Shirai - Koki Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 Kateczka gratulacje chetnie przyjmujemy, ale nie nam sie naleza :eviltong:, chociaz wyniki ju tak dawno byly to dzisiaj dopiero wyszukalam to zdjecie, wogole jakis rodzinne foty musze wyszperac :lol: Quote
Agappe Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 żyjecie tam jeszcze?? nie ugotowani???:roll: Quote
Shirai - Koki Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Agappe napisał(a):żyjecie tam jeszcze?? nie ugotowani???:roll: Zyjemy !!!! Jeszcze nie ugotowalismy sie !!!!! Bedziemy chyba przygotowywac sie do naszej drugiej wystawy na 20 wrzesnia, zeby bylo tylko chlodzniej. Quote
Shirai - Koki Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 To my juz wrocilismy, pojechalismy az na 2 dni z Shirai'kiem pod namiot :eviltong:, he he sama nie wiem jak to opisac...zdjec malo poniewaz pogoda przegiela z temperatura i bylimy wykonczeni poprosu nikomu sie nie chcialo...ale przynajmniej wiemy ze z mojej Perelki to rewelacyjny pies pilnujacy, a szczegolnie mnie :lol:, w nocy tak nas pilnowal ze tylko ktos przeszedl, a Shirai'ek odrazu szczekal i przy okazji nie dwal spac nam,alei tak jest najcudowniejszy, a gdy juz strasznie byl zemczony nad ranem, to swoj akitkowy lepek wciskal na moja poduszke i udalo mu sie spalismy razem :loveu: Ale mam jezorek: Pomagam rozkladac moja nowa bude :evil_lol: Quote
Agappe Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Shirai - Koki'] Pomagam rozkladac moja nowa bude :evil_lol: http://img411.imageshack.us/img411/3320/namiot.png to jest dopiero nieoceniona pomoc :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Oj tak Shirai'ek w trakcie calego 2 dniowego pobytu staral sie pomagac chociaz mial odpoczyac :diabloti:, a szczegolnie w nocy tak nas pilnowal ze spac sie nie dalo, moje male cudo..:eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Shirai wita sie z MOJA kolezanka, chociaz czasami chyba mysle ze to jego :mad: Dobrze, ze Yuka tego nie widziala, szybciutko z malym lovelasem zrobilaby porzadek :lol: Quote
Shirai - Koki Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Za takie lobuzowanie podobno mozna dostac mandat... Kolejna wygodna pozycja do spania :crazyeye: Czy mu tak wygodnie ? Quote
orka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Witam. Ale ten Wasz Shirai już duży. I jaki ładny. Pewnie już niedługo będzie brylował na wystawach:lol:. Pozdrawiam. Quote
Angelika_Roser Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 A gdzie nowe fotki pięknego Shiraika?! :mad: Za lenistwo zdjęciowe się kara należy :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 orka napisał(a):Witam. Ale ten Wasz Shirai już duży. I jaki ładny. Pewnie już niedługo będzie brylował na wystawach:lol:. Pozdrawiam. Witaj Grzegorz, tak tak Shirai rosnie, a to czy bedzie brulowal to sie okaze :lol:, na wystawe wybieramy sie 24 pazdzierniaka na miedzynarodowa i klubowa i zastanawiamy sie czy zaliczyc tez 25 pazdzienika wystawe miedzynarodowa, Shirai 1 raz pokaze sie w juniorach i bedzie na ringu z braciszkiem z miotu. Pozdrawiamy :lol: Quote
Shirai - Koki Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='Angelika_Roser']A gdzie nowe fotki pięknego Shiraika?! :mad: Za lenistwo zdjęciowe się kara należy :cool3: Angelika co prawda twoja galeria powinna nas bardzo zmotywowac, ale czekamy az troszke sie ochlodzi i bedziemy spokojnie weekendy poswiecac Shirai'wi kara to mi sie nalezy ze w wakacje troszke oprocz galerii czuje ze za malo przebywalam z moim szczesciem, poniewaz tylko plaza i morze i tak od maja :oops:, czekam na jesien ;), pozdrawiam Quote
Agappe Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Witaj Grzegorz, tak tak Shirai rosnie, a to czy bedzie brulowal to sie okaze :lol:, na wystawe wybieramy sie 24 pazdzierniaka na miedzynarodowa i klubowa i zastanawiamy sie czy zaliczyc tez 25 pazdzienika wystawe miedzynarodowa, Shirai 1 raz pokaze sie w juniorach i bedzie na ringu z braciszkiem z miotu. Pozdrawiamy :lol: licze na duuuużo zdjęć z wystaw!!!!! bo zdjęć z wystaw Wloskich to tu było baaaardzo niewiele:shake: Quote
Kateczka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 a Polska kiedy???:mad:zapraszamy :loveu:...my z Tanem w listopadzie w Pozanniu...ale się coraz bardziej denerwuję, że nie podołam.... Shirai juz piękny młodzieniec...proporcjonalny i przystojny :p nie to co moje koślawiatko (mam nadzieje,z ę do listopada wyrosnie:diabloti:) Quote
Shirai - Koki Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Kateczka napisał(a):a Polska kiedy???:mad:zapraszamy :loveu:...my z Tanem w listopadzie w Pozanniu...ale się coraz bardziej denerwuję, że nie podołam.... Shirai juz piękny młodzieniec...proporcjonalny i przystojny :p nie to co moje koślawiatko (mam nadzieje,z ę do listopada wyrosnie:diabloti:) Kateczka do Polski to my przyjedziemy, ale z :mad:na Ciebie jak bedziesz mi tak o Tanku pisac !!! Ja tez przed pierwsza wystawa w Rende strasznie sie denerwowalam, obudzilam sie o 4.30 i juz nie bylo mowy zebym zasnela, a jak wczoraj zaczelam zalatwiac sprawy z wystawa, pewnie bedziecie sie smiac ze mnie, ale dzisiaj w nocy snilo mi sie ze Shirai dostal bardzo dobry i sedzia powiedzial ze Shiriai jest za gruby i ciagle chcial siadac :placz: i na tej wystawie jeszcze kara byla, wiec za kare Sylwia i Shirai maszerowali pod gory i musieli wesc na sam szczyt...tak wiec musze przestac przezywac i nabrac sporooooooo dystansu i zaczac trenowac. Quote
Shirai - Koki Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Agappe napisał(a):licze na duuuużo zdjęć z wystaw!!!!! bo zdjęć z wystaw Wloskich to tu było baaaardzo niewiele:shake: Daria postaram sie sprostac Twoim wymaganiom...z Rende tez mamy zdjecia, nawet smieszne !!!! Quote
Shirai - Koki Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 No wlasnie i tutaj moje pytanie do znawcow wystaw, czy pies dorosly powinen byc zdyskwalifikowany za qupke na ringu ? Quote
Agappe Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Shirai - Koki napisał(a):No wlasnie i tutaj moje pytanie do znawcow wystaw, czy pies dorosly powinen byc zdyskwalifikowany za qupke na ringu ? hmm a tak się stało??? moim zdaniem nie powinno.. dużo psów, dużo ludzi, stres, psy też się denerwują i w najbardziej nieodpowiednim momencie moze się przydarzyć.. nam sie kiedyś zdarzyło.. jak latałam między ringiem rasy, a ringiem Młodego Prezentera i nie było czasu na porządniejszy spacerek.. i Anatka na ringu głównym (w hali, ale był zielony chodniczek:evil_lol:) nie wytrzymała:oops: Quote
Shirai - Koki Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Na wlasnie oczy dyskalifikacji za qupke nie widzialam, ale slyszalam od hodowcy na wystawie w Rende, jak pytal sie o Shirai'ka i powiedzil ze jego szczeniak jak bral udzial w wystawie dla Puppy to zrobil qupke na ringu i sedzia go zdyskwalifikowal, akurat nam sie to nie przytrafilo...ale powiedzial nam to pewnie jako rade na przyszlosc. Natomiast w klasie otwartej suk, zdjecie ponizej suczka pierwsza od lewej zrobila qupke gdy sedzia wlasnie przymierza sie do ogladania jej...poprostu zaczela sie krecic, wypiela pupke :oops: i wygrala !!!! Quote
Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Angelika meczyla meczyla i ma !!!!!!!!!!!! To lecimy mamy kilka nowych fotek: Shirai sprzedaje bilety w kasie wesolego miasteczka :eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 A teraz kilka z dzisiejszego spaceru ;), czyli weselej jest jak Sylwia mnie goni, oooo ablo ja ją :evil_lol: i jeszcze raz... Quote
Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Wymeczyla mnie bieganiem, to teraz czesanko :lol: z "nia" na spacerze nawet kamyczka nie mozna sobie zjesc :shake: od razu mi wytrzepie z pyszka :crazyeye: Po czesanku podobno jestem ladniejszy :oops:, chociaz i tak ciagle mi mowia "moje pieknosci" :oops: A teraz to JA w calosci !!!! Ale smiesznie wygladam :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Nie :shake: lubie intruzow na moim terenie Nareszcie sobie pojechali :multi: Teraz sie "pozaciagam" swiezym powietrzem ;) Czas odpoczac zaraz wracamy do domu na kolacje :eviltong: Powoli nadrabiamy zaleglosc wakacyjne :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts