Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Nie ma ogrodka :placz:, a to zdjecie jest zrobiony na plazy :evil_lol:

nie gadaj że na plaży tam sobie tak rośnie :mdleje: to ja bym z tamtad nigdzie nie szła te pomarancze czy co to bylo kiedys co pokazywalas tez tam ?:mdleje:
tam jest normalnie raj :iloveyou:

Posted

Pomarancze to rosna w ogrodach pomaranczowych :evil_lol:, a kaktusy to gdzie popadnie...ale sztuka to jest ich zrywanie...nie mozna ich zrywac z bliska poniewaz maja kolce i pdczas zrywania te kolce strzelaja...wiec trzeba je zrywaz z odlglosci okolo 2 metrow i trzeba byc dobrze zamaskowanym :cool1:

Posted

Pomarancze to rosna w ogrodach pomaranczowych :evil_lol:, a kaktusy to gdzie popadnie...ale sztuka to jest ich zrywanie...nie mozna ich zrywac z bliska poniewaz maja kolce i pdczas zrywania te kolce strzelaja...wiec trzeba je zrywaz z odlglosci okolo 2 metrow i trzeba byc dobrze zamaskowanym :cool1:

coooo:mdleje: kolce strzelają :roflt: boshe co wy tam chodujecie :lol::lol: to jak taki przechodzień chce sobie to zjeść to musi patykiem ściągać ??:D:D

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
coooo:mdleje: kolce strzelają :roflt: boshe co wy tam chodujecie :lol::lol: to jak taki przechodzień chce sobie to zjeść to musi patykiem ściągać ??:D:D

Dokladnie i to dlugim patykiem, i oczywiscie w okularach przeciwslonecznych najlepiej :cool1:

Posted

Chcialam poinformowac , chociaz dzisiaj nie jest 13 w piatek, ale jakies fatum nade mna ciazy :placz:, poza szlag trafiajaca sytuacja z lokatorami w moim mieszkaniu w Tarnowei...juz sobie daruje dalsze pisanie...poniewaz wszystko byloby wygwiazdkowane, ukradli nam robotnicy z autostrady nasz STOL TRYMERSKI i jeszcze jakies tydzien temu KTOS zaoral nam dzialke do biegania :bigcry:!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................

Posted

Chcialam poinformowac , chociaz dzisiaj nie jest 13 w piatek, ale jakies fatum nade mna ciazy :placz:, poza szlag trafiajaca sytuacja z lokatorami w moim mieszkaniu w Tarnowei...juz sobie daruje dalsze pisanie...poniewaz wszystko byloby wygwiazdkowane, ukradli nam robotnicy z autostrady nasz STOL TRYMERSKI i jeszcze jakies tydzien temu KTOS zaoral nam dzialke do biegania :bigcry:!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................

nie przejmuj sie :calus: bedzie lepiej tylko zaczekaj do jutra :razz:bo faktycznie jakis dzien masz nie teges ;)

a w 13 piatek nie wierze :shake::cool3:

Posted

Przypomne to byla nasza dzialka do szalenstw i biegania....i tacy bylismy szczesliwi na niej, a teraz to sobie moge .... ziemniaki ( albo :smokin:) na niej posadzic, jakby Kateczka zdecydowala sie na robienie Championatu we Wloszech !!!!

Nasza piekna dzialka:

Posted

nie przejmuj sie :calus: bedzie lepiej tylko zaczekaj do jutra :razz:bo faktycznie jakis dzien masz nie teges ;)

a w 13 piatek nie wierze :shake::cool3:

Piatki 13 to ja mialam lepsze niz dzisiejszy :p...a tych ludziskow z Tarnowa to ja bm udusila wlasnorecznie i dla nich z korzyscia zebym to ja do Tarnowa wycieczki sobie robic nie musiala !!!!

Paulina a bylas juz u lekarza i jak zdrowko, pisalas ze bedziesz szla wiec ?????

Posted

Wiki dzialki juz NIE MA :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

:placz::placz::placz:Szkoda:placz::placz::placz:

Posted

Piatki 13 to ja mialam lepsze niz dzisiejszy :p...a tych ludziskow z Tarnowa to ja bm udusila wlasnorecznie i dla nich z korzyscia zebym to ja do Tarnowa wycieczki sobie robic nie musiala !!!!

Paulina a bylas juz u lekarza i jak zdrowko, pisalas ze bedziesz szla wiec ?????

nie byłam u lekarza bo za pozno wstalam :evil_lol: ale mama ma jeszcze ten sam antybiotyk tylko slabsza dawke wiec jeszcze bede go brac ;)

Posted

Sylwia...specjalnie dla Was...pojadę po ten championat...i mało tego kupie Wam działkę do biegania ....bo wtedy to już na pewno bogata będę:loveu:
nie smutaj się...ten dzień faktycznie jakiś kopnięty...i widać, ze w całej Europie:evil_lol:
a z tym stołem to jak??

Posted

Wiki ty mnie dzisiaj wykonczysz, zaraz ja ide do Ciebie do galerii..podreczyc Cie troche :evil_lol::evil_lol::eviltong:
Nie wiem co sobie wyobrazasz z tym "stolem", ale Cie zaskocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to nasz stol...pomogl na wiele...Shirai'a czeszemy a on sie nawet nie ruszy, nie ucieka poprostu stoi :lol:...

Kateczka to byl nasz stol trymerski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zabrali go robotnicy co buduja autostrade, tam gdzie my spacerujemy !!!!

Posted

nie byłam u lekarza bo za pozno wstalam :evil_lol: ale mama ma jeszcze ten sam antybiotyk tylko slabsza dawke wiec jeszcze bede go brac ;)

Lecz sie lecz, a ja z konczysz brac antybiotyki namow mame na herbatke z rumem...:evil_lol: nie zebym probowala rozpijac mlodziezy :p