Kateczka Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 kochana...przeciez ta bestia ma potencjał :diabloti: o interku juz nie wspomne ale zacznijmy od podstaw...pierwsze sukcesy ma...rozwija się świetnie...wyglada jeszcze lepiej :) Quote
Shirai - Koki Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Ja to bym nie chwalila dnia przed zachodem slonca moje drogie :shake: !!!! Ma malutki sukcesik w wieku 3 miesiecy uuuuuu to malo !!!! Tym bardziej ze na wystawie w Reggio i na Messinie nie bedzie mial lekko poniewaz bedzie braciszek z miotu KIN, wiec stres bedzie tym wiekszy, a juz dokladnie wiem Kin zajal w BIS 2 miejsce :multi: w juniorach !!!! Quote
Shirai - Koki Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 A zapomnialam teraz troche z innej beczki, ten miot to dopiero bedzie mial potencjal: accoppiamenti czekalam strasznie, jak bedzie wiadomo po usg ile jest maluchow i ju wiem !!!!!!!! Quote
Kasia_Dawid Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Shirai pięknie się prezentuje :-) na pewno będą sukcesy :-) będziemy trzymać mocno kciuki wszystkimi łapkami :-) Quote
Shirai - Koki Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 To chyba bardzo mocna bedziecie musueli te lapeczki trzymac i oczywiscie bardzo dziekujemy ze jestescie wiekszymi optymistami niz my :oops:. Quote
Kateczka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 he czyli masz tę samą sytuację co ja .....a nie rozumiem czym sie martwisz...chłopak fajnie zbudowany oczka śliczne....sukces juz jeden ma :P my nie ammy nic...a tez na naszej pierwszej wystawie bedzie wielka konkurencja...między innymi Uruweshii:cool3: Quote
Shirai - Koki Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 To sie zobaczy...my juz za miesiac idziemy na ogien :diabloti:, dobrze ze ma wszystkie zeby i daje sie po jajkach macac :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Kateczka Wy też będziecie w Kielcach?! :cool3: Bo my tak :evil_lol: :loveu: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Rozumiem ze na wystawe sie wybieracie z Ginusiem, to kiedy mamy trzymac kciuki Angelika ?? ;) Quote
Angelika_Roser Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT=Comic Sans MS]14 listopada :loveu: tylko, że kciuki to też za Tanka i Demonka trzeba trzymać :multi:[/FONT] Quote
yulquen Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 a na Poznań nikt nie reflektuje? z tego co widzę, to wszyscy na Kielce napierają ;> Quote
Angelika_Roser Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ooo jest radosny Ureshii, a gdzie galeria?! :mad:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 O Poznaniu Kateczka mowila ze sie wybiera, chyba daleko nie beda mieli :evil_lol:, wow to w takim razie Ginus juz bedzie w szczeniakach a Tanek jeszcze bedzie w szczeniakach czy tak ? Oj bede za wszystkich trzymala kciuki i Shiraikowi tez lapki pozaginam w kciuki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
yulquen Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Ooo jest radosny Ureshii, a gdzie galeria?! :mad:[/FONT] tutaj, bo nie umiem poprawnie tematu założyć. @Shirai - Koki: na Tanka liczę właśnie, chociaż wymiarowo to już otwarta chyba :lol: Quote
Shirai - Koki Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Otwarta to od 15 miesiaca, po szczeniakach jest mlodziez ;) Quote
yulquen Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 no dobra, widzę, że żart słaby, skoro ciężko załapać. :p Tanek cielaczek jest niemały i chciałabym tę dwumiesięczną dyferencję w szczenięcej klasie na własne oczy ujrzeć, bo jeszcze nie miałam okazji podziwiać go na żywo. klasy mam o dziwo opanowane, wymiary miałam na myśli. ;) Quote
Kateczka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 hehe 8 listpada mamy Poznań...bliziutko :D i szczeniaki...bo michu będzie miał 8 miesiecy kończył wtedy :diabloti: gabarytowo to on już faktycznie gdzie indziej powinien startować....najwiekszy szczeniak Akity na wystawie chyba:mad: No a Ureshii to nasza największa konkurencja:oops: więc się obawiamy naszej pozycji :roll: Quote
Kateczka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 no ale żeby zaraz cielaczek:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 yulquen napisał(a):no dobra, widzę, że żart słaby, skoro ciężko załapać. :p Tanek cielaczek jest niemały i chciałabym tę dwumiesięczną dyferencję w szczenięcej klasie na własne oczy ujrzeć, bo jeszcze nie miałam okazji podziwiać go na żywo. klasy mam o dziwo opanowane, wymiary miałam na myśli. ;) He he he no chyba kiepsciutki ten zarcik skoro nie zalapalam, angielski :evil_lol: Kateczka a do Kielc tez sie wybieracie ? I jezeli tak to w czy jeszcze Tanek bedzie w szczeniakach czy w mlodziezy juz ? Fajnie by bylo gdyby pewnego dnia wszyscy sie spotkali razem w jednej klasie i Shirai'ek tez !!!! Quote
yulquen Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 @Kateczka: ależ gabaryty w porządku, to facet jest, a nie popierdółka :cool3: etam konkurencja, my świeżaki jesteśmy. na miano konkurencji dopiero pracujemy ;) Kateczka napisał(a):no ale żeby zaraz cielaczek:evil_lol: pieszczotliwie :lol: Quote
Kateczka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 następna wystawę planujemy tak w lutym...młody obrośnie :P (bo liniejemy nadal) będzie też wiadomo czy mu wystawy jako tako pasują i czy się nadaje...coś w Bydgoszczy chyba jest :cool3: Wiesz Shiraii...jak będziemy już championem to an pewno przyjedziemy:lol: więc prędzej widzę Was w Polsce....zapraszam serdecznie do Swarzędza...jakby się chłopaki nie zgodziły to mamy zawsze te małe ale dwa pokoje:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 :oops: jejku dziekujemy za zaproszenie jak nam milo !!!! :multi::multi::multi:Bardzo chcemy pojechac do Polski, ale zawsze cos nam nie pasuje, albo jakies sprawy, praca nas trzymaja lub inne niespodziewane wydatki i jak ciagle :placz:. Moze wiosna w przyszlym roku, ale to sie zobaczy jeszcze. Kateczka wiec, generalnie to szykujcie sie na championata Italy, poniewaz tego w Polsce to nawet nie poczujecie !!!! Tanek da rade i ciesze sie ze z niego taki duzy chlopak, Shirai nie chce jesc i wazy tylko 28 kg !!! Poczatkowo myslalam ze kreci pyszczkiem tylko na Hill's, ale teraz tez na Royal, wiec ...pomyslow juz brak poniewaz na NUtra ma drapanie... Quote
Agappe Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 aby nie zaśmiecać topicu światówki kontynuje temat tutaj ;) rozumiem, że chodzi Ci o wystawy polskie czy jak?? Polskie wystawy na 2010: http://www.dogomania.pl/forum/f539/kalendarz-wystaw-psow-w-polsce-2010-rok-147179/ to jeszcze nie wszystkie.. jeszcze takiego oficjalnego, oficjalnego nie ma a wystawy międzynarodowe w całej europie znajdziesz tutaj: http://fci.be/expositions.aspx Quote
Shirai - Koki Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dzieki za oba linki, ale masz racje chodzilo mi o Polske :lol: Quote
Guest Madziadalena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 A gdzie nowe zdjęcia Shirai'ka ? Pokaż tego niejadka :diabloti: Quote
Recommended Posts