Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czas sie przywitac !!!! My juz w Polsce to znaczy Warszawie prawie sie zaklimatyzowalismy, tylko jakos stopni malo brrrrrrrrrrrrrr zimnica jednym slowem. No i zeby nie bylo oficjalnie Shirai jest juz Giovane Promessa ENCI...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Ewa dzieki za gratki :-)...bedziemy mieszkac na Goclawiu, blisko tego jeziorka czy co tam jest...ale dopiero od konca miesiaca, a od jutra wyjezdzam na dwa tygodnie w sprawach sluzbowych (nowa praca, szkolenie, wdrozenie itp.), ale zabieram ze soba Shiraika jupiiiiiiiiiiii

Posted

oo to na Gocławiu w okolicy jeziorka będziecie mieli jedną akitkę.. chociaż też samca - Daichiego albo Daitaro od Anety lub Ani

i jescze kilka białych akitek mieszka w okolicy.. suczek.. ale to bardziej na Grochowie niż Gocławiu

Posted

Jakos nie przyzwyczajona jestem zeby miec tyle akit pod nosem, ale zobaczymy czy Shirai polubi nowe towarzystwo. Narazie chyba dla niego za duzo nowosci a mnie pilnuje jak jakies zlota obym przypadkiem za daleko nie byla.

Posted

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:
:tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort:
:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday:

STO LAT STO LAT
Z OKAZJI
"20tych"
URODZIN :*

Posted

Katka nie zawstydzaj mnie !!!!!!!!!!!!!! Ale kochana jestes dziekuje, Ty zawsze o mnie pamietasz !!!!!!!!!!!! Buzi

Aniu my na spacery jeszcze nie wiem gdzie bedziemy chodzic w sumie, poniewaz tak naprawde dopiero od 7 bedziemy juz na stale w Warszawie teraz jestem odeslana na szkolenie...z pracy !! Ale jak bede to sie jakos umowimy na spotkanko...wezmiesz grzywacza ????

Posted

a pewnie ze wezme i Ajlu tez :) z checia poznam Shiraia;) w Skaryszewskim sa fajne tereny, troche wody i ludzi ale to nie mozna w weekendy sie umawiac bo duuzo ludu tam jest;) a i kolezanka z Zosia tez by sie wybrala i moze Ewa od Duffla tez by sie umowiła z nami :D

Posted

No to super Aniu suczki pewni przypadna do gustu Shiraikowi, ale z Duffelkiem nie wiem czy beda przyjaciolmi...ja teraz w weekend jestem w Warszawie, ale czasu brak musze w koncu rozpakowac nasze rzeczy. Jak juz rozpoczne prace na miejscu i bede znala grafik na listopad to bedziemy sie umawiac ;)...pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

No to trzeba się będzie umówić na jakieś spotkanko, chciałabym poznać Shirai'ka...
Jakby co to mogę bez Duffla przyjechać, chociaż wiem, ze z jego strony na pewno nie będzie problemów, on będzie ignorował jakby co ;)

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ale nas tu dawno nie było :lol:
Więc wszystko na raz: GRATULACJE, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :loveu:

Apro po Twojego zamieszkania w Wawie. Wiem, że jest tam baaardzo dużo miłośników rasy Akita i są organizowane spotkania właścicieli i ich pociech. Spacery, wymiana doswiadczeń. Mam znajomą, która tam uczęszcza. Jeśli chcesz, mogę dowiedzieć się czegoś więcej na ten temat??

www.czina.pl

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...