Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
hahaha Sylwia jak zobaczy te ślimaki to pierwszy lepszy samochód ukradnie, i sru na lotnisko

ja bac sie mojego malutkiego kotecka? :loveu: ale on jest milusi i kochany łiii :loveu: chyba nie bałabys sie takiego kotecka ?:D -
http://i46.tinypic.com/fc2y69.jpg spać z nim to czysta przyjemność głownie chodzi jako poduszka :D

hahaha rozwalilas mnie z tymi kołysankami na dobranoc :lol:

co wy macie do mojeje kizi- mizi ??:mad: poszczuć was kotem?
oj nie chcecie znac tego bólu każdy sie go boi :D pamietam jak musialam po pogotowiach przez niego jeździć :roll:

hahaha widze ze same rarytasy bys wcinala :D

Sylwia ma inne plany co do slimakow, ona chce je poprostu zjesc:crazyeye: jak tak mozesz one maja imiona:shake::D
jest pierwszy slimak, drugi slimak i bialy slimak-tak Szyszka je nazywa:evil_lol:

yyy bac sie to moze tak z daleka to nie, ale ciary przechodza jak sie na foty patrze:diabloti: ta poduszka oczy by mi wydlubala:evil_lol:

kolysanki to zart wola jak im sie bajki czyta wtedy sa spokojniejsze:evil_lol:

poszczuc kotem :mdleje: i ty trzymasz takiego agresora w domu???:eviltong:
co on ci takiego zrobil ze na pogotowie jechalas, to Mili przy twojej kizi mizi to Aniol:p

Sylwia to sa slimaki do kochania i miziania:loveu:

Shirai - Koki napisał(a):
Co ja sie tutaj naczytalam, uuuuuuuuuuuu...odpowiadam po kolei...ja gotuje dobrze...wiec Aniu..obiadki mamy bedziesz mogla odstawic na bok...a dzisiaj w nocy sniolo mi sie ze robilam pierogi ruskie...
Z tymi wszystkimi wariatami to bym nie wytrzymala...a szczegolnie z kotem Pauli..on ma czerwone oczy !!!! :diabloti::diabloti:

A przyjezdzaj ze slimakami to bedziemy mieli co jesc hi hi hi :evil_lol:

Witamy witamy !!!:multi:

nie watpie ze dobrze gotujesz ale przekonac sie nie chce:evil_lol:
i bys moje slimaki wabila wierszykiem: slimak slimak wystaw rogi dam ci sera na pierogi...i ciach do garka:diabloti::D

wariaty fajne ale Paula musi innego koloru soczewki kotu zalatwic bo ten czerwony powala:evil_lol:

nigdy, nie dam slimakow :eviltong:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
Sylwia ma inne plany co do slimakow, ona chce je poprostu zjesc:crazyeye: jak tak mozesz one maja imiona:shake::D
jest pierwszy slimak, drugi slimak i bialy slimak-tak Szyszka je nazywa:evil_lol:

yyy bac sie to moze tak z daleka to nie, ale ciary przechodza jak sie na foty patrze:diabloti: ta poduszka oczy by mi wydlubala:evil_lol:

co on ci takiego zrobil ze na pogotowie jechalas, to Mili przy twojej kizi mizi to Aniol:p

i bys moje slimaki wabila wierszykiem: slimak slimak wystaw rogi dam ci sera na pierogi...i ciach do garka:diabloti::D

wariaty fajne ale Paula musi innego koloru soczewki kotu zalatwic bo ten czerwony powala:evil_lol:

no miałam nie trzymać jakby kolejny taki facet był to by mi go pewnie odebrali do uśpienia czy cos :roll: pamietam ze po tym jak mnie ugryzł przychodzil do nas taki facet obserwowac co sie dalej dzieje :shock: ale pozniej jak nad dalej gryzł to robilismy to tak zeby sie ten facet nie dowiedzial :lol: a Kituś co mi zrobił ?:diabloti: chciałam Kitusia uczesac co to bardzo jest niemozliwe nikt go nie moze czesac bo gryzie :roll: ale ja byłam mała i koniecznie chcialam go uczesac wiec jak schodziłam z wersalki gdzie go czesałam ten sie rzucił na moja reke i tak wisiał nigdy nie zapomne tego dnia ( sobota moja siostra byla w drugim pokoju i ogladala czy boisz sie ciemnosci :D:D ) pozniej jak sie zaczelam drzec to Kamila (siostra ) przyleciala i go kapciem po dupie zeby puscil mojej reki to ten uciekl a ja nie wiedzialam co robic .. pozniej pojechalam jak matka wrocila na pogotowie i grzebali mi nozyczkami bez znieczulenia w tej ranie :angryy: ( moj tato mowil ze ten doktor byl nietrzezwy ) darłam sie na cały szpital az mnie na 3 pietrze uslyszeli i moj ojciec wpadł z 3 pietra i darł sie na tego doktora :lol: i oto cała historia teraz mam blizne a Kituś narazie innych gryzie a nie mnie :diabloti: chociaz ostatnio mu sie to nie zdarza ...
buahaha rozwalilas mnie z slimak slimak wystaw rogi dam ci sera na pierogi i ciaah do gara :roflt: - wszystko identyczne do Sylwii

Posted

Paulina to naprawde kitus jest przeslodkim kotkiem:evil_lol:
oj i te czerwone oczy ma z nerwicy:evil_lol:
hahahaha

wlasnie co u was i Shiraia:loveu:

no ale on sie zmienil :D:lol: jest juz naprawde slodki :D:D kiedys nie siedzial mi na rekach a teraz go nosze i nosze :D
a to bardzo mozliwe :lol:

przylaczam sie do pytania :razz:

Posted

sota36 napisał(a):
Halo! Jest tu kto?!

Hallo hallo oczywiscie, ze jest !!! Ale jakos Was dawno u nas nie bylo !!!

zuzolandia napisał(a):
no wlasnie ten urlop sprawil ze na NIC nie miaalam czasu ........takie dziwactwo hihihihi

Urlopy wlasnie maja to do siebie, a przynajmniej u mnie tez...tak bylo !!!

Agappe napisał(a):
"mokra włoszko" (bardzo mi się spodobało to określenie ;) ) przez Twoje fale i zalewanie aparatu śnilo mi się dzisiaj tsunami :evil_lol: oraz topienie w wodzie aparatu i telefonu.. i jeszcze zjeżdżanie na rowerze po zaśnieżonej nartostradzie, ale to ostatnie to chyba nie przez Ciebie :evil_lol: tak czy inaczej strasznie się zmęczyłam w nocy.. bo wiesz ratowanie się z tsunami wcale nie jest lekkie :cool3:

Daria dobrze, ze sie odratowalas !!! I obudzilas hi hi hi...

Fajnie bybylo jakby Paula kupila sowjemu kociowi soczewki z trupimi czachami wrrrrr, ale bylby czadowski !!! :evil_lol::evil_lol:
A slimaki bym wabila i pierogi bym z nich zrobila ...:diabloti:...

dOgLoV napisał(a):
Czy mi sie wydaje czy ja tutaj dawno fotek nie widziałam ?? :nono:

Posted

no miałam nie trzymać jakby kolejny taki facet był to by mi go pewnie odebrali do uśpienia czy cos :roll: pamietam ze po tym jak mnie ugryzł przychodzil do nas taki facet obserwowac co sie dalej dzieje :shock: ale pozniej jak nad dalej gryzł to robilismy to tak zeby sie ten facet nie dowiedzial :lol: a Kituś co mi zrobił ?:diabloti: chciałam Kitusia uczesac co to bardzo jest niemozliwe nikt go nie moze czesac bo gryzie :roll: ale ja byłam mała i koniecznie chcialam go uczesac wiec jak schodziłam z wersalki gdzie go czesałam ten sie rzucił na moja reke i tak wisiał nigdy nie zapomne tego dnia ( sobota moja siostra byla w drugim pokoju i ogladala czy boisz sie ciemnosci :D:D ) pozniej jak sie zaczelam drzec to Kamila (siostra ) przyleciala i go kapciem po dupie zeby puscil mojej reki to ten uciekl a ja nie wiedzialam co robic .. pozniej pojechalam jak matka wrocila na pogotowie i grzebali mi nozyczkami bez znieczulenia w tej ranie :angryy: ( moj tato mowil ze ten doktor byl nietrzezwy ) darłam sie na cały szpital az mnie na 3 pietrze uslyszeli i moj ojciec wpadł z 3 pietra i darł sie na tego doktora :lol: i oto cała historia teraz mam blizne a Kituś narazie innych gryzie a nie mnie :diabloti: chociaz ostatnio mu sie to nie zdarza ...
buahaha rozwalilas mnie z slimak slimak wystaw rogi dam ci sera na pierogi i ciaah do gara :roflt: - wszystko identyczne do Sylwii

Paula ta Twoja kicia to maly bandyta !!!!

Nikola & Tina napisał(a):
Witamy się !
Ale tu rozmowy a fot nie widać
Czekamy na zdjęcia i zapraszamy do nas do
galerii na fotki strona 35...pozdrawiamy

Witamy wiatamy..sama jestem w szoku jak nagadane hi hi hi

Pusiakowa napisał(a):
Bry ! :multi: .
co tam u was słychać? jak pogoda? ;). wiosna idzie do was? bo u nas śnieg pada :roll: .

U nas dzisiaj 16 stopni bylo, wiosna idzie powoli..ale zielono jest jak zawsze :loveu:...alez macie z tym sniegiem !!!

Paulina to naprawde kitus jest przeslodkim kotkiem:evil_lol:
oj i te czerwone oczy ma z nerwicy:evil_lol:
hahahaha

wlasnie co u was i Shiraia:loveu:

U nas okey, ale aparat dziala tylko w domu :placz:...

to kotka dawaj do Sylwi na terapie antystresowa:D

Nie mowcie tak... z Shirai'em w domu to ten biedny kicia by sie wykonczyl...:-(

Posted

Paula a zafundujesz mu soczewki w trupie czachy zamiast tych czerwonych ??? :-)...

my go nazywamy terrorysta :diabloti: :lol:

wlasnie Paula jak bys terroryscie kupila takie w czaszki soczewki pasowaloby mu:D:evil_lol:

nieee ! :D on ma takie oczka jakie ma i mu ich nie zmienie :D:D jakby popatrzyl w lustro ze ma inny kolor oczu to by mnie zagryzł :lol:

on jakby sie spojrzal w lusterko w bazyliszka by sie zamienil:diabloti:

Ja to normalnie nie wyrabiram z odpowiedziami upss....ale dzisiaj wstawie jakies fotki :-)

no gadamy troszke za duzo:evil_lol: czekamy na foteczki, ja mam teraz 5dni wolnego od jutra to poogladam:loveu:

dOgLoV napisał(a):
No ja myśle że wreszcie jakieś fotki będą :evil_lol:

wlasnie, wreszcie moglyby sie pokazac fotki:p

buziole:loveu: