Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

QQk napisał(a):
Bry!
Po dłuższym i głębokim namyśle olać piasek, mogą być i kamienie na plaży gdy w grudniu jest ponad 10 stopni ;)
A ogon to on ma zajefajny, wyczesany i odlotowy :)

Jest 10 stopni, ale przy roznicy poniedzy latem a zima jest okolo 35 stopni, to ja sie czuje teraz jakby bylo na minusie i jeszcze ten deszcz wrrrrrrrrrrr :shake:

megi82 napisał(a):
witam
to nie koziołek-tylko kotek-bez noska i ogonka,bo ma juz 23 i pol latek,wiec weteran po przejsciach z kilkoma pieskami

Lili walczy z nim-targa go po całym pokoju za ucho,przewraca go,obszczekuje itp.-ma koleżankę do zabawy która sie nie rusza i tym ja denerwuje na maxa ;D

Napisalam koziolek, poniewaz z nic mi innego do glowy nie przyszlo :evil_lol:...sliczny jest i jaki czysciutki na swoje 23 latka !!!! To moze powinna pod choinke dostac jakiegos "koziolka" na baterie :diabloti:

Uruwashii napisał(a):
http://img513.imageshack.us/img513/9049/misiomisio.png

Maly Shira'i to chyba cały by wszedł do takiej miski:loveu::loveu::loveu::loveu:

Ja miski przyjechaly do domu to myslalam, ze padne jak zobaczylam jakie wielkie :crazyeye:, ale w lecie to sie sprawde taka micha wielka na wode :razz:

Pusiakowa napisał(a):
ale sliczny maly sloooooodziak . :loveu: .

Dziekujemy :oops: :eviltong:

Posted

[quote name='NATKA']No tak taki mały psiaczek i takie duże miski - skutek mógł być jeden, że taki mały psiaczek wyrósł na bardzo dużego psiurka ;););)
http://img513.imageshack.us/img513/9049/misiomisio.png
No tak teraz to na kolacje zjada polowe takiej michy :lol:

[quote name='*anusia&ajlu*']jesteeem;)
Shiraia zdjecia sa takie cieple, az chce sie patrzyc! :iloveyou:
u nas dzis okropnie i przerazajaco zimno!!! porazka, niesamowicie zmarzlam!!!
zamiencie sie ze mna:)

A ja juz myslalam ze Mili Cie na bazarze sprzedala :evil_lol: !!!

[quote name='wiki4']Cześć Shirai'czki :loveu:

Hej Wiki :eviltong:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']U nas tez pada i pada i padaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deszcz wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :placz:

.........no na szczescie u na ssnieg i mroz wiec dla mnie a wlasciciwie dla futrzakow idealna pogodaaa ;-)....

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
matko nie mowice mi o sniegu bo u nas mało brakuje a po kolana snieg bedzie :roll: jak wracalam ze szkoly ( oczywiscie w adidaskach) to w skarpetkach tyle sniegu ze o matko :D:D

Matko, w adidasach to by mi chyba nogi z zimna odpadły...

Posted

Dziendoberek;-)
moje kudłate dzisiaj miały radoche ze hej ;-) szalały szalały az im sie porobiły wielkie sniegowe kule na szłapakach hihihi...ale nawet to nie przeszkadzało i wcale nie chciały wracac do domuu .....a mnie juz nos prawie odpadł zzimna hihi

buzioleeeeeeeeeeeee!

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
No tak teraz to na kolacje zjada polowe takiej michy :lol:

Przestał rosnąć :evil_lol:

Gaduły niedobre ja tu na focie się doczłapałam a tu nic :mad: nie no żartuje przyszłam się poskarżyć, że zmarzłam okrutnie :roll: ale jak mam do wyboru deszcz to stanowczo wole śnieg i mrozik :p

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']matko nie mowice mi o sniegu bo u nas mało brakuje a po kolana snieg bedzie :roll: jak wracalam ze szkoly ( oczywiscie w adidaskach) to w skarpetkach tyle sniegu ze o matko :D:D

a tak wgl to witam po dlugiej nieobecnosci:loveu::buzi:
Hej Paula :glaszcze:, a ja myslalam ze kompa Ci snieg zasypal i dlatego nie piszesz do mnie i Shirai'ka :loveu:

[quote name='Ewa&Duffel']Matko, w adidasach to by mi chyba nogi z zimna odpadły...

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek;-)
moje kudłate dzisiaj miały radoche ze hej ;-) szalały szalały az im sie porobiły wielkie sniegowe kule na szłapakach hihihi...ale nawet to nie przeszkadzało i wcale nie chciały wracac do domuu .....a mnie juz nos prawie odpadł zzimna hihi

buzioleeeeeeeeeeeee!

Doberek zuziolandia ciesze sie ze az tak bardzo Twoje dziewczynki sa szczesliwe :loveu:, a nos no cos najwyzej bedziesz miala jak Mikolaj :evil_lol:

[quote name='NATKA']Przestał rosnąć :evil_lol:

Gaduły niedobre ja tu na focie się doczłapałam a tu nic :mad: nie no żartuje przyszłam się poskarżyć, że zmarzłam okrutnie :roll: ale jak mam do wyboru deszcz to stanowczo wole śnieg i mrozik :p
Ja tez wole mrozik niz deszcz, foci nie ma bo ja sprzatam i sprzatam...

[quote name='wiki4']Hejka :p

Co tamm ? :lol:
Hejka Wiki, a u nas zimno i zimno i deszczoooo i sie grzejemy winkiem grzanym oczywiscie :evil_lol:

Posted

Ewa&Duffel napisał(a):
Matko, w adidasach to by mi chyba nogi z zimna odpadły...

:evil_lol::evil_lol:
Hej Paula :glaszcze:, a ja myslalam ze kompa Ci snieg zasypal i dlatego nie piszesz do mnie i Shirai'ka :loveu:

:loveu: buahaha ty to masz bujna wyobraznie :D:D nie no az tak zle to z tym sniegiem nie jest :D:D ale ogolnie mnie w domu nie było cały czas najpierw szkoła pozniej od razu wypad z domu i wracalam nawet nic nie zdazylam zrobic tylko sie umyc i isc spac :roll::eviltong::D

Posted

[QUOTE=Shirai - Koki;13712941

Hejka Wiki, a u nas zimno i zimno i deszczoooo i sie grzejemy winkiem grzanym oczywiscie :evil_lol:

A jakże inaczej :evil_lol:

Posted

Paula, a powiedz mi ty dziecino kochana gdzie ty wypady takie robisz ????

a musialysmy z kolezanka szukac prezentu i jeden dzien po galeriach wrocilysmy nie pamietam o ktorej ...
na nastepny dzien to samo galeria a pozniej z opoznieniem wpadlysmy na pomysl ze sobie same go zrobimy i tak dokupilysmy cos tam noi zrobilysmy ogromniasta kartke z reggae a to byla zabawa na dluuuugie godziny i wrocilam do domu po 22 zanim sie umylam byla 23 wiec ani zadania nie zrobie ani nic a na 6 wstawac do szkoly no to sru do lozka :D:D
na nastepny dzien musialysmy jej wreczyc ten prezent wiec kolejny dzien nie w domu noi i jestem :D:Dhihi :evil_lol::D:D:D

Posted

A ja juz myslalam ze Mili Cie na bazarze sprzedala :evil_lol: !!!

juz prawie :evil_lol: Mili mi przypomina kota z innej planety 0X
jakby miala wiecej sily to zagryzlaby Ajlu i tak ja niesamowicie meczy:diabloti:
mi rano skacze po glowie albo przynosi zabawki na lozko chociaz wie ze lubie sobie pospac
urzeduje w wannie albo za telewizorem, no i jak jest otwarta lodowka zawsze wskoczy po zarlo i ucieka czym predzej taki lobuz z niej i niedlugo cos uknuje zeby mnie sie pozbyc:diabloti: ale narazie jestem...:loveu:

usciskaj Shiraia:loveu::loveu::loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
a musialysmy z kolezanka szukac prezentu i jeden dzien po galeriach wrocilysmy nie pamietam o ktorej ...
na nastepny dzien to samo galeria a pozniej z opoznieniem wpadlysmy na pomysl ze sobie same go zrobimy i tak dokupilysmy cos tam noi zrobilysmy ogromniasta kartke z reggae a to byla zabawa na dluuuugie godziny i wrocilam do domu po 22 zanim sie umylam byla 23 wiec ani zadania nie zrobie ani nic a na 6 wstawac do szkoly no to sru do lozka :D:D
na nastepny dzien musialysmy jej wreczyc ten prezent wiec kolejny dzien nie w domu noi i jestem :D:Dhihi :evil_lol::D:D:D

Ale z Ciebie zajeta "istotka", chyba by Cie sie doba 48 przydala :diabloti:

*anusia&ajlu* napisał(a):
juz prawie :evil_lol: Mili mi przypomina kota z innej planety 0X
jakby miala wiecej sily to zagryzlaby Ajlu i tak ja niesamowicie meczy:diabloti:
mi rano skacze po glowie albo przynosi zabawki na lozko chociaz wie ze lubie sobie pospac
urzeduje w wannie albo za telewizorem, no i jak jest otwarta lodowka zawsze wskoczy po zarlo i ucieka czym predzej taki lobuz z niej i niedlugo cos uknuje zeby mnie sie pozbyc:diabloti: ale narazie jestem...:loveu:

usciskaj Shiraia:loveu::loveu::loveu:

To chyba nie kotek tylko jakis potworek :evil_lol::evil_lol: