wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Nie no w to ze ogladalas cala galerie to nie uwierze !!!! :p Nie, no coś Ty :evil_lol: Gdzieś na pierwszych stronkach jest :eviltong: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 jessu foty boskie moglabym ogladac godzinami :loveu::loveu::loveu: daj mi wiecej :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):jessu foty boskie moglabym ogladac godzinami :loveu::loveu::loveu: daj mi wiecej :diabloti: Zguba sie odnalazla ???!!!!! Quote
Shirai - Koki Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='zuzolandia']Boskieeeeeeeeeee fotyyyyyyyyyyy :multi::multi: ales mi radoche zrobiła ..ja tak tesknie do morza i tych cieplych klimatów :loveu::loveu:..... a Rudzielec z kopytkami w górze taki przesłodki :lol::lol: Ja mi fajowsko jak ktos mowi mi ze sprawilam mu radosc :loveu::loveu::loveu: zuziolki !!!! [quote name='deer_1987']Wow ale widoki!! zazdroszcze! Dziekujemy...czy jakies info sa ? [quote name='wiki4']Nie, no coś Ty :evil_lol: Gdzieś na pierwszych stronkach jest :eviltong: :mad::mad: a juz myslalam ze jedna chociaz sumienna i cala galeryjke przeleciala...okey Wiki to jeszcze jedna fotka dla Ciebie... Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 http://img52.imageshack.us/img52/4787/woda123.png Suuper :loveu: Nie no, chyba nawet przeczytałam całą :-o A jak nie to 3/4 :razz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Zguba sie odnalazla ???!!!!! hę??:evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hę??:evil_lol: Ależ Ty kumata jesteś. Sam inteligencja z Ciebie pryska :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Ależ Ty kumata jesteś. Sam inteligencja z Ciebie pryska :evil_lol: ciebie sie nie pytam wiec siedz cicho :mad::razz::diabloti: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ciebie sie nie pytam wiec siedz cicho :mad::razz::diabloti: To jest forum i mogę gadać gdzie mi się tylko podoba :eviltong: Nie zabronisz mi :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):To jest forum i mogę gadać gdzie mi się tylko podoba :eviltong: Nie zabronisz mi :evil_lol: no mozesz ale nie musisz o mnie :angryy: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no mozesz ale nie musisz o mnie :angryy: Oh przepraszam :evil_lol: Przecie to komplementy były :-( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='wiki4']Oh przepraszam :evil_lol: Przecie to komplementy były :-( komplementy buaha pojete aluzją :roll: [FONT="Arial Black"]i hate you [/FONT] Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'] [FONT=Arial Black]i hate you [/FONT] Dlaczego? :-o:placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Dlaczego? :-o:placz: a nie wiem tak jakos :lol::lol: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a nie wiem tak jakos :lol::lol: Ty wiesz ile ja się namęczyłam żeby znaleźć tłumaczenie :mad: Musiałam włączyć GG, poszukać infobota na dłuugiej liście i napisać do niego :-o Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Ty wiesz ile ja się namęczyłam żeby znaleźć tłumaczenie :mad: Musiałam włączyć GG, poszukać infobota na dłuugiej liście i napisać do niego :-o :roflt::roflt: cos sie shirajowa nie odzywa obrazila sie na mnie :placz:? albo na na wspolnej poszla :diabloti: i apropos ja tez ide :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a)::roflt::roflt: cos sie shirajowa nie odzywa obrazila sie na mnie :placz:? albo na na wspolnej poszla :diabloti: i apropos ja tez ide :evil_lol: To aż takie śmieszne? :evil_lol: Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta :razz: Miłego oglądania :lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Az ogladanie ° Na Wspolnej ° przerwalam co tutaj sie dzieje :mad:..to galeria z serii I love You, Ti amo i inne teges...a nie wy mi tutaj :-o ....no buziaczki i juz koniec :mad: Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Az ogladanie ° Na Wspolnej ° przerwalam co tutaj sie dzieje :mad:..to galeria z serii I love You, Ti amo i inne teges...a nie wy mi tutaj :-o ....no buziaczki i juz koniec :mad: Rozwiń swoją wypowiedź :-o:evil_lol: Quote
Uruwashii Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Koniec Awantury...!!!:mad::mad: Fotki nastrajają optymistycznie więc powinno być Love Love:loveu::loveu::loveu: Quote
*anusia&ajlu* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 jest reklama to mozecie pisac, czy kazdy jest wkrecony w na wspolnej? bo moja siostra jak nie obejrzy to nastepny dzien stracony:p Quote
wiki4 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Uruwashii napisał(a):Koniec Awantury...!!!:mad::mad: Fotki nastrajają optymistycznie więc powinno być Love Love:loveu::loveu::loveu: I Love Dogomania :loveu::evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 wiki4 napisał(a):Rozwiń swoją wypowiedź :-o:evil_lol: Inne teges..to znaczy kocham w innych jezyka mialo byc...a teraz macie sobie dac albo buzi , albo po pysiorku i sprawa zalatwiona po mesku :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hę??:evil_lol: Tak zescie sie rozpisaly po tym, ze nie wylapalam...No kurna gdzie ty bylas...normalnie...juz do Rzeszowa sie zbieralam ;)...ale i tak nie czaje o co Ci chodzi z tym he...:p Quote
Recommended Posts