Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

info o pracy u mnie? takie wybieranie czy w ogole zaprosza na rozmowe to trwa tygodniami albo i miesiacami najpierw zbieraja do jakies daty zainteresowania a apoem mysla kogo zaprosic na rozmowe, ale rozmowa to nie wszystko - nie daja ci pracy od razu po niej

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
info o pracy u mnie? takie wybieranie czy w ogole zaprosza na rozmowe to trwa tygodniami albo i miesiacami najpierw zbieraja do jakies daty zainteresowania a apoem mysla kogo zaprosic na rozmowe, ale rozmowa to nie wszystko - nie daja ci pracy od razu po niej

Chyba ze na rozmowie rzucisz ich na kolana !!!!

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Chyba ze na rozmowie rzucisz ich na kolana !!!!

Nie mam czym niestety, nie mam doswiadczenia, nie mam 25 lat.. bo w tym kraju sie nie liczysz i pracy niue dostaniesz jak nie znasz kgos i nie masz 25 lat.. bo 23 to jestem gowniara a konczysz 25 i juz odpowiedzialna sama z siebie jestes :/

Posted

Tak zescie sie rozpisaly po tym, ze nie wylapalam...No kurna gdzie ty bylas...normalnie...juz do Rzeszowa sie zbieralam ;)...ale i tak nie czaje o co Ci chodzi z tym he...:p

no to chyba znowu opuszcze ta galerie :diabloti: moze przyjedziesz do Rzeszowa :multi:

a tak wgl myslalam ze to 2012 jest goopie i wgl nie chcialam na to isc ale jest fajowe :multi: fajne efekty :razz: i nawet uwierzylam w ten koniec swiata ale jakos sobie wyobrazic nie moge że np tak przed blokiem taka przepaść itp wiec nie bedzie konca swiata :evil_lol: ale jakbym byla za granica to bym sie mogla obawiac a zwlaszcza tam gdzie to bylo nagrywane :diabloti:
a tak wgl sprawdzalam ktorego wypada ten 21 grudzien 2012 i wypada w piatek a to znaczy ze bede w schronisku :evil_lol::evil_lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie mam czym niestety, nie mam doswiadczenia, nie mam 25 lat.. bo w tym kraju sie nie liczysz i pracy niue dostaniesz jak nie znasz kgos i nie masz 25 lat.. bo 23 to jestem gowniara a konczysz 25 i juz odpowiedzialna sama z siebie jestes :/

Aj tam !!! Jak to nie masz czym, nie pisz mi tutaj co sie liczy...pamietaj dla kazdego moze liczyc sie COS innego !!!!! I nie marudzic mi dzisiaj piatek 13 :diabloti: !!!

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
no to chyba znowu opuszcze ta galerie :diabloti: moze przyjedziesz do Rzeszowa :multi:

a tak wgl myslalam ze to 2012 jest goopie i wgl nie chcialam na to isc ale jest fajowe :multi: fajne efekty :razz: i nawet uwierzylam w ten koniec swiata ale jakos sobie wyobrazic nie moge że np tak przed blokiem taka przepaść itp wiec nie bedzie konca swiata :evil_lol: ale jakbym byla za granica to bym sie mogla obawiac a zwlaszcza tam gdzie to bylo nagrywane :diabloti:
a tak wgl sprawdzalam ktorego wypada ten 21 grudzien 2012 i wypada w piatek a to znaczy ze bede w schronisku :evil_lol::evil_lol:

Jak ja sie wybiore..hm...to...a o co chodzi z tym 2012...ja znow nie czaje...jakis film pewnie...Paulina...

NATKA napisał(a):
Przyszłam się przywitać z wieczorka, wymiziaj ode mnie słodziaka :loveu:
Pozdrawiam

Hej Natka...a my sie witamy porannie :p

Posted

Aj tam !!! Jak to nie masz czym, nie pisz mi tutaj co sie liczy...pamietaj dla kazdego moze liczyc sie COS innego !!!!! I nie marudzic mi dzisiaj piatek 13 :diabloti: !!!

Jak ja sie wybiore..hm...to...a o co chodzi z tym 2012...ja znow nie czaje...jakis film pewnie...Paulina...

:crazyeye: o zesz dopiero teraz spojrzalam na date ups 13 piatek:-o ciekawe czy bede miala pecha

2012 to film, podobno fajny;)

Chyba zaczne ustalac grafik wakacyjny :evil_lol:

:evil_lol: sie zrzuca do ciebie cioteczki bo fotki naprawde dech wstrzymuja:loveu: widokow takich w PL za chiny nie znajdziesz:evil_lol:

NATKA napisał(a):
Dzień Doberek :loveu:
Wstaw że jakieś foty futrzaka bo po ciężkim temacie o końcu świata przydałby się jakiś przerywnik :diabloti:

ja tez czekam:loveu: i pozdrawiam

Posted

NATKA napisał(a):
Dzień Doberek :loveu:
Wstaw że jakieś foty futrzaka bo po ciężkim temacie o końcu świata przydałby się jakiś przerywnik :diabloti:

Wstawie dzisiejsze Shirai poznal narzyczona hm...wyjatkowo brzydka :cool3:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]I co i tylko tyle?! A gdzie jakieś zbliżenia?! :mad: :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Oj się Sylwia nie postarałaś :eviltong:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Poproszę morduchnę w zdjęciu :loveu:[/FONT]

Ty..ty...:mad:niecierpliwcu jeden !!!! Przeciez tylko po 5 zdjec trzeba wstawiac !!!!!!!!!!!!!!

Posted

A teraz troszke smutniejsze...slodka sunia tak spedza kazdy dzien...nie rozumim czemu ludzie biora psa i tak go trzymaja, posune sie o stwierdzenie traktuja psa :placz:...
Margo :loveu:

Shirai lubi maltretowac Margo zadnej delikatnosci dzentelmena w nim nie ma :shake:...

Posted

http://img121.imageshack.us/img121/9587/pilka6.png

oooooooooooo rudy potffórr :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko i buziowanko :loveu:
dopiero teraz przeczytalam ze dzisiaj 13 i do tego piatek :evil_lol: ..ja to normalnie nie wiem jak zyje hihihih nawet przy gripoletto zakrecona jestem..ze idą świeta to sie pewnie zorientuje jak w swoich blogaskach zaczną ludzie świateczne kartki wklejać :diabloti::diabloti:

Mizianko dla PANA PSIA :loveu:

Guest Madziadalena
Posted

Piękne zdjęcia Shirai'ka, on jest cudny :loveu::loveu: Margo wygląda na kochaną psinę :)