Ewcia38 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ``````````{\ ````````{\{*\ ````````{*\~\_______ ```````{```\`<:<:<:>:> ``````{~`*`\((((((^^^) `````{`*`~((((((( `●`● ````{`*`~`)))))))). _ ' ) ````{*```*`((((((('\ ~ `````{~`*``*)))))`.`\ ``````{.*~``*((((`\`\))_.♥-. ````````{``~* ))) `\_.-'`` ``````````{.__ ((`-*.* ````````````.*```~``*. ``````````.*.``*```~`*. `````````.*````.````.`*. ````````.*``~`````*````*. ```````.*``````*`````~``*. `````.*````~``````.`````*. ```.*```*```.``~```*``~ *. ..*``~```````````~`````*. ~~* ~~* ~~* ~~* ~~*.* Gdy pierwsza gwiazdke ujrzysz na niebie, Wspomnij tych, co kochaja Ciebie, Gdy pierwsza zagasnie, a druga zablysnie, niech Cie aniolek ode mnie uscisnie !!! I zlozy serdeczne zyczenia z okazji Swiat Bozego Narodzenia!!! całuski:) Quote
QQk Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdrowych, szczęśliwych i wesołych Świąt dużo prezentów i spełnienia marzeń Quote
kasia_owczarzak Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 _________< ♥♥♥ > __________¯¯\/¯ ___________X✿X ___________X♥X _______O__X(Ѽ)X__O _______█_X*X✿*X_█ _______XX♥X(Ѽ)♥XX ___O__XX♥X✿X*X♥X*_O ___█_XX(Ѽ)X*X♥X✿X_█ ___X*XX♥XX✿X(Ѽ)X*XXX O__♥XXX✿XX♥XXX✿XXX*XXX_O █_XX(Ѽ)♥X✿X(Ѽ)X♥X✿X*XX_█ XX✿XXX*XXXX✿XXX(Ѽ)XX✿XX XX(Ѽ)XX✿X♥X(Ѽ)XXX✿X(Ѽ)XX __________XXXXX __________XXXXX __________XXXXX ______XXXXXXXXXXXXX Niechaj magiczna noc Wigilijnego Wieczoru, Przyniesie spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia, Żyje własnym pięknem. A Nowy Rok 2010 obdaruje , pomyślnością i szczęściem. Życzę najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia i Niech spełniają się Wasze wszystkie marzenia www.czina.pl Quote
wiki4 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Witamy się w ten wspaniały dzień :multi: Quote
Shirai - Koki Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Tak to prawda dzisiaj piekny mamy dzien i witamy serdecznie Wszystkich !!!! Quote
Shirai - Koki Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 Wszystkim bardzo bardzo goraco dziekujemy za przepiekne zyczenia swiateczne i noworoczne !!!! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 a dla mnie dzień jak dzień :eviltong::p i Wesołych Świąt oczywiście :buzi: Quote
Kateczka Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Zdrywch spokojnych oraz Shiraikowych Świat z bogatym poznańskim Gwiazdoerm życzą Katka i Tano Quote
zuzolandia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Dziendoberek w to świateczne popołudnie ;-) Quote
Ewcia38 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Nie opychać się tyle i nadal tylko na dogo włazić:mad::mad: Quote
wiki4 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Jestem :diabloti: Powrót obżartucha :evil_lol: :loveu: Quote
Ewcia38 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 wiki4 napisał(a):Powrót obżartucha :evil_lol: :loveu: No lepiej pozno niż wcale...reszty nie widać...jedzą dalej..a potem będzie płacz...jak się jeansy nie będą dopinać:evil_lol::evil_lol: Quote
wiki4 Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Ewcia38 napisał(a):No lepiej pozno niż wcale...reszty nie widać...jedzą dalej..a potem będzie płacz...jak się jeansy nie będą dopinać:evil_lol::evil_lol: Racja :evil_lol: Mogę się założyć, że jak wrócą to będą jęczeć :diabloti: Wtedy dostaną odpowiedź '' było trzeba zamiast przy stole, to na dogo siedzieć '' :eviltong: Zrzucić łatwo, jutro się przejdę na 3 godzinki, na lodowisko i zrzucę więcej niż przybrałam :lol: Quote
wiki4 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Jestem :diabloti:... Powtarzasz się złotko :evil_lol: Daj zdjęcia Shirai'ka to na pewno wszyscy zauważą, że jesteś :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 wiki4 napisał(a):Powtarzasz się złotko :evil_lol: Daj zdjęcia Shirai'ka to na pewno wszyscy zauważą, że jesteś :eviltong: oooo otóż to :lol::lol: dobrze mówisz :D:D Quote
Shirai - Koki Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):oooo otóż to :lol::lol: dobrze mówisz :D:D :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ta to dopiero ne moze spodni dopiac jak dopiero dzisiaj na dogo sie pojawila :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula co prawda juz po, ale ....tylko po swietach jeszcze nowy rok zostal :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010 Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Shirai - Koki napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ta to dopiero ne moze spodni dopiac jak dopiero dzisiaj na dogo sie pojawila :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula co prawda juz po, ale ....tylko po swietach jeszcze nowy rok zostal :evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/176140-Swieta-Bozego-Narodzenia-i-Nowy-Rok-2010 o nie wypraszam sobie :D ja tu byłam wczoraj jakże i przed wczoraj tylko chwile i mało pisałam :D:D a zjeść nic nie jadłam nie robiłam wigilii poza tym sama z siostra w chacie byłam :D:D sałatek ani placków nie lubie więc nawet nie tykałam tego co moja mama narobiła :D:D dla mnie to był dzień jak dzień :D i nadal waże 48 :D:D a dziękuje :loveu: ja juz gdzies ci chyba pisalam Wesołych Świąt ale jak nie pisałam to powiem jeszcze raz tym razem spóźnione Wesołych Swiąt :D:D i Szczęśliwego Nowego Roku :D:D :loveu::loveu: Quote
Shirai - Koki Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o nie wypraszam sobie :D ja tu byłam wczoraj jakże i przed wczoraj tylko chwile i mało pisałam :D:D a zjeść nic nie jadłam nie robiłam wigilii poza tym sama z siostra w chacie byłam :D:D sałatek ani placków nie lubie więc nawet nie tykałam tego co moja mama narobiła :D:D dla mnie to był dzień jak dzień :D i nadal waże 48 :D:D a dziękuje :loveu: ja juz gdzies ci chyba pisalam Wesołych Świąt ale jak nie pisałam to powiem jeszcze raz tym razem spóźnione Wesołych Swiąt :D:D i Szczęśliwego Nowego Roku :D:D :loveu::loveu: Stanowczo powinnas miec pieska...zeby miec zawsze idealne towarzystwo !!! Quote
Recommended Posts