Shirai - Koki Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Zuziolandia ja juz tego nie nazywam przypadloscia, to moja przyjaciolka :diabloti:...juz taka na cale zycie...nie ma mowy zeby sie mnie piorunica pozbyla :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...i jakie imie ma ladne Sarko :razz:... Quote
sunshine Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 zdrówka, zdrówka!:) Będziemy tęsknić;) Quote
Ewa&Duffel Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 no to zdrówka życzymy i szybko do nas wracaj ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 jak sie tu w nich nie zakochac:diabloti: http://img20.imageshack.us/img20/5218/2620t.jpg ZDRÓWKA:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 No to podrasuj sie w tym szpitalu i wracaj do nas !!! czekamy! Quote
Shirai - Koki Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Zrobie sobie cyuchy u nos i wroce jako ...:evil_lol:... Quote
Jurki :oD Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Och jak tam u Was ładnie och :loveu: http://img690.imageshack.us/img690/2389/2623.jpg Quote
Kateczka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 i to bardzo....nikt mi do galerii teraz nie zagląda ;) wracaj :* Quote
Shirai - Koki Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Jestesmy juz...albo dopiero przywitam sie i znikam wieczorem poswiece wiecej czasu na dogo teraz nadrabia zaleglosci z Babelkiem :loveu::loveu::loveu:, ale mialam wspaniale przywitanie, ile caluskow bylo :loveu::loveu::loveu:...fajnie...ze jednak ktokolwiek o nas jeszcze pamietal...ale mnie w tym szpitalu wymeczyli :-(...ale bylo minelo !!!! Quote
łamAga Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Oooo wreszcie wróciłaś :multi: witamy w "domu" :BIG: naciesz się swoim "syneczkiem" a póżniej daj nam nacieszyć nim oczy :cool1: pozdrawiamy :lol: Quote
Shirai - Koki Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='sunshine']zdrówka, zdrówka!:) Będziemy tęsknić;) I jak teskniliscie bardzo ???? :evil_lol: [quote name='Ewa&Duffel']no to zdrówka życzymy i szybko do nas wracaj ;) Juz wrocilam Duffelkowe slicznosci !!! :loveu: [quote name='*anusia&ajlu*']jak sie tu w nich nie zakochac:diabloti: http://img20.imageshack.us/img20/5218/2620t.jpg ZDRÓWKA:loveu::loveu::loveu: Dziekujemy, juz wiem teraz , ze nawet do najpewniejsze sprawach ...musze podchodzic z dystansem...niestety nie wszystko idzie po naszej mysli, zgodnie z tym juz w sobote bylam bym w domu !!! [quote name='zuzolandia']No to podrasuj sie w tym szpitalu i wracaj do nas !!! czekamy! Wrocilam Zuziolandinko kochana !!!! [quote name='zuzolandia']No to poscieram kurze ;-) Cisze sie ze ze o mnie pamietasz :loveu::loveu: [quote name='zuzolandia']I czekam czekam ;-) Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Shirai - Koki Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='Izabela124.']Również czekam z utęsknieniem Iza jestem ciesze sie ze za nami tesknilas...czyli ktos nas lubi...:lol: [quote name='zuzolandia']Tesknotki mam ... Mi tez bylo teskno za Wami !!!! [quote name='Kateczka']i to bardzo....nikt mi do galerii teraz nie zagląda ;) wracaj :* Kateczka wrocilam :loveu::loveu::loveu: i teraz bede u was pisac i pisac :evil_lol: [quote name='dOgLoV']Oooo wreszcie wróciłaś :multi: witamy w "domu" :BIG: naciesz się swoim "syneczkiem" a póżniej daj nam nacieszyć nim oczy :cool1: pozdrawiamy :lol: Witamy, witamy ...i ile obowiazkow od razu, ale ciesze sie, ze juz jestem w domu !!!! [quote name='Izabela124.']Super, że już jesteś! Ja tez sie ciesze bardzo oooooooooooooooooooooo [quote name='kasia_owczarzak'] [FONT=Comic Sans MS]JUŻ JEST !!!!!!![/FONT][FONT=Comic Sans MS][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]ZUPEŁNIE NOWA - STARA GALERIA[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS]WEJDŹ KONIECZNIE !!![/FONT][FONT=Trebuchet MS] www.czina.pl[/FONT] Kasiu lubie Twoja Czine, ale Twoja wiadomosc bedzie pewnie uznana za ....lepiej to pousuwaj zanim Cie mod dopadnie i dostaniesz bana !!!! Quote
wiki4 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie zapomnieliśmy :loveu: Lisiczki na posterunku :D:D:D Quote
Shirai - Koki Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='wiki4']Nie zapomnieliśmy :loveu: Lisiczki na posterunku :D:D:D[/QUOTE] To macie szczescie bo dupsko bym Wam sprala :diabloti: Quote
zuzolandia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 wróciłaaaa wróciłaaaaa !!!!!!!!!!!! Nareszcie kochanaaaaa !!!!! Quote
wiki4 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Shirai - Koki']To macie szczescie bo dupsko bym Wam sprala :diabloti:[/QUOTE] To jest przemoc w Dogomaniackiej rodzinie :-o :mad: Quote
Pusiakowa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 heeeeeeeeeeej . :multi: u nas fotki sa . ;) Quote
Izabela124. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Czekam na jakieś zdjęcia :) Jeśli chcesz mogę wam zrobić jakiś nowy bannerek ;) Quote
Shirai - Koki Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 [quote name='zuzolandia']wróciłaaaa wróciłaaaaa !!!!!!!!!!!! Nareszcie kochanaaaaa !!!!! Buziolki dla waszej bandy !!!! [quote name='wiki4']To jest przemoc w Dogomaniackiej rodzinie :-o :mad: A jak oczywiscie i to jeszcze tak, ze pasek czerwony byl...wiadomo gdzie he he !!! [quote name='Pusiakowa']heeeeeeeeeeej . :multi: u nas fotki sa . ;) Witamy, wiatmy zajrze, ale juz jutro !!! [quote name='Izabela124.']Czekam na jakieś zdjęcia :) Jeśli chcesz mogę wam zrobić jakiś nowy bannerek ;) Mam foty jeszcze sprzed szpitala...w sumie nie mam czasu na robienie sama banerkow, jak masz czas Iza to pewnie, ze sie pisze...a ten co robilam sama to ladny chociaz troszke ???? Quote
Recommended Posts