Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to bym nie chwalila dnia przed zachodem slonca moje drogie :shake: !!!!
Ma malutki sukcesik w wieku 3 miesiecy uuuuuu to malo !!!! Tym bardziej ze na wystawie w Reggio i na Messinie nie bedzie mial lekko poniewaz bedzie braciszek z miotu KIN, wiec stres bedzie tym wiekszy, a juz dokladnie wiem Kin zajal w BIS 2 miejsce :multi: w juniorach !!!!

Posted

he czyli masz tę samą sytuację co ja .....a nie rozumiem czym sie martwisz...chłopak fajnie zbudowany oczka śliczne....sukces juz jeden ma :P my nie ammy nic...a tez na naszej pierwszej wystawie bedzie wielka konkurencja...między innymi Uruweshii:cool3:

Posted

O Poznaniu Kateczka mowila ze sie wybiera, chyba daleko nie beda mieli :evil_lol:, wow to w takim razie Ginus juz bedzie w szczeniakach a Tanek jeszcze bedzie w szczeniakach czy tak ? Oj bede za wszystkich trzymala kciuki i Shiraikowi tez lapki pozaginam w kciuki :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Ooo jest radosny Ureshii, a gdzie galeria?! :mad:[/FONT]

tutaj, bo nie umiem poprawnie tematu założyć.
@Shirai - Koki: na Tanka liczę właśnie, chociaż wymiarowo to już otwarta chyba :lol:

Posted

no dobra, widzę, że żart słaby, skoro ciężko załapać. :p
Tanek cielaczek jest niemały i chciałabym tę dwumiesięczną dyferencję w szczenięcej klasie na własne oczy ujrzeć, bo jeszcze nie miałam okazji podziwiać go na żywo. klasy mam o dziwo opanowane, wymiary miałam na myśli. ;)

Posted

hehe
8 listpada mamy Poznań...bliziutko :D i szczeniaki...bo michu będzie miał 8 miesiecy kończył wtedy :diabloti: gabarytowo to on już faktycznie gdzie indziej powinien startować....najwiekszy szczeniak Akity na wystawie chyba:mad:
No a Ureshii to nasza największa konkurencja:oops: więc się obawiamy naszej pozycji :roll:

Posted

yulquen napisał(a):
no dobra, widzę, że żart słaby, skoro ciężko załapać. :p
Tanek cielaczek jest niemały i chciałabym tę dwumiesięczną dyferencję w szczenięcej klasie na własne oczy ujrzeć, bo jeszcze nie miałam okazji podziwiać go na żywo. klasy mam o dziwo opanowane, wymiary miałam na myśli. ;)

He he he no chyba kiepsciutki ten zarcik skoro nie zalapalam, angielski :evil_lol:

Kateczka a do Kielc tez sie wybieracie ? I jezeli tak to w czy jeszcze Tanek bedzie w szczeniakach czy w mlodziezy juz ? Fajnie by bylo gdyby pewnego dnia wszyscy sie spotkali razem w jednej klasie i Shirai'ek tez !!!!

Posted

@Kateczka: ależ gabaryty w porządku, to facet jest, a nie popierdółka :cool3:
etam konkurencja, my świeżaki jesteśmy. na miano konkurencji dopiero pracujemy ;)

Kateczka napisał(a):
no ale żeby zaraz cielaczek:evil_lol:

pieszczotliwie :lol:

Posted

następna wystawę planujemy tak w lutym...młody obrośnie :P (bo liniejemy nadal) będzie też wiadomo czy mu wystawy jako tako pasują i czy się nadaje...coś w Bydgoszczy chyba jest :cool3:
Wiesz Shiraii...jak będziemy już championem to an pewno przyjedziemy:lol: więc prędzej widzę Was w Polsce....zapraszam serdecznie do Swarzędza...jakby się chłopaki nie zgodziły to mamy zawsze te małe ale dwa pokoje:evil_lol:

Posted

:oops: jejku dziekujemy za zaproszenie jak nam milo !!!! :multi::multi::multi:Bardzo chcemy pojechac do Polski, ale zawsze cos nam nie pasuje, albo jakies sprawy, praca nas trzymaja lub inne niespodziewane wydatki i jak ciagle :placz:. Moze wiosna w przyszlym roku, ale to sie zobaczy jeszcze.
Kateczka wiec, generalnie to szykujcie sie na championata Italy, poniewaz tego w Polsce to nawet nie poczujecie !!!! Tanek da rade i ciesze sie ze z niego taki duzy chlopak, Shirai nie chce jesc i wazy tylko 28 kg !!! Poczatkowo myslalam ze kreci pyszczkiem tylko na Hill's, ale teraz tez na Royal, wiec ...pomyslow juz brak poniewaz na NUtra ma drapanie...

Guest Madziadalena
Posted

A gdzie nowe zdjęcia Shirai'ka ? Pokaż tego niejadka :diabloti: