Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Sporo zdjęć się widzę uzbierało pod moją nieobecność :) oglądałam i straciłam poczucie czasu, 4 rano... masakra :roll: Ale warto :loveu:
Przede wszystkim gratuluję wspaniałych wyników wystawowych :multi: :) Shirai stanął na wysokości zadania :loveu: to chyba dlatego, że jest tak niesamowicie wysoki :cool3: Piękny :loveu: zaledwie 45 dni, a już zapowiadał się na łamacza serc ludzko-akicich :loveu: mizianka dla Shirai'ka :loveu:

Posted

[quote name='Kateczka']sie coś wymyśli:razz:

Kateczka to juz musisz zaczac wymyslam..nom..dobra dzisiaj i jutro Ci odpuszczam...ale po wystawie siedzisz i system lotka wymyslasz :diabloti:....a ja juz sadze ziemniaki...:p

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img260.imageshack.us/img260/1838/22495525.png
:mdleje::mdleje::mdleje: jak bym mogła takie dzieci rodzić to bym zaczeła w wieku 6 lat :roflt: nie no dobra smieje :lol:

ale sliczny :loveu: taki miś :loveu:

A ja juz mam takiego dzieciaka...sama go nie urodzilam...ale adoptowany :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='Madziadalena']Sporo zdjęć się widzę uzbierało pod moją nieobecność :) oglądałam i straciłam poczucie czasu, 4 rano... masakra :roll: Ale warto :loveu:
Przede wszystkim gratuluję wspaniałych wyników wystawowych :multi: :) Shirai stanął na wysokości zadania :loveu: to chyba dlatego, że jest tak niesamowicie wysoki :cool3: Piękny :loveu: zaledwie 45 dni, a już zapowiadał się na łamacza serc ludzko-akicich :loveu: mizianka dla Shirai'ka :loveu:

Madziu podziwiam za cierpliwosc, chcialo Ci sie az tyle stron przegladac od naszych wystaw to sie zaczyna od 40 strony....milo nam strasznie :Cool!:...

[quote name='deer_1987']Ale jestes ciekawska :cool3::cool3::cool3:

Ciekawska...:evil_lol:...ale jaka sympatyczna :p

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
To mozemy ryczec razem :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

To ja się dołączę i płaczę z powodu braku fotek :placz:

:diabloti:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ha hahahaha aha haaa ha baby :eviltong:
ale ja też mam powód do ryczenia, naszą polankę gdzie się spotykamy ktoś podobno kupił i mają tam budować :placz:
jedyny powód do radości to taki,że my pewnie tego nie doczekamy bo się wyprowadzimy :evil_lol:
[/FONT]

Guest Madziadalena
Posted

Zapraszamy do nas :lol: wszędzie tylko lasy, łąki i pola, można biegać do upojenia :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Ale jestes ciekawska :cool3::cool3::cool3:

no sooo???:eviltong::eviltong:

nic na to nie poradze :loveu: a jeszcze niemal cieply kraj to juz ffcale nie moge sie oprzec :cool3::cool3: zeby nie pytać ...

witamy sie wieczorowo :multi: