taxelina Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Shirai - Koki napisał(a):cicho... cicho ...nie moge wstawic zdjec wrrrrrrrrrrrr ;-( no a czemu nie mozesz? co sie pojawia? jak wstawiasz? przez jakas strone? Quote
*anusia&ajlu* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 napisz do jakiegos moda, czy takie problemy jeszcze moga wystepowac, bo juz kolejny dzien nic nie mozesz zrobic, przy czym bardzo duzo osob normalnie wstawia zdjecia i emoty... Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Dzieki Wiki..musze sama cos wykombinowac Quote
*anusia&ajlu* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 ja tez napisalam w galerii Wiki hihi... Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Edycja posta tez dziala :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No i to rozumiem!! Shiraik w ruchu!! Wrzucisz więcej filmików?! :loveu::loveu::loveu::loveu: Proszę proszę proszę :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Nie wiem co Ty się czepiasz jego wysokości, dla mnie jest pięknie proporcjonalny[/FONT] :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Zdjec nie moge to bedzie filmik :-) [video=youtube;8uvaqg6AXBQ]http://www.youtube.com/watch?v=8uvaqg6AXBQ[/video] Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Dwa razy zrobila...juz nie moge z ta dogo chyba musze sobie przerwe zrobic od niej :-( Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]No i to rozumiem!! Shiraik w ruchu!! Wrzucisz więcej filmików?! :loveu::loveu::loveu::loveu: Proszę proszę proszę :lol:[/FONT][FONT=Comic Sans MS] Nie wiem co Ty się czepiasz jego wysokości, dla mnie jest pięknie proporcjonalny[/FONT] :cool3: On ma 10 miesiecy i 6 dni dopiero, na dzisiaj 68 cm (czyli zanizone 67 cm) mierzony jest przy zgniecionej siersci, jego brat KIn Go jest 5 cm nizszy...poprostu powiedzmy sobie szczerze Shirai moze byc za wysoki :-(, ale wtedy bedzie koniec wystaw :-( Quote
Angelika_Roser Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Tolerancja przecież jest +/- 3 więc myślę, że Shirai bez problemu się zmieści w normie :lol: wątpie żeby miał jeszcze podskoczyć do góry, teraz to już powinnie tylko masy nabierać, klata się rozrosnie główka... czyż nie? Takie moje zdanie ![/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziala wszystko dziala zmienialam przegladarke na Firefox'a :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: mam emotikonki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 a jednak cos z explorerem bylo!!! super:multi::multi::multi: czyli juz nie jestes zla na dogo??? Quote
Kateczka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 najwyżej łapki przypiłujemy :D kurcze wystawy wystawami ja tam lubię duże psy i już A na jakiej pozycji gra Shirai w piłkę ;) A przegladarka liska od dawna uważam za praktyczniejszą i bardziej przyjazną...co nie zmienia mojego zdania o nowej dogomani :P Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Zboczuch atak :eviltong::eviltong: to pozycja Shirai'a :lol:, ale fajnie i szybko u mnie dziala teraz wszystko...przez to wszystko zapomnialam napisac ze u nas wielkie zmiany zaszly nareszcie :multi::multi::multi::multi:od tygodnia .... Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Lecimy z fociami :multi::multi::multi:..wszystko dziala... Shirai i Azja Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Na campo sportivo... Iha ha Iha ha Quote
*anusia&ajlu* Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jaki Shirai jest przesliczny!!! Minki tez niezle strzela:loveu::p Quote
Shirai - Koki Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Shirai warujacy :loveu: Tak do gory skacza kangury :multi::multi::multi: Moj sliczny pysiorek :eviltong::eviltong: A to Shirai'owy ogonek :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Oczy otwarte :evil_lol: Oczy zamkniete... Usmiech poprosze i mam :loveu: A mowia ze do japonca podobny nie jestem ??? :mad:Juz bardziej skosnych oczu nie umiem zrobic :lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Spacerek... Ja sie z tego napic ??? Quote
Shirai - Koki Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Tolerancja przecież jest +/- 3 więc myślę, że Shirai bez problemu się zmieści w normie :lol: wątpie żeby miał jeszcze podskoczyć do góry, teraz to już powinnie tylko masy nabierać, klata się rozrosnie główka... czyż nie? Takie moje zdanie ![/FONT] Tak Angelika jest ta tolerancja 3 cm, ale on ma 10 miesiecy i jeszcze bedzie rosl...dzisiaj go zwaze jak go podniose oczywiscie. Sama jestem ciekawa ile wazy... [quote name='*anusia&ajlu*']a jednak cos z explorerem bylo!!! super:multi::multi::multi: czyli juz nie jestes zla na dogo??? To explorer byl beeeeeee [quote name='Angelika_Roser']Jakie zmiany?! :) Oj zmiany zmiany...nareszcie cierpliwosc poplacila, czy chodzi o zmiane pracy ... [quote name='deer_1987']jak czesto tego jamnisia spotkacie? Jamnisie widzielismy wczoraj, ale zapomnialam w sumie o tych fociach co Ci obiecalam... Quote
taxelina Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 http://img156.imageshack.us/img156/2928/usmiech.png Ale milo z samego rana sie do nas usmiecha ;) Quote
Recommended Posts