Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']potworek spokrewniony z diablem ;)
Nawet jest czarna jak diabelek :loveu:

[quote name='Izabela124.']http://img696.imageshack.us/img696/8830/1304.png jaki dumny :p
oj dumny.. dumny...przecie to arystokrata akitkowy :diabloti:

[quote name='Foxowa']http://img696.imageshack.us/img696/8830/1304.png
Jeszcze jeden pstryk a aparat zrobi pstryk o ziemie :D:D
:evil_lol::evil_lol:

[quote name='wiki4']Hejka, u mnie fotki :cool3:

Bylam, widzialam Lisiczka wpiernicza snieg :diabloti:

[quote name='Pusiakowa']bry . :)
u mnie tez fotki . :D

Tez bylam..pierniczki mniam mniam inawet Mikolaja widzialam u Was w galeriii :loveu:

Posted

Shirai - Koki napisaƂ(a):
Ale z Ciebie zajeta "istotka", chyba by Cie sie doba 48 przydala :diabloti:

o no przyadalaby mi sie taka doba :D:D:D
Ƃooo matko ta zabawka jest prze zarąbiasta !! :Loveu: tylko moj kot by przed nia uciekaƂ zreszta jak przed kazda rzecza co sie rusza :D:D:D
co tam u was ??:loveu::buzi:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisaƂ(a):
o no przyadalaby mi sie taka doba :D:D:D
Ƃooo matko ta zabawka jest prze zarąbiasta !! :Loveu: tylko moj kot by przed nia uciekaƂ zreszta jak przed kazda rzecza co sie rusza :D:D:D
co tam u was ??:loveu::buzi:

U nas wsio okey...mi tez sie ta mp3 podoba tylko za stara jestem na takie zabaweczki !!! Ale na porzadna imprezke bym poszla :loveu::loveu::diabloti:...

Posted

sota36 napisaƂ(a):
Wpadlam tu tropem Zuzolandii - no nie powiem, nie zaluje! Slodziak w cieplym klimacie, gdy za oknem u nas 17 na minusie - to jest to!!!! pozdrawiamy!

:multi::multi::multi:Cieszymy sie :jumpie::jumpie::sweetCyb::sweetCyb:nowe "osobki" u nas w galerii...i cieszymy sie ze nie zalujecie...ach ta kochana Zuziolandia :loveu::loveu:!!!! Zapraszamy czescie, tylko musze nadrobic braki zdjec, ale czasu ostatnio brak :shake:....

wiki4 napisaƂ(a):
Buahaha, koniec najlepszy :evil_lol:

Tak koniec najlepszy kot ziewna i poszedl spac :diabloti:

Posted

Kotek faktycznie wykazaƂ niesamowite zainteresowanie - szczególnie na koniec :evil_lol:
Tak się tu zimprezkowaƂyƛcie, ĆŒe mnie teĆŒ się chce jamprezki :p

Posted

PrzesyƂam bardzo zimowe pozdrowienia i miziaki dla ƛliczego SƂodziaka Shirai'ka- Koki, czekam na więcej zdjęć- po prostu Shirtai jesteƛ bardzo fotogeniczny! Nie doƛć, ĆŒe SƂodziak to jeszcze przystojniak!

Posted

NATKA napisaƂ(a):
Kotek faktycznie wykazaƂ niesamowite zainteresowanie - szczególnie na koniec :evil_lol:
Tak się tu zimprezkowaƂyƛcie, ĆŒe mnie teĆŒ się chce jamprezki :p

Chyba na kotki faktycznie, nie za bardzo, ale wogole ta nowa zabawezka Sony jest ekstra :evil_lol:...
....czyli skoro imprezowo to my chcemy tany, tany, tany....:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Uruwashii napisaƂ(a):
Zabawka ƛwietna myƛle ĆŒe nasz kot odrazu by ja zabraƂ na pojedynek:evil_lol: Tygrys maƂy:cool3: pozdrawiamy:lol:

Ciesze sie, ze sie Wam spodobalo :loveu:

Imp1 napisaƂ(a):
PrzesyƂam bardzo zimowe pozdrowienia i miziaki dla ƛliczego SƂodziaka Shirai'ka- Koki, czekam na więcej zdjęć- po prostu Shirtai jesteƛ bardzo fotogeniczny! Nie doƛć, ĆŒe SƂodziak to jeszcze przystojniak!

Dziekujemy bardzo za pozdrowienia, mimo ze zimowe :cool3: i tyle komplementow...ze Shirai stracil glowe :diabloti:...cieszymy sie bardzo to juz dzisiaj 2 nowe odwiedzinki :multi::multi::multi::multi:....a my przesylamy gorace pozdrowienia