Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiki4']A kto pierwszy na 100 stronce? Ja! :diabloti:

:sweetCyb: Gratulacje :sweetCyb:
Wiki a te gratulacje to dla mnie czy sama dla siebie napisalas :evil_lol:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']ehm też tak czasami mam z tymi reklamami :roll:
14 stopni :O to ja w krotkim rekawku bym sobie latała :D:D:D

100 stronka :multi:
Hm...a jak dzisiaj bylo 10 stopni to ja juz w rekacziczkach chodzialam, ale wiecie ze jakos te temperatury w Polsce i tutaj to jakos zupelnie inaczej sa odczuwane :p
Paula a jak zdrowko ??

[quote name='deer_1987']no to teraz sie popraw i daj foty!
Poprawial sie troszke, ale dzisiaj deszcz pada,a na jutro mam zaplanowane wielkie przed swiateczne mycie balkonow :placz:

[quote name='NATKA']Dobry Wieczorek :grins:
Doberek Natka

[quote name='sunshine']Siemka gratki z okazji 100...i zapraszam do nas na fotki;)

Dzieki za gratki...juz ide do Was :loveu:do slicznej Diabliczki :diabloti:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img256.imageshack.us/img256/1929/morze23.png
ale on ma tam raj :loveu: biegnie sobie wzdluz plazy :loveu::loveu:
Raj...tez chce do raju..ja mam nadzieje ze tam jednak jest piekniej :lol:

[quote name='deer_1987']Zazdroszcze naprawde!!

Zawsze chcemy tego czego nie mamy i zawsze nie doceniamy to co mamy !!!!

[quote name='NATKA']Ja też bym sobie pospacerowała po takiej plaży ;) cudne widoczki i ten kolorek nieba :lol:
http://img256.imageshack.us/img256/1929/morze23.png

Fajnie sie tak spaceruje szkoda ze juz coraz zimniej :-(

Posted

Shirai - Koki napisał(a):

Hm...a jak dzisiaj bylo 10 stopni to ja juz w rekacziczkach chodzialam, ale wiecie ze jakos te temperatury w Polsce i tutaj to jakos zupelnie inaczej sa odczuwane :p
Paula a jak zdrowko ??

a nawet lepiej temperatura mi przeszla wiec wkoncu moge patrzec na boki bo przed tem mnie strasznie oczy bolały jak gdzie kolwiek patrzylam:roll: nie wiem czy tak kiedys mialas?:D:D chyba tylko ja tak mam :D:D
jeszcze tylko kaszel i gardlo i bedzie gites :D:D

Posted

Wiesz to chyba faktycznie tak to masz tylko ty, mnie czasami od komputera (komputer w pracy, komputer w domu) bola...i wtedy mi sie bardzo chce spac ...

aha no to najwidoczniej tak maja tylko takie poje osoby jak ja :D:D:D ale mnie wlasnie bola tak dziwnie tak jakby jakies nerwy puszczały w tych gałach czy coś :D:Di moge sie wtedy patrzec tylko prosto bo popatrze w bok,gora,dół to już normalnie eksploduja :D:D

Posted

PAula gdyby tak mialy wszystkie po.... to takie bole mialo by wiecej ludzi to musi byc cos innego ??? :evil_lol:

Wlasnie szukalam od kiedy w kinach bedzie Hachi, folm o psie akita i chyba i ile oczywiscie dobrze zrozumialam to od 30 grudnia ciekawe czy by nas wpuscili z Shirai'kiem :diabloti:

Posted

PAula gdyby tak mialy wszystkie po.... to takie bole mialo by wiecej ludzi to musi byc cos innego ??? :evil_lol:

Wlasnie szukalam od kiedy w kinach bedzie Hachi, folm o psie akita i chyba i ile oczywiscie dobrze zrozumialam to od 30 grudnia ciekawe czy by nas wpuscili z Shirai'kiem :diabloti:

nom w sumie takie bole by miala co 2 osoba :D:D
Hachi dosc ciekawa nazwa :D:D
a nie wiem jak tam jest może cie wpuszcza :D:D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom w sumie takie bole by miala co 2 osoba :D:D
Hachi dosc ciekawa nazwa :D:D
a nie wiem jak tam jest może cie wpuszcza :D:D
Imie piesia fajniusie oznacza 8 po japonsku...a film cudowny ogldalam po japonsku, ale oczywiscie bez akcji :lol:

[quote name='wiki4']Wpadłyśmy życzyć miłego wieczoru :p
Dziekujemu Wiki...a my Tobie tez zyczymy milego wieczowku dzisiejszego ;)

[quote name='QQk']Bry wieczór
http://img707.imageshack.us/img707/2849/morze21.png - ale tam ładnie :)

Witamy serdecznie nowa mordunie :evil_lol:...dziekujemy za odwiedziny i oczywiscie my tez juz sie do Was wybieramy :lol:

[quote name='Izabela124.']Spóźnione gratki 100 stronki :multi:

Super fotki z nad plaży :loveu:
Dzieki z gratki ...a plaze hmmm ja tez uwielbiam o kazdej porze roku :loveu:

[quote name='deer_1987']Deszcz? myslalam ze u was tyko slonce :D
Oj u nas czasami tez pada deszcz..ja to deszcz lubie, ale jak spie...wtedy sen jest taki gleboki

[quote name='NATKA']Shirai powiadasz, że zimniej się robi to ile tam teraz stopni macie :cool3:
Dzisiaj bylo 15 stopni w dzien w nocy pewnie do jakis 12-13 stopni tem spada

[quote name='*anusia&ajlu*']Shirki ale za wami tesknilam cale dwa dni mnie u WAS nie bylo, zdjecia nadrobilam, fajnie se humorek poprawic waszymi fotkami!!!

Mizianko dla slicznego Shiraia :iloveyou:
Hallo ...hallo my tez tesknimy za wami wszystkimi...milo nam ze homorki czasami poprawiamy :evil_lol:

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']Ja tu tak uwielbiam was odwiedzac:loveu: zawsze sliczne fotki z Sylwia mozna posmiac a tu prosze ani Sylwii ani fotek :roll:
UUUUU JESTEM juz...oj zrozumcie mnie ja to teraz mam strasznie duzo zajec w domu..poza Shirai'kiem ide przeciez swieta, wiec cala chate nasz trzeba posprzata...dokladnie czyli wszystkie zakamarki, po sobocie jak pomylam persjany, balkony, okna to w niedziele myslalam ze umre :placz:...

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Co tu tak cicho .... fotki proszę :loveu:[/FONT]

Porzadki swieteczne i dlatego :p

[quote name='wiki4']Cześć Shirai'ki :loveu:
Czesc Wiki :eviltong:

[quote name='sunshine']Hej Shiraiwate co tam w wielkim świecie słychać?:)

U nas, nie my to w malym swiecie zyjemy...to Fiumara, a nie Milano (a szkoda ) :loveu:...ale fajnie ze pamietacie o nas :loveu:

Posted

E tam Porządki świąteczne są przereklamowane :lol: miesiąc porządków a święta minął migusiem :-(

A my tutaj zdjęcia Słodziaka chcemy a ja w szczególności plażowowe a jak się nam bardzo spodobają to teleportujemy się z Masshiro tam do Was :mdrmed:

Posted

NATKA napisał(a):
Mikołaj Was uprowadził czy co, że tu tak cicho i pusto???? :grins::grins::grins:
\

Oj jeszcze tutaj mi umknela odpowiedz :eviltong:...a myslicie ze byla bym wystarczajaco atrakcyjna dla Mikolaja :evil_lol:..ze chcialby mnie porawac :diabloti:

Posted

UUUUU JESTEM juz...oj zrozumcie mnie ja to teraz mam strasznie duzo zajec w domu..poza Shirai'kiem ide przeciez swieta, wiec cala chate nasz trzeba posprzata...dokladnie czyli wszystkie zakamarki, po sobocie jak pomylam persjany, balkony, okna to w niedziele myslalam ze umre :placz:...
:

okyyy wybaczam :D:D sama sie musze zabrac za porzadki ale jeszcze tyle do zrobienia :D:D i robie taka bombke z LP ( oczywiscie na choince to nie bedzie wisiec tylko na scianie :D:D) jessu jeszcze nauka schronisko ja nie wiem kiedy wezme sie za porzadku na weekendzie u babci i chyba na ognisku klasowym <olaboga> :D