Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tosz to model nie z tej ziemi...naprawde chłopak smukły jest...ale taki urodziwie szczupły...mówię ci kariera w modelingu psim :P
A tak przy okazji to mi też się zmienia praca chyba...co prawda wydłużą mis ie godziny pracy ale dojdzie jeden wolny dzień w tygodniu dla piesia :D
Uściskaj Shiraika...naprawdę piekne psisko z niego ;*

Posted

[quote name='Kateczka']tosz to model nie z tej ziemi...naprawde chłopak smukły jest...ale taki urodziwie szczupły...mówię ci kariera w modelingu psim :P
A tak przy okazji to mi też się zmienia praca chyba...co prawda wydłużą mis ie godziny pracy ale dojdzie jeden wolny dzień w tygodniu dla piesia :D
Uściskaj Shiraika...naprawdę piekne psisko z niego ;*

Dziekujemy Kateczka juz koniec z tymi komplementami :oops:zawstydzasz mi Misia mojego. Mam nadzieje ze prace zmienilas na lepsza, widzisz ja to w sumie juz od 2,5 roku robie ciagle to sami, rachunki, faktury, rachunki faktury i odbieranie telefonow :angryy: i jakos mam wrazenie ze stoje intelektualnie w miejscu, ale niestety godziny pracy mam swietne i co najwazniejsze moge w kazdej chwili wyjsc bez problemu...no i nie koliduje to z moimi pobytami w szpitalu, wiec ja pewnie jeszzcze dlugo pracy nie zmienie wlasnie z tych powodow i na kase tez nie moge narzekac...(chyba ze opracuje sytsem wygrania w superenalotto wlasnie jest jakied 90 milionow euro do wygrania :diabloti:)tylko toze jak ma rozbione papiery to jest nudaaaa, natomiast Mariusz mimo iz pracuje na zmiany po 12 h to od 2 tygodni normalnie smiga a nie chodzi do pracy i juz nie slysze co rano marudzenia :evil_lol:....wiec wszzystko idzie w dobrym kierunku :multi::multi:

[quote name='deer_1987']No jakos buzi nie chce dac :P

Wlanie nie chce byl wpatrzony w smakolyka, ktorego najchetnie by mi wyrwal z buzi :diabloti:

[quote name='sunshine']http://img3.imageshack.us/img3/9963/buzibuzi.png
Jej jak słodko :D
Dawaj tego szefa ;p

Juz daje szefa..Sunshine specjalnie dla Ciebie tylko ty chcialas :p

Posted

Prosze bardzo to moj Szef :diabloti:...ma troche przerazona mine...nigdy nie siedzial na fotelu obrotowym :diabloti:

Lew salonowy :loveu:

Dzwonil telefon i wlaczyl sie fax :crazyeye::evil_lol:...to bylo zdziwienie...