Guest Madziadalena Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Sporo zdjęć się widzę uzbierało pod moją nieobecność :) oglądałam i straciłam poczucie czasu, 4 rano... masakra :roll: Ale warto :loveu: Przede wszystkim gratuluję wspaniałych wyników wystawowych :multi: :) Shirai stanął na wysokości zadania :loveu: to chyba dlatego, że jest tak niesamowicie wysoki :cool3: Piękny :loveu: zaledwie 45 dni, a już zapowiadał się na łamacza serc ludzko-akicich :loveu: mizianka dla Shirai'ka :loveu: Quote
taxelina Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 zuzolandia napisał(a):tak pytam z czysto babskiej :eviltong: ciekawosci :evil_lol: Ale jestes ciekawska :cool3::cool3::cool3: Quote
sunshine Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Wy to musieliście wykrakać :placz: Nam też zaorali naszą nową śliczną zieloną łąkę :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 [quote name='Kateczka']sie coś wymyśli:razz: Kateczka to juz musisz zaczac wymyslam..nom..dobra dzisiaj i jutro Ci odpuszczam...ale po wystawie siedzisz i system lotka wymyslasz :diabloti:....a ja juz sadze ziemniaki...:p [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img260.imageshack.us/img260/1838/22495525.png :mdleje::mdleje::mdleje: jak bym mogła takie dzieci rodzić to bym zaczeła w wieku 6 lat :roflt: nie no dobra smieje :lol: ale sliczny :loveu: taki miś :loveu: A ja juz mam takiego dzieciaka...sama go nie urodzilam...ale adoptowany :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote name='Madziadalena']Sporo zdjęć się widzę uzbierało pod moją nieobecność :) oglądałam i straciłam poczucie czasu, 4 rano... masakra :roll: Ale warto :loveu: Przede wszystkim gratuluję wspaniałych wyników wystawowych :multi: :) Shirai stanął na wysokości zadania :loveu: to chyba dlatego, że jest tak niesamowicie wysoki :cool3: Piękny :loveu: zaledwie 45 dni, a już zapowiadał się na łamacza serc ludzko-akicich :loveu: mizianka dla Shirai'ka :loveu: Madziu podziwiam za cierpliwosc, chcialo Ci sie az tyle stron przegladac od naszych wystaw to sie zaczyna od 40 strony....milo nam strasznie :Cool!:... [quote name='deer_1987']Ale jestes ciekawska :cool3::cool3::cool3: Ciekawska...:evil_lol:...ale jaka sympatyczna :p Quote
Shirai - Koki Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 sunshine napisał(a):Wy to musieliście wykrakać :placz: Nam też zaorali naszą nową śliczną zieloną łąkę :loveu: To mozemy ryczec razem :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
wiki4 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Shirai - Koki napisał(a):To mozemy ryczec razem :placz::placz::placz::placz::placz::placz: To ja się dołączę i płaczę z powodu braku fotek :placz: :diabloti: Quote
Angelika_Roser Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ha hahahaha aha haaa ha baby :eviltong: ale ja też mam powód do ryczenia, naszą polankę gdzie się spotykamy ktoś podobno kupił i mają tam budować :placz: jedyny powód do radości to taki,że my pewnie tego nie doczekamy bo się wyprowadzimy :evil_lol: [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Zapraszamy do nas :lol: wszędzie tylko lasy, łąki i pola, można biegać do upojenia :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [quote name='deer_1987']Ale jestes ciekawska :cool3::cool3::cool3: no sooo???:eviltong::eviltong: nic na to nie poradze :loveu: a jeszcze niemal cieply kraj to juz ffcale nie moge sie oprzec :cool3::cool3: zeby nie pytać ... witamy sie wieczorowo :multi: Quote
taxelina Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Szwecja tez potrafi byc ciepla, nawet cieplejsza od pl :P Quote
NATKA Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Chcem takiego chcem :loveu: http://img260.imageshack.us/img260/1838/22495525.png co by tylko taki został i ani centymetra nie urósł :evil_lol: Quote
Jurki :oD Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='Shirai - Koki'] http://img260.imageshack.us/img260/1838/22495525.png Boski Misiu :loveu: Quote
wiki4 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Hejka :loveu: Zapraszamy do nas na ciąg dalszy schroniskowych ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 nie no miec takiego przeslodkiego niedzwiadka zazdroszcze wymiziac prosze Shirai odemnie, jest boski:loveu: Quote
Izabela124. Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ale tu nagadane http://img513.imageshack.us/img513/1340/koncentracja.png śliczny portret:loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Izabela124.']Ale tu nagadane http://img513.imageshack.us/img513/1340/koncentracja.png śliczny portret:loveu: Na gadane...na gadane..my takie gaduly jestesmy :evil_lol: Quote
NATKA Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Może tak jakaś fotecka rudzika by się znalazła :razz: Quote
zuzolandia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Doberek :loveu: zgadzam sie z przedmowcami ..jakas fota rudzielca rozjasniłaby nieco ten mrok za oknem :eviltong::eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Czesc...a co tutaj sie dzieje...??? Quote
taxelina Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Czesc...a co tutaj sie dzieje...??? Co sie dzieje? foty chcemy :D Quote
Izabela124. Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 W takim razie i ja dołączam się do tych co chcą fotek:multi: Quote
Recommended Posts