Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Wiki narazie jestem sama musi sie znalesc wiecej pomyslow to dam dopiero, oczywiscie moga byc foty pomocnicze ...[/QUOTE]

OK, no szybciejj :evil_lol:
Jak mi powiesz co to jest, to dostaniesz zdjęcia Lisy z dedykacją :diabloti:
Tak, to szantaż :eviltong:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Cos.....czego sie nikt nie spodziewaaaaaaa...daje sobie glowe sciac, ze nikt sie takiego zdjecia nie spodziewa !!![/QUOTE]

Srebro? :cool3:

Podaj pierwszą literkę :razz:

Posted

[quote name='CaneSs']piasek... śnieg :D[/QUOTE]

Piasek to u nas normalka :diabloti:, a czy ktos widzial snieg dziewczyny... jak dzisiaj bylo u nas 21 stopni :crazyeye: o dodaj lepiej ze na plusie :evil_lol:

[quote name='wiki4']Śnieg był mój :diabloti:

Jak wygrałam to mi napisz sms :cool3:
0605402950, ahaha :evil_lol:

Pa, pa :loveu:[/QUOTE]

Wiki napisze Ci, ale jeszcze tak z sympatii przed Nowym Rokim to Cie podrecze :diabloti:...

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Piasek to u nas normalka :diabloti:,[B] a czy ktos widzial snieg dziewczyny jak w dzisiaj bylo u nas 21 stopni :crazyeye:[/B]

Wiki napisze Ci, ale jeszcze tak z sympatii przed Nowym Rokim to Cie podrecze :diabloti:...[/QUOTE]

Mówiłaś, że to coś czego się nikt nie spodziewa :lol:

Możesz dręczyć, spoko :evil_lol: Zobaczymy czy ja będę miała dosyć Ciebie, czy Ty mnie :diabloti:

[quote name='CaneSs']wiem to jest futro! :D[/QUOTE]

Ej, ja to już mówiłam :mad:

Posted

[quote name='wiki4']Srebro? :cool3:

Podaj pierwszą literkę :razz:[/QUOTE]

N..., tylko ze to jest pierwsza literka nazwy wloskiej :diabloti:

[quote name='wiki4']

Możesz dręczyć, spoko :evil_lol: Zobaczymy czy ja będę miała dosyć Ciebie, czy Ty mnie /QUOTE]

Nie chcialabym byc Twoja mama...:cool3:, skoro Ty taka mala zadziorna jestes :evil_lol:

Posted

N..e to jest na 4 literki pierwsza N ostatnia E i juz dziweczynki pisalyscie o tym :cool3:...i wszystkie psy uwielbiaja go jesc :loveu:, ja to w zyciu nie myslalam, ze Shirai tez go bedzie wpiernical w tym roku :diabloti: