Jump to content
Dogomania

Problem z bielejącym noskiem Huskiego

Recommended Posts

Guest GuesWho
Posted

Cześć wszystkim. Mam pytanie bo martwie sie o mojego ulubieńca. Mojemu 3 letniemu Huskiemu bieleje czubek nosa od około roku. Weterynarz przypisał mu tabletki z żelazem i drożdże ale to nie pomaga. CZY ktokolwiek może mi powiedzieć co sie dzieje z jego noskiem i co mam z tym fantem zrobić??

Posted

Bielje czy staje sie rozowy? Moze robi mu sie t.zw. sniezny nos,czyli rozowo czarny. Taki rozjasniony na srodku nos jest normalna sprawa u zaprzegowcow.
Czy to cos takiego jak u Azji?

Druga fotka robiona byla nie przeze mnie,ale nie pamietam przez kogo w sierpniu na zlocie :wink:

Posted

U haszczakow rozjasnienie nosa na zime jest normalne. Azja do swojej pierwszej zimy miala nos idealnie czarny,a w zimie jej sie rozjasnil przez srodek i tak jej zostalo do dzisiaj,ale w zeszlym roku lub 2 lata temu jeszcze jasniejszy sie stal. Smiesznie wyglada,bo po bokach ma czarny 8)

Posted

Mysle ze nie do konca o to chodzilo GuesWho pisze ze nosek bieleje od roku, a nie ze sezonowo i ze BIELEJE, moj jeden psiak tak mial to nie nos sniezny tylko kompletnie bialy jak bialy :lol: kolorek i to raczej nie jest standart, u mojego zniklo po 4 tyg... wiecej nie jestem ci w stanie powiedziec, ale nie ma to nic wspolnego z snieznym nosem,

Posted

Moim AMom "bieleje" od dawien dawna, ale im to nie szkodzi:) Noski maja mn takie jak u Azji, tyle, ze im to nie schodzi i maja to przez okragly rok, bez wzgledu na pore roku:)