Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='deer_1987']http://img687.imageshack.us/img687/3284/szef4.png Co tak buczy? Buczy i jeszcze karty leca...:diabloti: [quote name='*anusia&ajlu*']tez bym chciala miec takiego szefa, mozna byloby sie przytulic:evil_lol: A ja sie moge przytulac i przytulac do mojego puchacza, oczywiscie jak mi pozwoli :evil_lol: [quote name='NATKA']Rola lwa salonowego chyba o wiele bardziej mu przypadła do gustu od szefowania :evil_lol: http://img688.imageshack.us/img688/3260/szef2.png Jak sie jest krolewiczem to do szefowania sie Shirai nie garnie :diabloti: [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img121.imageshack.us/img121/4947/szef.png jakbym miała takiego szefa to z przyjemnoscia bym z nim romansowala :evil_lol: :D :diabloti: Paulina ale z ciebie podrywaczka :diabloti::diabloti: [quote name='zuzolandia']http://img121.imageshack.us/img121/6040/szef1.png szefff rewela ;-)... witamy sie milusioooooooooo kochana ;-) Hejka Zuziolandia tez sie witamy i caluki dla Twoich panieneczek, a szczegolnie tej malej imprezowiczki :eviltong: [quote name='sunshine']Ja cięęę ja też chcę takiego szefa:D. Nie szuka sekretarki? ;p ...Shira ładnie by z nim wyglądała ;D Aaaaaaaaaaaaaa to dla Shiry szukasz pracy...pogadam z Shirai'em...co on na piekna sekretareczke haszczakowa powie :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Pf, pf strzelam focha :evil_lol: Na mój post nie odpowiedziałaś :-o :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 [quote name='NATKA']Stuk Puk gdzie się Rudzik z Pańcią podziewają :multi: Jestesmy jestesmy...troche dzisiaj czasu na dogo nam zbraklo...ale juz wracamy...:cool3: [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Lew salonowy rewelacja :loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol:[/FONT] :lol::lol: [quote name='*anusia&ajlu*']witamy sie :) i pozdrawiamy My tez witamy sie i pozdrawiamy ...Mili super imie dla kiciorka [quote name='deer_1987']zdjecia, zdjecia, zdjecia chce!! Deer...toz to dopiero tyle zdjec bylo :mad: [quote name='wiki4']http://img688.imageshack.us/img688/3260/szef2.png Co on ma...:evil_lol: W dolnej części kręgosłupa :-o Wiki...a na biologii wam nie mowili co to :evil_lol:...to jajucha Shirai'ka :diabloti: Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Shirai - Koki napisał(a): Wiki...a na biologii wam nie mowili co to :evil_lol:...to jajucha Shirai'ka :diabloti: :mdleje: No wiesz, nie wiedziałam xD Quote
Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 No tak Lisiczka jajek nie ma :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Shirai - Koki napisał(a):No tak Lisiczka jajek nie ma :evil_lol: Zaglądałaś ? :-o :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Byla szansa na pogladanie Lisiczki, ale niestety cenzure dalas :mad::evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Byla szansa na pogladanie Lisiczki, ale niestety cenzure dalas :mad::evil_lol: Bo jam jest kulturalna :diabloti: Chcesz to Ci PW wyślę takie ''niecenzuralne'' :evil_lol: Quote
sunshine Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Powiedz mu że to długonoga sexbomba:cool3: Wiki...:evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Shirai - Koki napisał(a):A ja sie moge przytulac i przytulac do mojego puchacza, oczywiscie jak mi pozwoli :evil_lol: :iloveyou: zazdroszcze takiego pieknisia tulic i tulic :iloveyou: Quote
taxelina Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Shirai - Koki napisał(a): Deer...toz to dopiero tyle zdjec bylo :mad: Ja zawsze czuje niedosyt :D Quote
Guest Madziadalena Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jak Ci się udało wsadzić Shirai'ka na ten szefowski ruchomy fotel :hmmmm: Ale tu mi się podoba najbardziej, cztery kopytka wyciągnięte i raj :lol: http://img688.imageshack.us/img688/3260/szef2.png Quote
wiki4 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 sunshine napisał(a): Wiki...:evil_lol: Taak? :diabloti: Quote
NATKA Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No tak obiecanki cacanki dzisiaj ktoś miał zaglądnąć na dogo i nic i ani jednej foci na pocieszenie :mad: Quote
Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Jestem na dogo...ale z fotami kiepsko :shake::shake: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 no to jak fotek nie ma to chociaz wiesci co u Shiraia i u Sylwi :D ??:loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 U nas dobrze..pogoda piekna 22 stopnie dzisiaj bylo...Shirai'ek ze mna w lozeczku lezy ....dzisiaj razem spimy...Mariusz pracuje na nocke... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Shirai - Koki napisał(a):U nas dobrze..pogoda piekna 22 stopnie dzisiaj bylo...Shirai'ek ze mna w lozeczku lezy ....dzisiaj razem spimy...Mariusz pracuje na nocke... ja też chce 22 stopnie :roll: dobrze ze chociaz jak jeden mezczyzna pracuje to masz zastepczego do spania :lol::lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja też chce 22 stopnie :roll: dobrze ze chociaz jak jeden mezczyzna pracuje to masz zastepczego do spania :lol::lol: Dobrze..dobrze tylko Mariusz dupinki mi na poduszcze nie kladzie, a Shirai :cool3::cool3:...wiadomo i to tylko na maja :razz:, a jeszcze gdy sie przeciaga jak spimy razem to lapkami tak wymachuje ze ho ho ho :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Dobrze..dobrze tylko Mariusz dupinki mi na poduszcze nie kladzie, a Shirai :cool3::cool3:...wiadomo i to tylko na maja :razz:, a jeszcze gdy sie przeciaga jak spimy razem to lapkami tak wymachuje ze ho ho ho :diabloti: :mdleje::roflt: biedna podusia :D:D jeszcze jak sobie gaza pusci :D:D Quote
Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 oj a zdarza mu sie ja to wtedy zwiewam z lozka..a Shirai :siara: scieme wali ze nie wie o co chodzi i ze sie dopiero przebudzil :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Shirai - Koki napisał(a):oj a zdarza mu sie ja to wtedy zwiewam z lozka..a Shirai :siara: scieme wali ze nie wie o co chodzi i ze sie dopiero przebudzil :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: bosh rozwalacie mnie :roflt: Quote
Shirai - Koki Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: bosh rozwalacie mnie :roflt: Ja to powaznie pisze :oops:...Shirai pewnie jakby gadal to by na mnie zwalil :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Ja to powaznie pisze :oops:...Shirai pewnie jakby gadal to by na mnie zwalil :eviltong: nie no najwyzej co by ci zrobil to mogl na ciebie wydalic co nie co w nocy :roflt: Quote
Recommended Posts