Shirai - Koki Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Wiki narazie jestem sama musi sie znalesc wiecej pomyslow to dam dopiero, oczywiscie moga byc foty pomocnicze ... Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Wiki narazie jestem sama musi sie znalesc wiecej pomyslow to dam dopiero, oczywiscie moga byc foty pomocnicze ...[/QUOTE] OK, no szybciejj :evil_lol: Jak mi powiesz co to jest, to dostaniesz zdjęcia Lisy z dedykacją :diabloti: Tak, to szantaż :eviltong: Quote
Uruwashii Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 To ja poproszę jakąś wyraźną fotke... wygląda to jak śnieg ale inna fotka pomoże;) Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Ja mam najlpeszy pomysł ( ale najpierw Heeej bo my po raz pierwszy u was xD ) To jest.... Zrzucona skóra węża. Ha xDD Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Sylwia...co dasz za zgadniecie? :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Prosze bardzo inne zdjecie...mam nadzieje, ze pomoze :diabloti::diabloti::diabloti: [IMG]http://img697.imageshack.us/img697/1244/niespod1.png[/IMG] Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 A co dostaniemy w zamian? :cool3: Coś za coś :diabloti: Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Śnieg był mój :diabloti: Jak wygrałam to mi napisz sms :cool3: 0605402950, ahaha :evil_lol: Pa, pa :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Cos.....czego sie nikt nie spodziewaaaaaaa...daje sobie glowe sciac, ze nikt sie takiego zdjecia nie spodziewa !!! Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Cos.....czego sie nikt nie spodziewaaaaaaa...daje sobie glowe sciac, ze nikt sie takiego zdjecia nie spodziewa !!![/QUOTE] Srebro? :cool3: Podaj pierwszą literkę :razz: Quote
Shirai - Koki Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='CaneSs']piasek... śnieg :D[/QUOTE] Piasek to u nas normalka :diabloti:, a czy ktos widzial snieg dziewczyny... jak dzisiaj bylo u nas 21 stopni :crazyeye: o dodaj lepiej ze na plusie :evil_lol: [quote name='wiki4']Śnieg był mój :diabloti: Jak wygrałam to mi napisz sms :cool3: 0605402950, ahaha :evil_lol: Pa, pa :loveu:[/QUOTE] Wiki napisze Ci, ale jeszcze tak z sympatii przed Nowym Rokim to Cie podrecze :diabloti:... Quote
wiki4 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Piasek to u nas normalka :diabloti:,[B] a czy ktos widzial snieg dziewczyny jak w dzisiaj bylo u nas 21 stopni :crazyeye:[/B] Wiki napisze Ci, ale jeszcze tak z sympatii przed Nowym Rokim to Cie podrecze :diabloti:...[/QUOTE] Mówiłaś, że to coś czego się nikt nie spodziewa :lol: Możesz dręczyć, spoko :evil_lol: Zobaczymy czy ja będę miała dosyć Ciebie, czy Ty mnie :diabloti: [quote name='CaneSs']wiem to jest futro! :D[/QUOTE] Ej, ja to już mówiłam :mad: Quote
Shirai - Koki Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Wiki, powiedz ...wiesz gdzie mieszkamy, prawda ?? Czy spodziewalabys sie sniegu ..oczywiscie to podaje tylko jako przyklad !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cavalierkaa Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Sorki menss :-) Am... to jest jakaś roślinka!? karzaczek ja wiem :D Quote
Shirai - Koki Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='wiki4']Srebro? :cool3: Podaj pierwszą literkę :razz:[/QUOTE] N..., tylko ze to jest pierwsza literka nazwy wloskiej :diabloti: [quote name='wiki4'] Możesz dręczyć, spoko :evil_lol: Zobaczymy czy ja będę miała dosyć Ciebie, czy Ty mnie /QUOTE] Nie chcialabym byc Twoja mama...:cool3:, skoro Ty taka mala zadziorna jestes :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 N..e to jest na 4 literki pierwsza N ostatnia E i juz dziweczynki pisalyscie o tym :cool3:...i wszystkie psy uwielbiaja go jesc :loveu:, ja to w zyciu nie myslalam, ze Shirai tez go bedzie wpiernical w tym roku :diabloti: Quote
Uruwashii Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 :razz:Dobra ja zgadłem nagroda idzie do mnie!!!! Po włosku NEVE=Śnieg:razz: Quote
Recommended Posts