Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Bede miala niespodzianke..tego sie na pewno nikt nie spodziewa :diabloti::diabloti::diabloti:, ale jutro jakos dzisiaj nie mam humoru :shake:...

niech zgadne...hmmm...przyjezdzasz do nas zebysmy wymizialy Shiraia....:iloveyou: mow kiedy zalatwie se wolne :) dla Shiraia nawet na zwolnienie pojde :P

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
haha to jest on tylko nazwe dałam taka bo już każda zajeta Kitek Kitusiaczek Kizia-Mizia więc napisałam tak haha :D:D
nie ma czerwonych oczu :D:D
zmienilabys zdanie od razu jakbys go poznala :D:D

łooo ja chce niespodzianke :multi:
czego nie masz humoru ??:(

Paula no prosze Cie, ale napisz mi powaznie jaki kolor oczy ma Twoj Kitusiaczek...i jak ma na imie (nie lubie pytac jak sie wabi :shake:) ??? A z tym lubieniem to ja go juz lubie :loveu:..., nawet bardzo...wklejaj mi czasami foty Kitusieczka, prosze :mad:!!!!!!!!!!

Paula Ty naprawde potrafisz mi poprawic humor juz sie smieje :D:D:D:D:D...oj humru nie mam poniewaz do pracy musze isc wogole klimat swiat tyle zachodu, a tu raz...dwa i poswietach :angryy:.
Niespodzianka bedzie w poludnie !!

*anusia&ajlu* napisał(a):
niech zgadne...hmmm...przyjezdzasz do nas zebysmy wymizialy Shiraia....:iloveyou: mow kiedy zalatwie se wolne :) dla Shiraia nawet na zwolnienie pojde :P

Nie...troszke sie pospeszylas...chociaz wyjazd do Polski to bylaby tez dla mnie niespodzianka :diabloti:...matko Ania straszne poswiecenia z tym zwolnieniem :evil_lol:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Paula no prosze Cie, ale napisz mi powaznie jaki kolor oczy ma Twoj Kitusiaczek...i jak ma na imie (nie lubie pytac jak sie wabi :shake:) ??? A z tym lubieniem to ja go juz lubie :loveu:..., nawet bardzo...wklejaj mi czasami foty Kitusieczka, prosze :mad:!!!!!!!!!!

Paula Ty naprawde potrafisz mi poprawic humor juz sie smieje :D:D:D:D:D...oj humru nie mam poniewaz do pracy musze isc wogole klimat swiat tyle zachodu, a tu raz...dwa i poswietach :angryy:.
Niespodzianka bedzie w poludnie !!

brązowe :D:D Kitek ( wiem że beznadziejne imie ale ja mając 5 lat jak go dostałam chciałam go nazwać lew :roflt: wiec moj ojciec go ochrzcił na Kitek :D:D) zobacze co da sie zrobić :D:D:D

a no moj urok tak na ciebie działa :lol: :lol: :lol: oo jesssu biedna nawet mi nie mów :D:D a no święta święta i po świętach ja nawet nie odczułam że one były :D :D:D dzisiaj sie budze a tu biało :mdleje: znowu :roll: a juz było tak fajnie bez śniegu ale jak zwykle musza mi robić na złość niebiosa :roflt:

no to czekam na niespodzianke :D :multi:

Posted

sunshine napisał(a):
Paulina chyba super że biało :D

ja tam nie lubie jak jest śnieg bo zimno wtedy jak nie wiem i psiaki w boksach zamarzają :(
ale ogólnie to nawet fajnie .. bo zima to chyba najpiekniejsza pora roku jakby nie patrzeć np na jakies drzewa ośnieżone ślicznie to wygląda :loveu: ale piękno to chyba tylko jedyna zaleta zimy :D

Posted

Okey mam tyle zdjec...ze na niespodzianke bedziecie musieli chwilke zaczekac...ale pewnie sie zdziwicie :diabloti:...
Swiateczna sobota u nas uplynela spacerkowo...oczywiscie nad morzem :lol: !!!
Shirai'kowy jezowiec :errrr:...

Taki czas... szczekam na wszystkich i na wszystko :diabloti:...

To teraz sobie odpoczne ...:lol:

Posted

Najpierw zaczne troszke tajemniczo czy macie pomysl co to jest, to zaznaczone w koleczkach czerwonych ( troszke krzywych swoja droga, ale wybaczycie, prawda ...?)...?
[IMG]http://img697.imageshack.us/img697/3944/niespodzianka.png[/IMG]

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Czekamy dalej na pomysly :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Czyli nie zgadłam? Jak to ? :mad::placz:
:diabloti:

Już wiem, sierść Shirai :multi: Obskubałaś go :evil_lol:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Wiki nie napisalam, ze nie zgadalas, ale czekam jeszcze na inne kosmiczne pomysly :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Ale zasugerowałaś :diabloti:

Dalej ludzie, bo ciekawa jestem :p