swoją "hienkę";) Quote
fioneczka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 pokochał Anię i ciężko się było rozstać ale teraz trafił do takiego ... psiego raju na ziemi w którym dwa aniołki :eviltong: pokazują jak wygląda normalne życie jak pojadę (chyba w sobotę) zawieźć kapsułki (viacutan plus) dla Hektorka to zapoznam się z Diksonkiem ... ciekawe jak na mnie zareaguje :razz: Quote
Alicja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Arial]kochany psiunek:loveu:....pewnie nie rozumie co sie wokół niego dzieje :shake:[/FONT] Quote
marta23t Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 biedy Dixonek...widać jak bardzo potrzebuje swojego człowieka i jaki będzie wierny. Ani też mi szkoda-pewnie ciężko się było pożegnać:shake: Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 fionka, dixon na pewno się ucieszy z twoich odwiedzin bo on lubi kobiety:evil_lol: facetów się trochę boi ale na marka i łukasza podobno bardzo dobrze zareagował, co uspokoiło anię na tyle, ze z czystym sumieniem go zostawiła w hotelu;) Quote
ania z poznania Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Cioteczki, okropnie było się rozstać z Dixonkiem, jestem umówiona za trzy tygodnie na odwiedziny. Dixon o mały włos nie wyszedł z oknem, w histerię straszną wpadł jak zobaczył, że odjeżdżam! Cieszę się, że poznałam Marka i Lukasza, są niesamowici, psy tez muszą to czuć bo Dixon, który bardzo boi się facetów na nich się ucieszył :multi:. Jestem pewna, że jest w najlepszych rękach i że zrobią z niego super psa. Dixi gubi sierść, jak jeszcze Kaśka swoje dołożyła to sama wyglądałam jak PIC bull :diabloti::evil_lol:! Dobrze, że mnie Lukasz w kojcu przez pomyłkę nie zamknął :lol:! Quote
marta23t Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ania mam nadzieję, że fotki z odwiedzin przywieziesz:evil_lol::cool3: Quote
ania z poznania Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Przywiozę, mam też obiecane od pana Marka, na pewno wstawię. Jestem pod duuuuużym wrażeniem tego co robią z psami, naprawdę psi raj na ziemi! Dixon już wczoraj biegał z długą linką, panowie byli zadowoleni bo nie pobiegł z awanturą do psów w boksach, pierwszy egzamin zdany :razz:. Quote
marta23t Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 :multi: teraz może już być tylko lepiej. Dixonku wykorzystaj swoją szansę:cool3: Quote
ab-agnieszka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 No prosze Dixsonek pokazal sie z dobrej strony. Teraz tylko pare dni na oglade i bedziemy szukac mu domku. Quote
agaga21 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 czy nikt nie pomoże utrzymać dixona w hotelu?:shake: Quote
ab-agnieszka Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wiesci jedynie z wczoraj. Widzialysmy go z Asia jest naprawde swietnym psiakiem. Potrzeba troche czasu zeby sie otworzyl i zaufal czlowiekowi. Dixon nie wie co to zabawa na gwaltowny ruch reki reaguje natychmiastowym strachem tak samo na podniesiony glos. Napewno potrzebuje troche czasu i bedzie ok. Jest cudny :loveu: Quote
ania z poznania Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Są z wczoraj, dalsze będą w sobotę. Pan Marek mówi, że Dixon jest bardzo inteligentny ale wystraszony, w przeszłości musiał być bity, teraz potrzebuje czasu, żeby się otworzyć. Niesamowicie za nim tęsknię :-(! Quote
Recommended Posts