*anusia&ajlu* Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hahaha Sylwia jak zobaczy te ślimaki to pierwszy lepszy samochód ukradnie, i sru na lotnisko ja bac sie mojego malutkiego kotecka? :loveu: ale on jest milusi i kochany łiii :loveu: chyba nie bałabys sie takiego kotecka ?:D - http://i46.tinypic.com/fc2y69.jpg spać z nim to czysta przyjemność głownie chodzi jako poduszka :D hahaha rozwalilas mnie z tymi kołysankami na dobranoc :lol: co wy macie do mojeje kizi- mizi ??:mad: poszczuć was kotem? oj nie chcecie znac tego bólu każdy sie go boi :D pamietam jak musialam po pogotowiach przez niego jeździć :roll: hahaha widze ze same rarytasy bys wcinala :D Sylwia ma inne plany co do slimakow, ona chce je poprostu zjesc:crazyeye: jak tak mozesz one maja imiona:shake::D jest pierwszy slimak, drugi slimak i bialy slimak-tak Szyszka je nazywa:evil_lol: yyy bac sie to moze tak z daleka to nie, ale ciary przechodza jak sie na foty patrze:diabloti: ta poduszka oczy by mi wydlubala:evil_lol: kolysanki to zart wola jak im sie bajki czyta wtedy sa spokojniejsze:evil_lol: poszczuc kotem :mdleje: i ty trzymasz takiego agresora w domu???:eviltong: co on ci takiego zrobil ze na pogotowie jechalas, to Mili przy twojej kizi mizi to Aniol:p Sylwia to sa slimaki do kochania i miziania:loveu: Shirai - Koki napisał(a):Co ja sie tutaj naczytalam, uuuuuuuuuuuu...odpowiadam po kolei...ja gotuje dobrze...wiec Aniu..obiadki mamy bedziesz mogla odstawic na bok...a dzisiaj w nocy sniolo mi sie ze robilam pierogi ruskie... Z tymi wszystkimi wariatami to bym nie wytrzymala...a szczegolnie z kotem Pauli..on ma czerwone oczy !!!! :diabloti::diabloti: A przyjezdzaj ze slimakami to bedziemy mieli co jesc hi hi hi :evil_lol: Witamy witamy !!!:multi: nie watpie ze dobrze gotujesz ale przekonac sie nie chce:evil_lol: i bys moje slimaki wabila wierszykiem: slimak slimak wystaw rogi dam ci sera na pierogi...i ciach do garka:diabloti::D wariaty fajne ale Paula musi innego koloru soczewki kotu zalatwic bo ten czerwony powala:evil_lol: nigdy, nie dam slimakow :eviltong: Quote
łamAga Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Czy mi sie wydaje czy ja tutaj dawno fotek nie widziałam ?? :nono: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):Sylwia ma inne plany co do slimakow, ona chce je poprostu zjesc:crazyeye: jak tak mozesz one maja imiona:shake::D jest pierwszy slimak, drugi slimak i bialy slimak-tak Szyszka je nazywa:evil_lol: yyy bac sie to moze tak z daleka to nie, ale ciary przechodza jak sie na foty patrze:diabloti: ta poduszka oczy by mi wydlubala:evil_lol: kolysanki to zart wola jak im sie bajki czyta wtedy sa spokojniejsze:evil_lol: poszczuc kotem :mdleje: i ty trzymasz takiego agresora w domu???:eviltong: co on ci takiego zrobil ze na pogotowie jechalas, to Mili przy twojej kizi mizi to Aniol:p Sylwia to sa slimaki do kochania i miziania:loveu: nie watpie ze dobrze gotujesz ale przekonac sie nie chce:evil_lol: i bys moje slimaki wabila wierszykiem: slimak slimak wystaw rogi dam ci sera na pierogi...i ciach do garka:diabloti::D wariaty fajne ale Paula musi innego koloru soczewki kotu zalatwic bo ten czerwony powala:evil_lol: nigdy, nie dam slimakow :eviltong: no miałam nie trzymać jakby kolejny taki facet był to by mi go pewnie odebrali do uśpienia czy cos :roll: pamietam ze po tym jak mnie ugryzł przychodzil do nas taki facet obserwowac co sie dalej dzieje :shock: ale pozniej jak nad dalej gryzł to robilismy to tak zeby sie ten facet nie dowiedzial :lol: a Kituś co mi zrobił ?:diabloti: chciałam Kitusia uczesac co to bardzo jest niemozliwe nikt go nie moze czesac bo gryzie :roll: ale ja byłam mała i koniecznie chcialam go uczesac wiec jak schodziłam z wersalki gdzie go czesałam ten sie rzucił na moja reke i tak wisiał nigdy nie zapomne tego dnia ( sobota moja siostra byla w drugim pokoju i ogladala czy boisz sie ciemnosci :D:D ) pozniej jak sie zaczelam drzec to Kamila (siostra ) przyleciala i go kapciem po dupie zeby puscil mojej reki to ten uciekl a ja nie wiedzialam co robic .. pozniej pojechalam jak matka wrocila na pogotowie i grzebali mi nozyczkami bez znieczulenia w tej ranie :angryy: ( moj tato mowil ze ten doktor byl nietrzezwy ) darłam sie na cały szpital az mnie na 3 pietrze uslyszeli i moj ojciec wpadł z 3 pietra i darł sie na tego doktora :lol: i oto cała historia teraz mam blizne a Kituś narazie innych gryzie a nie mnie :diabloti: chociaz ostatnio mu sie to nie zdarza ... buahaha rozwalilas mnie z slimak slimak wystaw rogi dam ci sera na pierogi i ciaah do gara :roflt: - wszystko identyczne do Sylwii Quote
Nikola & Tina Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Witamy się ! Ale tu rozmowy a fot nie widać Czekamy na zdjęcia i zapraszamy do nas do galerii na fotki strona 35...pozdrawiamy Quote
Pusiakowa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bry ! :multi: . co tam u was słychać? jak pogoda? ;). wiosna idzie do was? bo u nas śnieg pada :roll: . Quote
*anusia&ajlu* Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Paulina to naprawde kitus jest przeslodkim kotkiem:evil_lol: oj i te czerwone oczy ma z nerwicy:evil_lol: hahahaha wlasnie co u was i Shiraia:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 *anusia&ajlu* napisał(a):Paulina to naprawde kitus jest przeslodkim kotkiem:evil_lol: oj i te czerwone oczy ma z nerwicy:evil_lol: hahahaha wlasnie co u was i Shiraia:loveu: no ale on sie zmienil :D:lol: jest juz naprawde slodki :D:D kiedys nie siedzial mi na rekach a teraz go nosze i nosze :D a to bardzo mozliwe :lol: przylaczam sie do pytania :razz: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 to kotka dawaj do Sylwi na terapie antystresowa:D Quote
Shirai - Koki Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Matko mnie nie bylo, a ile tutaj nagadane ehhh widze, ze dziewczynny podtrzymujecie galerie...zanim przyjedzie nowy aparacik ?? :diabloti:... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Matko mnie nie bylo, a ile tutaj nagadane ehhh widze, ze dziewczynny podtrzymujecie galerie...zanim przyjedzie nowy aparacik ?? :diabloti:... no ba :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 sota36 napisał(a):Halo! Jest tu kto?! Hallo hallo oczywiscie, ze jest !!! Ale jakos Was dawno u nas nie bylo !!! zuzolandia napisał(a):no wlasnie ten urlop sprawil ze na NIC nie miaalam czasu ........takie dziwactwo hihihihi Urlopy wlasnie maja to do siebie, a przynajmniej u mnie tez...tak bylo !!! Agappe napisał(a):"mokra włoszko" (bardzo mi się spodobało to określenie ;) ) przez Twoje fale i zalewanie aparatu śnilo mi się dzisiaj tsunami :evil_lol: oraz topienie w wodzie aparatu i telefonu.. i jeszcze zjeżdżanie na rowerze po zaśnieżonej nartostradzie, ale to ostatnie to chyba nie przez Ciebie :evil_lol: tak czy inaczej strasznie się zmęczyłam w nocy.. bo wiesz ratowanie się z tsunami wcale nie jest lekkie :cool3: Daria dobrze, ze sie odratowalas !!! I obudzilas hi hi hi... *anusia&ajlu* napisał(a):Sylwia ma inne plany co do slimakow, ona chce je poprostu zjesc:crazyeye: jak tak mozesz one maja imiona:shake::D jest pierwszy slimak, drugi slimak i bialy slimak-tak Szyszka je nazywa:evil_lol: yyy bac sie to moze tak z daleka to nie, ale ciary przechodza jak sie na foty patrze:diabloti: ta poduszka oczy by mi wydlubala:evil_lol: kolysanki to zart wola jak im sie bajki czyta wtedy sa spokojniejsze:evil_lol: poszczuc kotem :mdleje: i ty trzymasz takiego agresora w domu???:eviltong: co on ci takiego zrobil ze na pogotowie jechalas, to Mili przy twojej kizi mizi to Aniol:p Sylwia to sa slimaki do kochania i miziania:loveu: nie watpie ze dobrze gotujesz ale przekonac sie nie chce:evil_lol: i bys moje slimaki wabila wierszykiem: slimak slimak wystaw rogi dam ci sera na pierogi...i ciach do garka:diabloti::D wariaty fajne ale Paula musi innego koloru soczewki kotu zalatwic bo ten czerwony powala:evil_lol: nigdy, nie dam slimakow :eviltong: Fajnie bybylo jakby Paula kupila sowjemu kociowi soczewki z trupimi czachami wrrrrr, ale bylby czadowski !!! :evil_lol::evil_lol: A slimaki bym wabila i pierogi bym z nich zrobila ...:diabloti:... dOgLoV napisał(a):Czy mi sie wydaje czy ja tutaj dawno fotek nie widziałam ?? :nono: Quote
Shirai - Koki Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no miałam nie trzymać jakby kolejny taki facet był to by mi go pewnie odebrali do uśpienia czy cos :roll: pamietam ze po tym jak mnie ugryzł przychodzil do nas taki facet obserwowac co sie dalej dzieje :shock: ale pozniej jak nad dalej gryzł to robilismy to tak zeby sie ten facet nie dowiedzial :lol: a Kituś co mi zrobił ?:diabloti: chciałam Kitusia uczesac co to bardzo jest niemozliwe nikt go nie moze czesac bo gryzie :roll: ale ja byłam mała i koniecznie chcialam go uczesac wiec jak schodziłam z wersalki gdzie go czesałam ten sie rzucił na moja reke i tak wisiał nigdy nie zapomne tego dnia ( sobota moja siostra byla w drugim pokoju i ogladala czy boisz sie ciemnosci :D:D ) pozniej jak sie zaczelam drzec to Kamila (siostra ) przyleciala i go kapciem po dupie zeby puscil mojej reki to ten uciekl a ja nie wiedzialam co robic .. pozniej pojechalam jak matka wrocila na pogotowie i grzebali mi nozyczkami bez znieczulenia w tej ranie :angryy: ( moj tato mowil ze ten doktor byl nietrzezwy ) darłam sie na cały szpital az mnie na 3 pietrze uslyszeli i moj ojciec wpadł z 3 pietra i darł sie na tego doktora :lol: i oto cała historia teraz mam blizne a Kituś narazie innych gryzie a nie mnie :diabloti: chociaz ostatnio mu sie to nie zdarza ... buahaha rozwalilas mnie z slimak slimak wystaw rogi dam ci sera na pierogi i ciaah do gara :roflt: - wszystko identyczne do Sylwii Paula ta Twoja kicia to maly bandyta !!!! Nikola & Tina napisał(a):Witamy się ! Ale tu rozmowy a fot nie widać Czekamy na zdjęcia i zapraszamy do nas do galerii na fotki strona 35...pozdrawiamy Witamy wiatamy..sama jestem w szoku jak nagadane hi hi hi Pusiakowa napisał(a):Bry ! :multi: . co tam u was słychać? jak pogoda? ;). wiosna idzie do was? bo u nas śnieg pada :roll: . U nas dzisiaj 16 stopni bylo, wiosna idzie powoli..ale zielono jest jak zawsze :loveu:...alez macie z tym sniegiem !!! *anusia&ajlu* napisał(a):Paulina to naprawde kitus jest przeslodkim kotkiem:evil_lol: oj i te czerwone oczy ma z nerwicy:evil_lol: hahahaha wlasnie co u was i Shiraia:loveu: U nas okey, ale aparat dziala tylko w domu :placz:... *anusia&ajlu* napisał(a):to kotka dawaj do Sylwi na terapie antystresowa:D Nie mowcie tak... z Shirai'em w domu to ten biedny kicia by sie wykonczyl...:-( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Paula ta Twoja kicia to maly bandyta !!!! my go nazywamy terrorysta :diabloti: :lol: Quote
Shirai - Koki Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):my go nazywamy terrorysta :diabloti: :lol: Paula a zafundujesz mu soczewki w trupie czachy zamiast tych czerwonych ??? :-)... Quote
Shirai - Koki Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):my go nazywamy terrorysta :diabloti: :lol: Paula a zafundujesz mu soczewki w trupie czachy zamiast tych czerwonych ??? :-)... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Paula a zafundujesz mu soczewki w trupie czachy zamiast tych czerwonych ??? :-)... nieee ! :D on ma takie oczka jakie ma i mu ich nie zmienie :D:D jakby popatrzyl w lustro ze ma inny kolor oczu to by mnie zagryzł :lol: Quote
halgre Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Uff ! wszystko obejrzane i nadrobione ! I się oczywiście witam Foty przepiękne ! Też chciałabym tam być Quote
WeronikaM Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 http://img40.imageshack.us/img40/5105/2124w.jpg piękny :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Ja to normalnie nie wyrabiram z odpowiedziami upss....ale dzisiaj wstawie jakies fotki :-) Quote
łamAga Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 No ja myśle że wreszcie jakieś fotki będą :evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Shirai - Koki napisał(a):Paula a zafundujesz mu soczewki w trupie czachy zamiast tych czerwonych ??? :-)... HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):my go nazywamy terrorysta :diabloti: :lol: wlasnie Paula jak bys terroryscie kupila takie w czaszki soczewki pasowaloby mu:D:evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nieee ! :D on ma takie oczka jakie ma i mu ich nie zmienie :D:D jakby popatrzyl w lustro ze ma inny kolor oczu to by mnie zagryzł :lol: on jakby sie spojrzal w lusterko w bazyliszka by sie zamienil:diabloti: Shirai - Koki napisał(a):Ja to normalnie nie wyrabiram z odpowiedziami upss....ale dzisiaj wstawie jakies fotki :-) no gadamy troszke za duzo:evil_lol: czekamy na foteczki, ja mam teraz 5dni wolnego od jutra to poogladam:loveu: dOgLoV napisał(a):No ja myśle że wreszcie jakieś fotki będą :evil_lol: wlasnie, wreszcie moglyby sie pokazac fotki:p buziole:loveu: Quote
Infortune. Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Shirai - Koki, a kiedy ten nowy aparacik będzie? :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 A jak nie wiem, ale zamoczony zaczyna odzyskiwac forme !!! :-) Quote
Nikola & Tina Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Witamy się ! http://img40.imageshack.us/img40/5105/2124w.jpg Śliczne to zdjęcie jest. Pozdrawiamy i zapraszamy do nas na fotki. Quote
Recommended Posts