Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Próbuje się wytrzepać?![/FONT] :evil_lol:

Jak to ja mowie to trzepotal sie :loveu:

[quote name='Foxowa']Witamy się po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni :)
Psisko cudne :loveu:
Witamy, witamy serdecznie :multi::multi::multi:. cieszymy sie z nowych odwiedzic ...Shirai'ek dziekuje za komplemenciki :lol::lol:...

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']też stawiam na tą odpowiedź :D:D

Jest gadula :lol::lol::lol:....

Posted

Okey wstawiam reszte...podobno sezon tutaj trwa caly rok...ale juz w tym roku na kurs sie nie zalapie :placz:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Szukamy skarbow...tzn. krabow :evil_lol:

Moje ulubione :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Moge wyslac poczta :diabloti:
Ja rozumie że z Włoch to ta przesyłka może troszku iść dłużej ale tu w Polsce zimno się robi i tłusszczyk by się przydał :diabloti:

[quote name='Shirai - Koki']A dla tych co sie to tylko zdjec domagaja.... foty sa od strony 94 :evil_lol:...a dzisiaj mam jeszcze 15 do wstawienia :diabloti::diabloti:

To ja się wpisuje na tą listę złośliwców co mendzą o fotki :eviltong::evil_lol:

Pikny widocek że hej - mimo że taki troszku groźnie wyglądający ;)
http://img6.imageshack.us/img6/1093/7fc3fdfbbf.jpg

Jej jaki on śliczny był :loveu::loveu::loveu:
http://img268.imageshack.us/img268/843/8032009b.png

... i teraz też są z niego piękności i jakie widoczki macie podczas spacerów mhhhh ach rozmarzyłam się :loveu::lol::lol::lol:
http://img17.imageshack.us/img17/3856/morze1.png

Posted

Jedziemy dalejjjjjjjjjjjjjjjjjj....:loveu:
znajdz 10 roznic :evil_lol:...

O ktos idzie ....:cool3::cool3:

...to poszczekam na niego....:crazyeye:..nie dziala....

...:evil_lol: to pokaze mu jezyk :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Shirai...język pokazuje się tylko na wystawach hihi ;D
panie sędzio :eviltong:
Przystojniak świetnie wygląda na tle nieba...i pisaku...i w ogóle...ależ ja Wam zazdroszczę:oops:

Guest Madziadalena
Posted

Na takim pięknym tle, trudno się źle prezentować ;)
Achchch, jak Shirai tu cudnie wygląda.. http://1.1.1.4/bmi/img6.imageshack.us/img6/1200/morze14.png :loveu: :loveu: wyściskałabym tą psinę, ale trochę za daleko jesteście :)

A nie boisz się, Sycylia tak blisko, że Ci Shirai'ka mafia zwinie i bossem mianuje, skoro on takie skłonności do szefowania ma? :evil_lol:

Posted

Jestem..ale dzisiaj mialam dzien, wczoraj Shirai'kowi dosypalam do miski 420 g karmy, ale w misce bylo juz okolo 200 g z soboty, bylam pewna ze jak zwykle zostawi jedzonka tylko wruci na zab zeby glodu nie czuc, a temu Malpiszonowi cos odbiolo i wszamal wszystko :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...dzisiaj rano tak okolo 5.30 zaczal mnie zaczepiac, najpierw bylo patrzenie sie na spiaca Sylwie ( pewnie telepatycznie mnie chcial mnie obudzic :evil_lol:), pozniej bylo lizanie po nosie, jak pani sie nie za bardzo chciala dopudzic to tak dla pewnosc dostala lapeczka w pysior i sie dobudzila :multi::multi::multi:, wtedy Shirai odrazu pod drzwi i plakanie urzadza, wiec ja niewiele myslac..wzielam szlarok i w ciaputkach zeszlam z nim na pole...a Shirai oczywiscie chcial qupke....ze on wtedy jak ma silne parcie to kreci sie, biega, szaleje i nie slucha mnie, polecial w strone Urzedu Gminy jakies 150 metrow od naszej klatki...to sie troche przestraszym..wiec polecialam za nim...jak bieglam to z domu sobie ludzie na autobus wychodzili, ale musieli Łosia zrobic...jak mnie zobaczyli..baba w nocy lata w szlafroku...a Shirai'a nie widzieli...wiec nie wiedzieli ze psem sobie spacerujemy :evil_lol:...a popoludniu zjadl oczywiscie z naszej nie uwagi 1/2 lazzani...mam nadzieje ze go brzusio nie bedzie bolal :roll: