Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 A teraz zagadka edukacyjna co to za owoc ??? :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 masz polska tv? zazdroszcze!!!! na wspolnej musze na stronie ogladac krotkie filmiki co sie dzialo :( Quote
Kateczka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 kaktus :evil_lol: taki z jakiego Tymbark czy cuś tam soki robi;) Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 deer_1987 napisał(a):masz polska tv? zazdroszcze!!!! na wspolnej musze na stronie ogladac krotkie filmiki co sie dzialo :( Tak mamy N tv, nie dalabym rady sluchajac ciagle makaronskiego jezyka !!! Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Kateczka napisał(a):kaktus :evil_lol: taki z jakiego Tymbark czy cuś tam soki robi;) Tymbark soki z tego robi !!?? hm..nie wiedzialam..tak to figi di indie, czyli owoce kaktusa...mniam mniam Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://img59.imageshack.us/img59/96/figi.png gdzie ty takie tam znajdujesz wychodzisz i juz masz ??:evil_lol: czy w ogrodku chodujesz :p Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):http://img59.imageshack.us/img59/96/figi.png gdzie ty takie tam znajdujesz wychodzisz i juz masz ??:evil_lol: czy w ogrodku chodujesz :p Nie ma ogrodka :placz:, a to zdjecie jest zrobiony na plazy :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Nie ma ogrodka :placz:, a to zdjecie jest zrobiony na plazy :evil_lol: nie gadaj że na plaży tam sobie tak rośnie :mdleje: to ja bym z tamtad nigdzie nie szła te pomarancze czy co to bylo kiedys co pokazywalas tez tam ?:mdleje: tam jest normalnie raj :iloveyou: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Pomarancze to rosna w ogrodach pomaranczowych :evil_lol:, a kaktusy to gdzie popadnie...ale sztuka to jest ich zrywanie...nie mozna ich zrywac z bliska poniewaz maja kolce i pdczas zrywania te kolce strzelaja...wiec trzeba je zrywaz z odlglosci okolo 2 metrow i trzeba byc dobrze zamaskowanym :cool1: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Pomarancze to rosna w ogrodach pomaranczowych :evil_lol:, a kaktusy to gdzie popadnie...ale sztuka to jest ich zrywanie...nie mozna ich zrywac z bliska poniewaz maja kolce i pdczas zrywania te kolce strzelaja...wiec trzeba je zrywaz z odlglosci okolo 2 metrow i trzeba byc dobrze zamaskowanym :cool1: coooo:mdleje: kolce strzelają :roflt: boshe co wy tam chodujecie :lol::lol: to jak taki przechodzień chce sobie to zjeść to musi patykiem ściągać ??:D:D Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):coooo:mdleje: kolce strzelają :roflt: boshe co wy tam chodujecie :lol::lol: to jak taki przechodzień chce sobie to zjeść to musi patykiem ściągać ??:D:D Dokladnie i to dlugim patykiem, i oczywiscie w okularach przeciwslonecznych najlepiej :cool1: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Chcialam poinformowac , chociaz dzisiaj nie jest 13 w piatek, ale jakies fatum nade mna ciazy :placz:, poza szlag trafiajaca sytuacja z lokatorami w moim mieszkaniu w Tarnowei...juz sobie daruje dalsze pisanie...poniewaz wszystko byloby wygwiazdkowane, ukradli nam robotnicy z autostrady nasz STOL TRYMERSKI i jeszcze jakies tydzien temu KTOS zaoral nam dzialke do biegania :bigcry:!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Chcialam poinformowac , chociaz dzisiaj nie jest 13 w piatek, ale jakies fatum nade mna ciazy :placz:, poza szlag trafiajaca sytuacja z lokatorami w moim mieszkaniu w Tarnowei...juz sobie daruje dalsze pisanie...poniewaz wszystko byloby wygwiazdkowane, ukradli nam robotnicy z autostrady nasz STOL TRYMERSKI i jeszcze jakies tydzien temu KTOS zaoral nam dzialke do biegania :bigcry:!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................... nie przejmuj sie :calus: bedzie lepiej tylko zaczekaj do jutra :razz:bo faktycznie jakis dzien masz nie teges ;) a w 13 piatek nie wierze :shake::cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Przypomne to byla nasza dzialka do szalenstw i biegania....i tacy bylismy szczesliwi na niej, a teraz to sobie moge .... ziemniaki ( albo :smokin:) na niej posadzic, jakby Kateczka zdecydowala sie na robienie Championatu we Wloszech !!!! Nasza piekna dzialka: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://img97.imageshack.us/img97/5017/dzialka.png Ślicznie :crazyeye: :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie przejmuj sie :calus: bedzie lepiej tylko zaczekaj do jutra :razz:bo faktycznie jakis dzien masz nie teges ;) a w 13 piatek nie wierze :shake::cool3: Piatki 13 to ja mialam lepsze niz dzisiejszy :p...a tych ludziskow z Tarnowa to ja bm udusila wlasnorecznie i dla nich z korzyscia zebym to ja do Tarnowa wycieczki sobie robic nie musiala !!!! Paulina a bylas juz u lekarza i jak zdrowko, pisalas ze bedziesz szla wiec ????? Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 wiki4 napisał(a):http://img97.imageshack.us/img97/5017/dzialka.png Ślicznie :crazyeye: :loveu: Wiki dzialki juz NIE MA :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
wiki4 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Wiki dzialki juz NIE MA :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz:Szkoda:placz::placz::placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Piatki 13 to ja mialam lepsze niz dzisiejszy :p...a tych ludziskow z Tarnowa to ja bm udusila wlasnorecznie i dla nich z korzyscia zebym to ja do Tarnowa wycieczki sobie robic nie musiala !!!! Paulina a bylas juz u lekarza i jak zdrowko, pisalas ze bedziesz szla wiec ????? nie byłam u lekarza bo za pozno wstalam :evil_lol: ale mama ma jeszcze ten sam antybiotyk tylko slabsza dawke wiec jeszcze bede go brac ;) Quote
sunshine Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 ale mieliscie piękną tą działkę :loveu: P.S po zaoranej też można biegać :evil_lol: Quote
Kateczka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Sylwia...specjalnie dla Was...pojadę po ten championat...i mało tego kupie Wam działkę do biegania ....bo wtedy to już na pewno bogata będę:loveu: nie smutaj się...ten dzień faktycznie jakiś kopnięty...i widać, ze w całej Europie:evil_lol: a z tym stołem to jak?? Quote
taxelina Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://img97.imageshack.us/img97/5017/dzialka.png ale rozesmiana fotka :D Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Wiki ty mnie dzisiaj wykonczysz, zaraz ja ide do Ciebie do galerii..podreczyc Cie troche :evil_lol::evil_lol::eviltong: Nie wiem co sobie wyobrazasz z tym "stolem", ale Cie zaskocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nasz stol...pomogl na wiele...Shirai'a czeszemy a on sie nawet nie ruszy, nie ucieka poprostu stoi :lol:... Kateczka to byl nasz stol trymerski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zabrali go robotnicy co buduja autostrade, tam gdzie my spacerujemy !!!! Quote
Shirai - Koki Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):nie byłam u lekarza bo za pozno wstalam :evil_lol: ale mama ma jeszcze ten sam antybiotyk tylko slabsza dawke wiec jeszcze bede go brac ;) Lecz sie lecz, a ja z konczysz brac antybiotyki namow mame na herbatke z rumem...:evil_lol: nie zebym probowala rozpijac mlodziezy :p Quote
Recommended Posts