Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja to nie wiem czy takiego chudzielca Madziadalena mozna publinie pokazywac wczoraj wazylismy go i wazyl razem z moim Mariuszem 100 kg he he he :evil_lol:, dzisiaj u nas pada, wiec zdjec ne zrobimy, moze jutro sie na Messine wybierzemy sprawdzic dokladnie gdzie jest wystawa, wiec i jakies foty porobimy...caluski dla Negai'ka w sliczny nosio!!!

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Chudzielec czy nie, dawaj go tu :evil_lol: :mad: i tak będzie co podziwiac :lol:

Posted

Kateczka napisał(a):
mmm ale to chyba Shiba a nie Akita:diabloti: fajna psinka... dobrej nocki życzymy naszemu ulubieńcowi...i my też czekamy na foty...bo nie wkleję swoich:eviltong:

Dzien dobry !!!! Jakos nie moglam spac :cool3:, jedziemy na Messine to porobimy jakies foty, Shirai znow bedzie plynal promem jak na pieska lubi to :lol:. A wogole to tutaj jakis szantazyk wesze :mad:

Posted

Kasia_Dawid napisał(a):
mały Zeusik też uroczy :loveu: ale nie możemy doczekać się nowych fotek Shirai :mad:

Hm...moze poczekam, az sie wszyscy zbuntuja i nie beda wklejac zdjec do swioch galerii :diabloti:...

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]ojej toż to groźby....... :evil_lol:[/FONT]

Dobrze ze nie tylko ja to zauwazylam, ale na pewno nie zgadzam sie zeby w galerii mojego chrzesniaka internetowego byly jakis zaleglosci, wiec z aparatem ruszamy w swiat :eviltong:, wiec Kateczka te bedie musiala dac nowe foty !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dzisiejszy dzien to na spacer na Messine nam sie nie udal, ale pzynajmniej wiemy juz gdzie jest wystawa nasza pazdziernikowa, fajnie ze tak blisko :multi:, pare zdjec chudzielca mamy :lol:. Szkoda tylko ze sie rozpadalo :shake: !!!!

Shirai :

Miedzy czasie to sie oblize, a nie tylko pozowanie i pozowanie :razz:

Uwaga pozuje :p

Posted

Zgodnie z pomyslem Angeliki i tym jak pisalismy tez dolaczamy nasze statystyki:

Obwod klatki piersiowej 78 cm :lol:

Waga:
14.03.2009 - 5,8 kg
16.03.2009 (8 tygodni) - 5,95 kg
19.03.2009 - 6,35 kg
3.04.2009 - 8,1 kg
14.04.2009 - 9,3 kg
23.04.2009 - 10,7 kg
8.05.2009 - 12,7 kg
16.06.2009 (5 miesiecy) - 22,5 kg
16.07.2009 (6 misiecy) - 27,5 kg
26.09.2009 - 28 kg
3.10.2009 (8 miesiecy i 2 tygodnie) - 30 kg
Jak odbieralismy Shirai'ka czyli 7.03.2009 mial 50 dni i wazyl 5 kg :lol:

Posted

e tam chudy :) chcesz żeby jak Tano ważył 32 :eviltong:
Piękny się robi...i ślicznie pozuje...widać, że chłopak wie o co chodzi:cool3:
Czyli co...ja też musze zdjęcia wstawić:evil_lol:

Guest Madziadalena
Posted

Tak patrzę, patrzę... i nie widzę chudzielca, a jedynie pięknego akiciego młodzieńca :loveu: Nie jest przy sobie, ale niczego mu to nie ujmuje. Buziak w pysio dla Shirai'ka :lol:

Posted

Kateczka napisał(a):
e tam chudy :) chcesz żeby jak Tano ważył 32 :eviltong:
Piękny się robi...i ślicznie pozuje...widać, że chłopak wie o co chodzi:cool3:
Czyli co...ja też musze zdjęcia wstawić:evil_lol:

Kateczka, a powiedz ile Tanek dostaje karmy dziennie ??

Posted

a od miesiąca to bardzo niewiele....800 gram do kilograma...zależy...dostaje dwa posiłki...zrezygnowaliśmy już z suchej an razie,...no chyba, ze jako smakołyk do komend:cool3: no i w niedziele jest trochę większy obiadek bo rodzice mu w tyłek wchodzą:oops:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:, to juz wiadomo czemu Shirai jest chudy, eh ostatnio jak bylismy u weta to mowil, z jego dawka dzienna to 440 gram i tyle je. A tak sie zapytam czy Tanek nie je za duzo, zeby pozniej nie miala problemow ze stawami, pozdrawiamy

Posted

z tego co rozmawiamy z wetem to je nawet tak na styk....jakbyśmy mieli mu do wagi dostosowac to byłby grubszy chyba :) młody powienien niby 3 posiłki jeść ale je jakieś 2. Na gramy przeliczył mój facet bo ja się nie znam...średnio zjada półtorej puszki (400 gr) jeśli nie dostaje mięska...wydaje mi się, ze przy jego wielkości i ruchu nie powinien jeść mniej bo by mi padł :roll: mieliśmy moment bycia misiem..teraz już chyba linia została osiągnięta...mój Paweł i tak mnie wyzywa, że jest za chudy ale on inaczej na to patrzy...o stawy się nie martwimy bo nasz lekarz to chirurg (pod tym katem też był wybierany) więc mamy stałą kontrolę:cool3: ale jak mówicie, że je za dużo to może go przegłodzić:roll: wet mówił, że on poprostu duży jest i moze do 36 kg mieć bo teraz okres największego wzrostu już ma raczej za soba

Posted

Nie no ja tam, az tak bardzo sie nie znam, zeby mowic czy Tanus je za duzo czy za malo, ale tak mi sie skojarzylo ze skoro Shirai je 440, a Tanek 800 gram to, albo Shirai je za malo, alebo Tanes moze za duzo...ale z drugiej strony Kateczka skoro wasz wet mowi ze jest okey i nasz mowi ze ma jesc tyle to ja juz sama nie wiem :roll: