wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Buaha :loveu: Pamiętam ten stół, a co się ze stołem mi kojarzy to jak chciałaś mi wlać :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Lecz sie lecz, a ja z konczysz brac antybiotyki namow mame na herbatke z rumem...:evil_lol: nie zebym probowala rozpijac mlodziezy :p fuuuu nie no takiej mieszaniny to ja nie chce :D:D ale poprosze mamusie o whiskyy z cola to jest dobra mieszaninka :loveu: o wezz w takim miejscu autostrada :angryy: specjalnie dla mnie zebym mogla do was dotrzec :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 dobrywieczorek :loveu: oooooooo kaktusowe oowocki hmmm pewno pycha :eviltong: a ze tak zapytam bo nie doczytałam gdzie mieszkasz we wloszech? do morza blisko? i ile juz tam siedzisz? tak pytam z czysto babskiej :eviltong: ciekawosci :evil_lol: stol trymerski -klasa..teraz to musicie sobie nowy poszukac badz wytargac spowrotem stary od budowniczych :evil_lol::evil_lol: dzien sie powoli konczy ..jutro bedzie lepiej wiec nosek do góry :loveu: buziowanko :multi: Quote
Kateczka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a no faktycznie:evil_lol: skleroza nie boli :icon_roc: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):A to jest Siurek tzn. Billy, ale o tym dowiedzialam sie nie dawno...wiec zdarzyl zaczas reagowac na Siurek :diabloti: Probowalismy upodobnic go do Akitki :evil_lol:...pozniej wkleje zdjecie jak wyglada terazzzzzzzzz:diabloti::diabloti::diabloti: Pisalam, ze wstawie aktualne zdjecie Siurka, tak wiec prosze :placz:: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kateczka napisał(a):a no faktycznie:evil_lol: skleroza nie boli :icon_roc: Kateczka jakby bolala to jabym z lozka nie wychodzila i z apteki bym wszystkie przeciwbolowe wykupila :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Wiesz co teraz powiem? :evil_lol: Nie cytuj zdjęć :mad: Hm...Całkiem podobny do akity :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://cms.halpress.eu/files2/68766/obraz_317.jpg jaki sliczny co to za siurek ?:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Wiesz co teraz powiem? :evil_lol: Nie cytuj zdjęć :mad: Hm...Całkiem podobny do akity :lol: ojj dziecko komu ty to mowiszz:shake: nie wiesz co czynisz:shake: teraz jak sie Sylwia za ciebie uwezmie to koniec :grab: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 zuzolandia napisał(a):dobrywieczorek :loveu: oooooooo kaktusowe oowocki hmmm pewno pycha :eviltong: a ze tak zapytam bo nie doczytałam gdzie mieszkasz we wloszech? do morza blisko? i ile juz tam siedzisz? tak pytam z czysto babskiej :eviltong: ciekawosci :evil_lol: stol trymerski -klasa..teraz to musicie sobie nowy poszukac badz wytargac spowrotem stary od budowniczych :evil_lol::evil_lol: dzien sie powoli konczy ..jutro bedzie lepiej wiec nosek do góry :loveu: buziowanko :multi: Kaktusy faktycznie pychotka, tylko mala ciekawostka, wlosi po zjedzeniu tych owocow...hm maja problem z q..ka, a my w prost przeciwnie, wiec sie nim nie obiadam, poniewaz tylko w lecie rosna, a latem biegunka zadna przyjemnosc :shake:... A tu juz odpowiedam: mieszkamy we Fiumarze...hi hi najblizsze duze miasto 20 km od nas nazywa sie Reggio Calabria i jest polozone w ciesninie messinskiej, na Sycylie promem mamy 20 minut ;), jestem tutaj ja 2,5, a moj Mariusz ( he wy to chyba nazywaie Tz, chociaz zupelnie nie wiem czemu :p), jest 1,8 miechow. Stol rewelka gdzie taki kupimy :evil_lol::evil_lol: A z tymi lokatorami to lepiej dla nich zebym nie przyjezdzala do Polski, jak chca przezyc :diabloti:..., w niedziele wieczorem sie wiele wyjasni !!! Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ojj dziecko komu ty to mowiszz:shake: nie wiesz co czynisz:shake: teraz jak sie Sylwia za ciebie uwezmie to koniec :grab: Przecie ja jej to za każdym razem powtarzam :evil_lol: Paulina, złego Siurka zalinkowałaś :grin: Toż to moje dziecko :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):http://cms.halpress.eu/files2/68766/obraz_317.jpg jaki sliczny co to za siurek ?:evil_lol: Siurek to pies, ktorego chcialam adoptowac jak zaczelam pracowac we Fiumarze i myslalam, ze nie ma wlascicieli...latal jak chcial i zawsze mi do biura na smakolyki przychodzi i jak mialam luznijszy dzien to sie z nim bawialam zawsze...tak go sobie nazwala...bez zadnych skojarzen prosze :diabloti:...ale pozniej jak sie wprowadilismy do Fiumary...okazalo sie ze ma wlascicieli i strasznie przytul...przeze mnie. Wczesniej to weekend u nas w domu przesiadywal, a teraz jak jest Shirai to juz nie przychodzi...jak Shirai byl maly to mi do dziabnal w ogon :shake:...wiec wiedzialam ze Siurek jest zazdrosny. Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Wiesz co teraz powiem? :evil_lol: Nie cytuj zdjęć :mad: Hm...Całkiem podobny do akity :lol: :mad::mad::mad:chyba znajde szybszy powod przyjazdu do Polski niz fatalni lokatorzy :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a)::mad::mad::mad:chyba znajde szybszy powod przyjazdu do Polski niż fatalni lokatorzy :diabloti::diabloti::diabloti: Już się boję :evil_lol: Przynajmniej wymiziam Shira'ia :loveu::cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a): Paulina, złego Siurka zalinkowałaś :grin: To jest wlasnie problem z linkami, ja pisze szczerze...JA ICH NIE OTWIERAM...z lenistwa.. Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):To jest wlasnie problem z linkami, ja pisze szczerze...JA ICH NIE OTWIERAM...z lenistwa.. LEŃ :eviltong: A ja otwieram, z ciekawości :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):Przecie ja jej to za każdym razem powtarzam :evil_lol: Paulina, złego Siurka zalinkowałaś :grin: Toż to moje dziecko :diabloti: o ja sorrry mala pomyleczka :roflt: cos sie musilo zle wcisnac bo kopiowałam siurka a nie twojego :roll: Shirai - Koki napisał(a):Siurek to pies, ktorego chcialam adoptowac jak zaczelam pracowac we Fiumarze i myslalam, ze nie ma wlascicieli...latal jak chcial i zawsze mi do biura na smakolyki przychodzi i jak mialam luznijszy dzien to sie z nim bawialam zawsze...tak go sobie nazwala...bez zadnych skojarzen prosze :diabloti:...ale pozniej jak sie wprowadilismy do Fiumary...okazalo sie ze ma wlascicieli i strasznie przytul...przeze mnie. Wczesniej to weekend u nas w domu przesiadywal, a teraz jak jest Shirai to juz nie przychodzi...jak Shirai byl maly to mi do dziabnal w ogon :shake:...wiec wiedzialam ze Siurek jest zazdrosny. wzruszajaca historia ..:evil_lol::evil_lol: aż mi sie łezka w oku zakręciła :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: ale fajowo sie nazywa naprawde :roflt: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kateczka napisał(a):Sylwia...specjalnie dla Was...pojadę po ten championat...i mało tego kupie Wam działkę do biegania ....bo wtedy to już na pewno bogata będę:loveu: nie smutaj się...ten dzień faktycznie jakiś kopnięty...i widać, ze w całej Europie:evil_lol: Kateczka a to jakas kumulacja w lotku w Polsce i macie pewniaki czy ktos z rodzinki to milionerek :loveu:...i spadeczek sie szykuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...bo wiesz zeby to nie bylo za 5 lat dopiero sie wybierasz, wtedy nasze chlopaki to w klasie weteranow beda juz brac udzial na wystawach :diabloti::p...ja to ziemniaki juz moge sadzic :loveu::loveu: Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ależ dziewczyny się wam wzieło na gadanie, fotki Shiraika mi tu dawać ! :evil_lol: na ploty to się umówcie na kawę... gdzieś nie wiem żeby było pomiędzy to może w Berlinie?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Angelika_Roser napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Ależ dziewczyny się wam wzieło na gadanie, fotki Shiraika mi tu dawać ! :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na ploty to się umówcie na kawę... gdzieś nie wiem żeby było pomiędzy to może w Berlinie?! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Jak w polowie drogi to musi byc Mediolan...do Berlina to ja mam 2400 km :angryy:... Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 To prosze dla Angeliki "Lisek-Urwisek" jak mial 45 dni :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://img260.imageshack.us/img260/1838/22495525.png :mdleje::mdleje::mdleje: jak bym mogła takie dzieci rodzić to bym zaczeła w wieku 6 lat :roflt: nie no dobra smieje :lol: ale sliczny :loveu: taki miś :loveu: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://img260.imageshack.us/img260/1838/22495525.png Śliczniutki :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Kaktusy faktycznie pychotka, tylko mala ciekawostka, wlosi po zjedzeniu tych owocow...hm maja problem z q..ka, a my w prost przeciwnie, wiec sie nim nie obiadam, poniewaz tylko w lecie rosna, a latem biegunka zadna przyjemnosc :shake:... no to faktycznie ciekawostka dropsa :cool3::cool3: A tu juz odpowiedam: mieszkamy we Fiumarze...hi hi najblizsze duze miasto 20 km od nas nazywa sie Reggio Calabria i jest polozone w ciesninie messinskiej, na Sycylie promem mamy 20 minut ;), jestem tutaj ja 2,5, a moj Mariusz ( he wy to chyba nazywaie Tz, chociaz zupelnie nie wiem czemu :p), jest 1,8 miechow. TZ czyli towarzysz zycia :evil_lol::evil_lol: niewazny stan cywilny :evil_lol: ojj to musi byc calkiem ladniutka miejscowosc ..a czy to Reggio Calabria to dzielnica tej wczasowej Calabri ?? Stol rewelka gdzie taki kupimy :evil_lol::evil_lol: A z tymi lokatorami to lepiej dla nich zebym nie przyjezdzala do Polski, jak chca przezyc :diabloti:..., w niedziele wieczorem sie wiele wyjasni !!! ...taaaaa skąd ja to znam ...tez mialam hocki klocki z lokatorami :mad: jak wynajełam im mieszkanie po dziadku :shake: Quote
Angelika_Roser Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [FONT=Comic Sans MS]AaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAaaaaAaaaa!! Zwariowałam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ależ uroczy ślicznotek akiciątkowy !! :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts