Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]No i to rozumiem!! Shiraik w ruchu!! Wrzucisz więcej filmików?! :loveu::loveu::loveu::loveu: Proszę proszę proszę :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Nie wiem co Ty się czepiasz jego wysokości, dla mnie jest pięknie proporcjonalny[/FONT] :cool3:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]No i to rozumiem!! Shiraik w ruchu!! Wrzucisz więcej filmików?! :loveu::loveu::loveu::loveu: Proszę proszę proszę :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Nie wiem co Ty się czepiasz jego wysokości, dla mnie jest pięknie proporcjonalny[/FONT] :cool3:

On ma 10 miesiecy i 6 dni dopiero, na dzisiaj 68 cm (czyli zanizone 67 cm) mierzony jest przy zgniecionej siersci, jego brat KIn Go jest 5 cm nizszy...poprostu powiedzmy sobie szczerze Shirai moze byc za wysoki :-(, ale wtedy bedzie koniec wystaw :-(

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Tolerancja przecież jest +/- 3 więc myślę, że Shirai bez problemu się zmieści w normie :lol: wątpie żeby miał jeszcze podskoczyć do góry, teraz to już powinnie tylko masy nabierać, klata się rozrosnie główka... czyż nie? Takie moje zdanie ![/FONT]

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziala wszystko dziala zmienialam przegladarke na Firefox'a :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
mam emotikonki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

najwyżej łapki przypiłujemy :D kurcze wystawy wystawami ja tam lubię duże psy i już
A na jakiej pozycji gra Shirai w piłkę ;)

A przegladarka liska od dawna uważam za praktyczniejszą i bardziej przyjazną...co nie zmienia mojego zdania o nowej dogomani :P

Posted

Zboczuch atak :eviltong::eviltong: to pozycja Shirai'a :lol:, ale fajnie i szybko u mnie dziala teraz wszystko...przez to wszystko zapomnialam napisac ze u nas wielkie zmiany zaszly nareszcie :multi::multi::multi::multi:od tygodnia ....

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Tolerancja przecież jest +/- 3 więc myślę, że Shirai bez problemu się zmieści w normie :lol: wątpie żeby miał jeszcze podskoczyć do góry, teraz to już powinnie tylko masy nabierać, klata się rozrosnie główka... czyż nie? Takie moje zdanie ![/FONT]

Tak Angelika jest ta tolerancja 3 cm, ale on ma 10 miesiecy i jeszcze bedzie rosl...dzisiaj go zwaze jak go podniose oczywiscie. Sama jestem ciekawa ile wazy...
[quote name='*anusia&ajlu*']a jednak cos z explorerem bylo!!!

super:multi::multi::multi:

czyli juz nie jestes zla na dogo???
To explorer byl beeeeeee

[quote name='Angelika_Roser']Jakie zmiany?! :)

Oj zmiany zmiany...nareszcie cierpliwosc poplacila, czy chodzi o zmiane pracy ...

[quote name='deer_1987']jak czesto tego jamnisia spotkacie?

Jamnisie widzielismy wczoraj, ale zapomnialam w sumie o tych fociach co Ci obiecalam...