HuSkYy-Paulina-94 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 http://img256.imageshack.us/img256/1929/morze23.png ale on ma tam raj :loveu: biegnie sobie wzdluz plazy :loveu::loveu: Quote
NATKA Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja też bym sobie pospacerowała po takiej plaży ;) cudne widoczki i ten kolorek nieba :lol: http://img256.imageshack.us/img256/1929/morze23.png Quote
Shirai - Koki Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='wiki4']A kto pierwszy na 100 stronce? Ja! :diabloti: :sweetCyb: Gratulacje :sweetCyb: Wiki a te gratulacje to dla mnie czy sama dla siebie napisalas :evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ehm też tak czasami mam z tymi reklamami :roll: 14 stopni :O to ja w krotkim rekawku bym sobie latała :D:D:D 100 stronka :multi: Hm...a jak dzisiaj bylo 10 stopni to ja juz w rekacziczkach chodzialam, ale wiecie ze jakos te temperatury w Polsce i tutaj to jakos zupelnie inaczej sa odczuwane :p Paula a jak zdrowko ?? [quote name='deer_1987']no to teraz sie popraw i daj foty! Poprawial sie troszke, ale dzisiaj deszcz pada,a na jutro mam zaplanowane wielkie przed swiateczne mycie balkonow :placz: [quote name='NATKA']Dobry Wieczorek :grins: Doberek Natka [quote name='sunshine']Siemka gratki z okazji 100...i zapraszam do nas na fotki;) Dzieki za gratki...juz ide do Was :loveu:do slicznej Diabliczki :diabloti: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img256.imageshack.us/img256/1929/morze23.png ale on ma tam raj :loveu: biegnie sobie wzdluz plazy :loveu::loveu: Raj...tez chce do raju..ja mam nadzieje ze tam jednak jest piekniej :lol: [quote name='deer_1987']Zazdroszcze naprawde!! Zawsze chcemy tego czego nie mamy i zawsze nie doceniamy to co mamy !!!! [quote name='NATKA']Ja też bym sobie pospacerowała po takiej plaży ;) cudne widoczki i ten kolorek nieba :lol: http://img256.imageshack.us/img256/1929/morze23.png Fajnie sie tak spaceruje szkoda ze juz coraz zimniej :-( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Shirai - Koki napisał(a): Hm...a jak dzisiaj bylo 10 stopni to ja juz w rekacziczkach chodzialam, ale wiecie ze jakos te temperatury w Polsce i tutaj to jakos zupelnie inaczej sa odczuwane :p Paula a jak zdrowko ?? a nawet lepiej temperatura mi przeszla wiec wkoncu moge patrzec na boki bo przed tem mnie strasznie oczy bolały jak gdzie kolwiek patrzylam:roll: nie wiem czy tak kiedys mialas?:D:D chyba tylko ja tak mam :D:D jeszcze tylko kaszel i gardlo i bedzie gites :D:D Quote
Shirai - Koki Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Wiesz to chyba faktycznie tak to masz tylko ty, mnie czasami od komputera (komputer w pracy, komputer w domu) bola...i wtedy mi sie bardzo chce spac ... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Wiesz to chyba faktycznie tak to masz tylko ty, mnie czasami od komputera (komputer w pracy, komputer w domu) bola...i wtedy mi sie bardzo chce spac ... aha no to najwidoczniej tak maja tylko takie poje osoby jak ja :D:D:D ale mnie wlasnie bola tak dziwnie tak jakby jakies nerwy puszczały w tych gałach czy coś :D:Di moge sie wtedy patrzec tylko prosto bo popatrze w bok,gora,dół to już normalnie eksploduja :D:D Quote
Shirai - Koki Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 PAula gdyby tak mialy wszystkie po.... to takie bole mialo by wiecej ludzi to musi byc cos innego ??? :evil_lol: Wlasnie szukalam od kiedy w kinach bedzie Hachi, folm o psie akita i chyba i ile oczywiscie dobrze zrozumialam to od 30 grudnia ciekawe czy by nas wpuscili z Shirai'kiem :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Shirai - Koki napisał(a):PAula gdyby tak mialy wszystkie po.... to takie bole mialo by wiecej ludzi to musi byc cos innego ??? :evil_lol: Wlasnie szukalam od kiedy w kinach bedzie Hachi, folm o psie akita i chyba i ile oczywiscie dobrze zrozumialam to od 30 grudnia ciekawe czy by nas wpuscili z Shirai'kiem :diabloti: nom w sumie takie bole by miala co 2 osoba :D:D Hachi dosc ciekawa nazwa :D:D a nie wiem jak tam jest może cie wpuszcza :D:D Quote
QQk Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bry wieczór http://img707.imageshack.us/img707/2849/morze21.png - ale tam ładnie :) Quote
Izabela124. Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Spóźnione gratki 100 stronki :multi: Super fotki z nad plaży :loveu: Quote
taxelina Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Deszcz? myslalam ze u was tyko slonce :D Quote
NATKA Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Shirai powiadasz, że zimniej się robi to ile tam teraz stopni macie :cool3: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Shirki ale za wami tesknilam cale dwa dni mnie u WAS nie bylo, zdjecia nadrobilam, fajnie se humorek poprawic waszymi fotkami!!! Mizianko dla slicznego Shiraia :iloveyou: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja tu tak uwielbiam was odwiedzac:loveu: zawsze sliczne fotki z Sylwia mozna posmiac a tu prosze ani Sylwii ani fotek :roll: Quote
Angelika_Roser Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Co tu tak cicho .... fotki proszę :loveu:[/FONT] Quote
NATKA Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mikołaj Was uprowadził czy co, że tu tak cicho i pusto???? :grins::grins::grins: Quote
sunshine Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Hej Shiraiwate co tam w wielkim świecie słychać?:) Quote
Shirai - Koki Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']nom w sumie takie bole by miala co 2 osoba :D:D Hachi dosc ciekawa nazwa :D:D a nie wiem jak tam jest może cie wpuszcza :D:D Imie piesia fajniusie oznacza 8 po japonsku...a film cudowny ogldalam po japonsku, ale oczywiscie bez akcji :lol: [quote name='wiki4']Wpadłyśmy życzyć miłego wieczoru :p Dziekujemu Wiki...a my Tobie tez zyczymy milego wieczowku dzisiejszego ;) [quote name='QQk']Bry wieczór http://img707.imageshack.us/img707/2849/morze21.png - ale tam ładnie :) Witamy serdecznie nowa mordunie :evil_lol:...dziekujemy za odwiedziny i oczywiscie my tez juz sie do Was wybieramy :lol: [quote name='Izabela124.']Spóźnione gratki 100 stronki :multi: Super fotki z nad plaży :loveu: Dzieki z gratki ...a plaze hmmm ja tez uwielbiam o kazdej porze roku :loveu: [quote name='deer_1987']Deszcz? myslalam ze u was tyko slonce :D Oj u nas czasami tez pada deszcz..ja to deszcz lubie, ale jak spie...wtedy sen jest taki gleboki [quote name='NATKA']Shirai powiadasz, że zimniej się robi to ile tam teraz stopni macie :cool3: Dzisiaj bylo 15 stopni w dzien w nocy pewnie do jakis 12-13 stopni tem spada [quote name='*anusia&ajlu*']Shirki ale za wami tesknilam cale dwa dni mnie u WAS nie bylo, zdjecia nadrobilam, fajnie se humorek poprawic waszymi fotkami!!! Mizianko dla slicznego Shiraia :iloveyou: Hallo ...hallo my tez tesknimy za wami wszystkimi...milo nam ze homorki czasami poprawiamy :evil_lol: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']Ja tu tak uwielbiam was odwiedzac:loveu: zawsze sliczne fotki z Sylwia mozna posmiac a tu prosze ani Sylwii ani fotek :roll: UUUUU JESTEM juz...oj zrozumcie mnie ja to teraz mam strasznie duzo zajec w domu..poza Shirai'kiem ide przeciez swieta, wiec cala chate nasz trzeba posprzata...dokladnie czyli wszystkie zakamarki, po sobocie jak pomylam persjany, balkony, okna to w niedziele myslalam ze umre :placz:... [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Co tu tak cicho .... fotki proszę :loveu:[/FONT] Porzadki swieteczne i dlatego :p [quote name='wiki4']Cześć Shirai'ki :loveu: Czesc Wiki :eviltong: [quote name='sunshine']Hej Shiraiwate co tam w wielkim świecie słychać?:) U nas, nie my to w malym swiecie zyjemy...to Fiumara, a nie Milano (a szkoda ) :loveu:...ale fajnie ze pamietacie o nas :loveu: Quote
Jurki :oD Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 E tam Porządki świąteczne są przereklamowane :lol: miesiąc porządków a święta minął migusiem :-( A my tutaj zdjęcia Słodziaka chcemy a ja w szczególności plażowowe a jak się nam bardzo spodobają to teleportujemy się z Masshiro tam do Was :mdrmed: Quote
Shirai - Koki Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 NATKA napisał(a):Mikołaj Was uprowadził czy co, że tu tak cicho i pusto???? :grins::grins::grins:\ Oj jeszcze tutaj mi umknela odpowiedz :eviltong:...a myslicie ze byla bym wystarczajaco atrakcyjna dla Mikolaja :evil_lol:..ze chcialby mnie porawac :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Shirai - Koki napisał(a): UUUUU JESTEM juz...oj zrozumcie mnie ja to teraz mam strasznie duzo zajec w domu..poza Shirai'kiem ide przeciez swieta, wiec cala chate nasz trzeba posprzata...dokladnie czyli wszystkie zakamarki, po sobocie jak pomylam persjany, balkony, okna to w niedziele myslalam ze umre :placz:... : okyyy wybaczam :D:D sama sie musze zabrac za porzadki ale jeszcze tyle do zrobienia :D:D i robie taka bombke z LP ( oczywiscie na choince to nie bedzie wisiec tylko na scianie :D:D) jessu jeszcze nauka schronisko ja nie wiem kiedy wezme sie za porzadku na weekendzie u babci i chyba na ognisku klasowym <olaboga> :D Quote
Angelika_Roser Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A u nas wsio zrobione, nawet choinka ubrana :loveu:[/FONT] Quote
Recommended Posts