Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Lecz sie lecz, a ja z konczysz brac antybiotyki namow mame na herbatke z rumem...:evil_lol: nie zebym probowala rozpijac mlodziezy :p

fuuuu nie no takiej mieszaniny to ja nie chce :D:D
ale poprosze mamusie o whiskyy z cola to jest dobra mieszaninka :loveu:

o wezz w takim miejscu autostrada :angryy:
specjalnie dla mnie zebym mogla do was dotrzec :loveu:

Posted

dobrywieczorek :loveu:

oooooooo kaktusowe oowocki hmmm pewno pycha :eviltong:
a ze tak zapytam bo nie doczytałam gdzie mieszkasz we wloszech? do morza blisko? i ile juz tam siedzisz? tak pytam z czysto babskiej :eviltong: ciekawosci :evil_lol:

stol trymerski -klasa..teraz to musicie sobie nowy poszukac badz wytargac spowrotem stary od budowniczych :evil_lol::evil_lol:

dzien sie powoli konczy ..jutro bedzie lepiej wiec nosek do góry :loveu:
buziowanko :multi:

Posted

A to jest Siurek tzn. Billy, ale o tym dowiedzialam sie nie dawno...wiec zdarzyl zaczas reagowac na Siurek :diabloti:

Probowalismy upodobnic go do Akitki :evil_lol:...pozniej wkleje zdjecie jak wyglada terazzzzzzzzz:diabloti::diabloti::diabloti:

Pisalam, ze wstawie aktualne zdjecie Siurka, tak wiec prosze :placz::

Posted

zuzolandia napisał(a):
dobrywieczorek :loveu:

oooooooo kaktusowe oowocki hmmm pewno pycha :eviltong:
a ze tak zapytam bo nie doczytałam gdzie mieszkasz we wloszech? do morza blisko? i ile juz tam siedzisz? tak pytam z czysto babskiej :eviltong: ciekawosci :evil_lol:

stol trymerski -klasa..teraz to musicie sobie nowy poszukac badz wytargac spowrotem stary od budowniczych :evil_lol::evil_lol:

dzien sie powoli konczy ..jutro bedzie lepiej wiec nosek do góry :loveu:
buziowanko :multi:

Kaktusy faktycznie pychotka, tylko mala ciekawostka, wlosi po zjedzeniu tych owocow...hm maja problem z q..ka, a my w prost przeciwnie, wiec sie nim nie obiadam, poniewaz tylko w lecie rosna, a latem biegunka zadna przyjemnosc :shake:...

A tu juz odpowiedam: mieszkamy we Fiumarze...hi hi najblizsze duze miasto 20 km od nas nazywa sie Reggio Calabria i jest polozone w ciesninie messinskiej, na Sycylie promem mamy 20 minut ;), jestem tutaj ja 2,5, a moj Mariusz ( he wy to chyba nazywaie Tz, chociaz zupelnie nie wiem czemu :p), jest 1,8 miechow.

Stol rewelka gdzie taki kupimy :evil_lol::evil_lol:

A z tymi lokatorami to lepiej dla nich zebym nie przyjezdzala do Polski, jak chca przezyc :diabloti:..., w niedziele wieczorem sie wiele wyjasni !!!

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ojj dziecko komu ty to mowiszz:shake: nie wiesz co czynisz:shake: teraz jak sie Sylwia za ciebie uwezmie to koniec :grab:

Przecie ja jej to za każdym razem powtarzam :evil_lol:

Paulina, złego Siurka zalinkowałaś :grin:
Toż to moje dziecko :diabloti:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
http://cms.halpress.eu/files2/68766/obraz_317.jpg
jaki sliczny co to za siurek ?:evil_lol:

Siurek to pies, ktorego chcialam adoptowac jak zaczelam pracowac we Fiumarze i myslalam, ze nie ma wlascicieli...latal jak chcial i zawsze mi do biura na smakolyki przychodzi i jak mialam luznijszy dzien to sie z nim bawialam zawsze...tak go sobie nazwala...bez zadnych skojarzen prosze :diabloti:...ale pozniej jak sie wprowadilismy do Fiumary...okazalo sie ze ma wlascicieli i strasznie przytul...przeze mnie. Wczesniej to weekend u nas w domu przesiadywal, a teraz jak jest Shirai to juz nie przychodzi...jak Shirai byl maly to mi do dziabnal w ogon :shake:...wiec wiedzialam ze Siurek jest zazdrosny.

Posted

wiki4 napisał(a):
Wiesz co teraz powiem? :evil_lol:

Nie cytuj zdjęć :mad:

Hm...Całkiem podobny do akity :lol:

:mad::mad::mad:chyba znajde szybszy powod przyjazdu do Polski niz fatalni lokatorzy :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

:mad::mad::mad:chyba znajde szybszy powod przyjazdu do Polski niż fatalni lokatorzy :diabloti::diabloti::diabloti:

Już się boję :evil_lol:

Przynajmniej wymiziam Shira'ia :loveu::cool3:

Posted

To jest wlasnie problem z linkami, ja pisze szczerze...JA ICH NIE OTWIERAM...z lenistwa..

LEŃ :eviltong: A ja otwieram, z ciekawości :lol:

Posted

wiki4 napisał(a):
Przecie ja jej to za każdym razem powtarzam :evil_lol:

Paulina, złego Siurka zalinkowałaś :grin:
Toż to moje dziecko :diabloti:

o ja sorrry mala pomyleczka :roflt: cos sie musilo zle wcisnac bo kopiowałam siurka a nie twojego :roll:
Siurek to pies, ktorego chcialam adoptowac jak zaczelam pracowac we Fiumarze i myslalam, ze nie ma wlascicieli...latal jak chcial i zawsze mi do biura na smakolyki przychodzi i jak mialam luznijszy dzien to sie z nim bawialam zawsze...tak go sobie nazwala...bez zadnych skojarzen prosze :diabloti:...ale pozniej jak sie wprowadilismy do Fiumary...okazalo sie ze ma wlascicieli i strasznie przytul...przeze mnie. Wczesniej to weekend u nas w domu przesiadywal, a teraz jak jest Shirai to juz nie przychodzi...jak Shirai byl maly to mi do dziabnal w ogon :shake:...wiec wiedzialam ze Siurek jest zazdrosny.

wzruszajaca historia ..:evil_lol::evil_lol: aż mi sie łezka w oku zakręciła :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:
ale fajowo sie nazywa naprawde :roflt:

Posted

Kateczka napisał(a):
Sylwia...specjalnie dla Was...pojadę po ten championat...i mało tego kupie Wam działkę do biegania ....bo wtedy to już na pewno bogata będę:loveu:
nie smutaj się...ten dzień faktycznie jakiś kopnięty...i widać, ze w całej Europie:evil_lol:

Kateczka a to jakas kumulacja w lotku w Polsce i macie pewniaki czy ktos z rodzinki to milionerek :loveu:...i spadeczek sie szykuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bo wiesz zeby to nie bylo za 5 lat dopiero sie wybierasz, wtedy nasze chlopaki to w klasie weteranow beda juz brac udzial na wystawach :diabloti::p...ja to ziemniaki juz moge sadzic :loveu::loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Ależ dziewczyny się wam wzieło na gadanie, fotki Shiraika mi tu dawać ! :evil_lol:
na ploty to się umówcie na kawę... gdzieś nie wiem żeby było pomiędzy to może w Berlinie?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Angelika_Roser napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]Ależ dziewczyny się wam wzieło na gadanie, fotki Shiraika mi tu dawać ! :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]na ploty to się umówcie na kawę... gdzieś nie wiem żeby było pomiędzy to może w Berlinie?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Jak w polowie drogi to musi byc Mediolan...do Berlina to ja mam 2400 km :angryy:...

Posted

Kaktusy faktycznie pychotka, tylko mala ciekawostka, wlosi po zjedzeniu tych owocow...hm maja problem z q..ka, a my w prost przeciwnie, wiec sie nim nie obiadam, poniewaz tylko w lecie rosna, a latem biegunka zadna przyjemnosc :shake:...

no to faktycznie ciekawostka dropsa :cool3::cool3:

A tu juz odpowiedam: mieszkamy we Fiumarze...hi hi najblizsze duze miasto 20 km od nas nazywa sie Reggio Calabria i jest polozone w ciesninie messinskiej, na Sycylie promem mamy 20 minut ;), jestem tutaj ja 2,5, a moj Mariusz ( he wy to chyba nazywaie Tz, chociaz zupelnie nie wiem czemu :p), jest 1,8 miechow.

TZ czyli towarzysz zycia :evil_lol::evil_lol: niewazny stan cywilny :evil_lol:
ojj to musi byc calkiem ladniutka miejscowosc ..a czy to Reggio Calabria to dzielnica tej wczasowej Calabri ??

Stol rewelka gdzie taki kupimy :evil_lol::evil_lol:

A z tymi lokatorami to lepiej dla nich zebym nie przyjezdzala do Polski, jak chca przezyc :diabloti:..., w niedziele wieczorem sie wiele wyjasni !!!

...taaaaa skąd ja to znam ...tez mialam hocki klocki z lokatorami :mad: jak wynajełam im mieszkanie po dziadku :shake: