Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Wlasnie chyba przydaloby sie skojarzyc czy moze przebywalas, mieszkalas gdzies w innym miejscu ?

...no niestety od 36 lat nie ruszam sie ze stałego legowiska czyli rudy slaskiej choć marzy mi sie mieszkac w nieco bardziej zawiesiowanym miejscu :cool3::cool3:...natomiast jezdze w rozne miejsca wycieczkowo :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']...no niestety od 36 lat nie ruszam sie ze stałego legowiska czyli rudy slaskiej choć marzy mi sie mieszkac w nieco bardziej zawiesiowanym miejscu :cool3::cool3:...natomiast jezdze w rozne miejsca wycieczkowo :loveu:

Nie ja to myslam ze moze jakies studia razem czy praca !!!! Chociaz pracowalam w jednej firmie na Slasku, ale musialabym w papierach poszeprac zeby znalsc nazwe.

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Nie ja to myslam ze moze jakies studia razem czy praca !!!! Chociaz pracowalam w jednej firmie na Slasku, ale musialabym w papierach poszeprac zeby znalsc nazwe.

Studia na miejscu i praca też :lol::lol: choc miałam epizod wrocławski ale trwał niecały rok :cool3:....

buziaczki wieczorne :loveu:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']A tak mam imieninki dzisiaj :multi:... :drink1:

Dziekuje Wiki !!!!!!!!!!!!!!!!! Caluski dla Ciebie i Lisy !!![/QUOTE]

Wiem bo moja mama też jest Sylwia i dzisiaj ma :lol:

Jeszcze raz wszystkiego naj! :multi:

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']oo prosze imieninki no to :buzi: najlepszego
:eviltong::laola::beerchug::drink1:

Paulina dzieki WIELKIE kochana jestes :p

[quote name='zuzolandia']Studia na miejscu i praca też :lol::lol: choc miałam epizod wrocławski ale trwał niecały rok :cool3:....

buziaczki wieczorne :loveu:

Szkoda..to w takim razie Zuziolandia musisz byc strasznie podobna do kogos kogo znam ;)...dla Ciebie i dziwczynek tez buiaczki

[quote name='sunshine']Wszystkiego najlepszego imienikowego :loveu:
A co tam u Shiraia? :cool3: Jak tam złośliwi sąsiedzi? :mad:

Dzieki Sunshine...u nas wszystko okey..tylko okropna ulew jest i nawet porzadnie pospacerowac sie nie da. Jakos ich nie widuje na szczescie, ale Shirai robi sajgon w domu jak po klatce ida, wiec ...wiem kiedy do chaty wracaja...:evil_lol: lub wychodza...

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Wszystkiego naj :lol:[/FONT]

Dzieki Angelika kiziorki miziorki dla Ginusia

[quote name='wiki4']Wiem bo moja mama też jest Sylwia i dzisiaj ma :lol:

Jeszcze raz wszystkiego naj! :multi:

Jeszcze raz dzieki :eviltong:...a tak wogole to ja tutaj myslalam, ze hm...tak poprostu wpadlas na to...a ty mi tutaj prosze ze Twoja mama tez Sylwia...a Sylwii to tylko raz w roku :angryy:...i przy okazji tez najlepsze zyczenia dla mamy Sylwii :evil_lol:

Posted

[quote name='Kateczka']o to moze dziś imprezka
:BIG::BIG::BIG::BIG:
:sweetCyb::sweetCyb:
:Cool!::Cool!:
:bigcool::bigcool:
:Rose::Rose:[/QUOTE]

Dziekujemy...spac nie spala, ale wlasnie konczylam serial ogladac :p:p..Kateczka widze ze tym imprezowa dziewczynka :evil_lol: