Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ehm nawet człowiekowi odsapnąć nie dadzą :shake: a u mnie beznadziejnie :cool1: "słońce świeci,ptaszek śpiewa a mnie w domu krew zalewa" dosłownie ujęte :diablotin: cały czas musze siedziec w domu mimo ze jest slonce i chce na pole :placz: chociaz w sumie nawet lepiej że jestem w domu bo przynajmniej kolejnego psa lub kota nie znajde :cool1: bo u mnie to juz normalnie gdzie nie pojde tam bezdomne zwierzeta w dodatku w ciezkich stanach lub zwykle ale łapanie ich zajmuje godziny lub nie ma dla nich chętnych domów... ale w sumie w domu nie jest tak źle [/QUOTE] Paulina prosze ja to marze zeby spokojnie w domu sobie posiedziec i miec wszystko w dupince :evil_lol:...a ty jeszcze marudzisz...poczekaj, na ratowanie swiata masz jeszcze czas...tz. jak wyzdrowiejesz :evil_lol:!!! [quote name='HuSkYy-Paulina-94']a co to za obiad typowo polski robisz ??:p[/QUOTE] Mam czas to gotuje, moja ukochana pomidorowa z ryzem :mdrmed: i na drugie kurczaczek pieczony z kartofelkami ( to dla Kateczki) i surowka z bialej kapusty z marchewka i cebula ( recznie bym tego nie kroila, w sumie robot to robi sam :evil_lol:), wiec....tylko jeszcze musze na Mariusza poczekac... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Paulina prosze ja to marze zeby spokojnie w domu sobie posiedziec i miec wszystko w dupince :evil_lol:...a ty jeszcze marudzisz...poczekaj, na ratowanie swiata masz jeszcze czas...tz. jak wyzdrowiejesz :evil_lol:!!! Mam czas to gotuje, moja ukochana pomidorowa z ryzem :mdrmed: i na drugie kurczaczek pieczony z kartofelkami ( to dla Kateczki) i surowka z bialej kapusty z marchewka i cebula ( recznie bym tego nie kroila, w sumie robot to robi sam :evil_lol:), wiec....tylko jeszcze musze na Mariusza poczekac...[/QUOTE] ehm scina mi dgm nawet edytowac tamtego postu nie moge a napisalo sie 2 razy :roll: haha jakie masz marzenia:coll3: ja tu marze o lustrzankach wyjechaniu za granice a ta sobie marzy żeby w domu posiedzieć :lol::lol: nawet mi nie mów bo w schronisku znają nasz nr na pamięć ( mój i gosiulli) xD ja też chce zoopke pomidorowa :placz: fuuu kurczak :blee: :D ale pomidorową możesz mi wyslać pocztą :D Quote
Kasia_Dawid Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Kanapke o 14 tej :mad: Kasiu_Dawid....ja to juz obiad robie i to typowo Polski :multi:[/QUOTE] To mi smaka narobiłaś :roll: a ja do godz. 18.00 w pracy :-( a tu pogoda piękna i słonko świeci, chętnie bym z psiakami pospacerowała :roll: a kiedy wrócę to ciemno już będzie... Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ehm scina mi dgm nawet edytowac tamtego postu nie moge a napisalo sie 2 razy :roll: haha jakie masz marzenia:coll3: ja tu marze o lustrzankach wyjechaniu za granice a ta sobie marzy żeby w domu posiedzieć :lol::lol: nawet mi nie mów bo w schronisku znają nasz nr na pamięć ( mój i gosiulli) xD ja też chce zoopke pomidorowa :placz: fuuu kurczak :blee: :D ale pomidorową możesz mi wyslać pocztą :D[/QUOTE] Wegetarianka ??? No coz ja kuraki jem i ryby tez, swinek, krowek NIE, a z godzine temu mama mi kaczke z polowania przywiozla i nie wiem co z nia zrobic na razie, ja to chyba jej jesc nie bede...ale...Mario pewnie tak tylko jakis przepis musze znalesc na necie. Okey pomidorowke wysylam piorytetem :evil_lol: O lustrzance to ja tez marze cyfrowej oczywiscie, analogowa to mam w domu i juz nie uzywam..lecimy na kompakcie...nawet juz wiem jaka chce, ale jeszcze chwile przyjdzie mi na nia poczekac .... Podroz mi sie marzy do Maroca :loveu:..oczywiscie z moimi chlopakami Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Kasia_Dawid']To mi smaka narobiłaś :roll: a ja do godz. 18.00 w pracy :-( a tu pogoda piękna i słonko świeci, chętnie bym z psiakami pospacerowała :roll: a kiedy wrócę to ciemno już będzie...[/QUOTE] Na codzien to ja tez czasu nie mam na takie gotowania, cos na szybko sie robi i juz po obiedzie...a wogole to bym zjadla pierogi ruski :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Wegetarianka ??? No coz ja kuraki jem i ryby tez, swinek, krowek NIE, a z godzine temu mama mi kaczke z polowania przywiozla i nie wiem co z nia zrobic na razie, ja to chyba jej jesc nie bede...ale...Mario pewnie tak tylko jakis przepis musze znalesc na necie. Okey pomidorowke wysylam piorytetem :evil_lol: O lustrzance to ja tez marze cyfrowej oczywiscie, analogowa to mam w domu i juz nie uzywam..lecimy na kompakcie...nawet juz wiem jaka chce, ale jeszcze chwile przyjdzie mi na nia poczekac .... Podroz mi sie marzy do Maroca :loveu:..oczywiscie z moimi chlopakami[/QUOTE] a nooo ^^:P zatrzymaj poczte !! szkoda kasy okazało sie że moja mama też planowała na dzisiaj pomidorówke i właśnie wrociła z pracy i robi :multi: :lol: chociaz w sumie to moze jednak wyślij tego proryteta bo za pomidorówką mojej mamy nigdy nie przepadałam :cool1: lustrzanka:iloveyou: najlepiej tą co Martyna Wojciechowska reklamuje alfa sony coś tam :cool1: buaha mi na nią to przyjdzie czekać do późnej starości jak sie na nia dorobie :lol: a mi ogólnie za granice gdzieś dalej bo najdlalej gdzie byłam to w Wiedniu :cool1: w sumie to moge tam wrócić :loveu: ale najbardziej chce jakies cieple kraje :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 alfa 380 dokladnie :lol:, nie to ja jednak zostaje przy Canonie.... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']alfa 380 dokladnie :lol:, nie to ja jednak zostaje przy Canonie....[/QUOTE] no wlasnie ta :iloveyou: ale na nia to bede musiala ciezko harować więc nawet nie musi być sony może być byle jaka byle lustrzanka cyfrowa :loveu: noi znowu nie taka szajska :D Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 o choćby chce tą Lustrzanka Sony A200 >>> z obiektywem (800388425) - Aukcje internetowe Allegro :cool1: tania w porównianiu do innych i wgl :loveu: Quote
Kateczka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 mmm ziemniaczki specjalnie dla mnie :loveu: ja dziś tortille dostanę...mój Paweł na szczęście woli gotować za mnie:evil_lol: Mówiłam już, że Shiraii to najprzystojniejszy przystojniak jakiego znam:razz: Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o choćby chce tą Lustrzanka Sony A200 >>> z obiektywem (800388425) - Aukcje internetowe Allegro :cool1: tania w porównianiu do innych i wgl :loveu: Hm..ja to taka oblatana w lustrzankach to nie jestem...Mario powiedzial ze ma byc Canon EOS 7D to ma byc, tylko kase trzeba wylozyc ...i co najgorsze to wychodzi na to ze nawet tym dziwactwem nie bede umiala:p zdjec robic :p Quote
Matagi Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Polecam;): Maciej Kuroń, Jan Kuroń, Jakub Kuroń - Sprawdzone Przepisy / Wyszukiwarka Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Kateczka']mmm ziemniaczki specjalnie dla mnie :loveu: ja dziś tortille dostanę...mój Paweł na szczęście woli gotować za mnie:evil_lol: Mówiłam już, że Shiraii to najprzystojniejszy przystojniak jakiego znam:razz:[/QUOTE] Prosze bardzo dla Ciebie i Tanusia...Kateczka to my dzisiaj do Ciebie na kolacje wpadamy obiad juz o 17 zjedzony, jezeli tortilla z kurczaczkiem :loveu:...a wogole na taka labe w gotowaniu tez bym sie zamieniala... Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Matagi']Polecam;): Maciej Kuroń, Jan Kuroń, Jakub Kuroń - Sprawdzone Przepisy / Wyszukiwarka Wlasnie zagladam..Matagi to zeby znalesc przepis na pieczona kaczke :evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Hm..ja to taka oblatana w lustrzankach to nie jestem...Mario powiedzial ze ma byc Canon EOS 7D to ma byc, tylko kase trzeba wylozyc ...i co najgorsze to wychodzi na to ze nawet tym dziwactwem nie bede umiala:p zdjec robic :p[/QUOTE] 18 mpix Canon EOS 7D w Stanach Zjednoczonych trafi do sprzedaży pod koniec września w cenie 1699 dolarów, czyli ponad 4900 złotych :mdleje: tyle kasy :mdleje: to ja juz ci zazdroszcze :loveu: samochód by sie kupiło za tą kase :mdleje: xD a koment do tego był jeszcze taki : chociaz raz moglibyscie powiedziec prawde o cenach. W naszym kraju nad wisla aprat min. bedzie kosztowal 6711zł bo 5500zł + 22% bandyckiego podatku.:mdleje: Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 My jak szukalismy w interencie to cena zaley przede wszystkim od tego z jakim obiektywem sie kupuje na wloskich stronach to od 1700 do 2100 euro. W Stanach sa duzo tansze...moze nawet warto pomyslec o zakupie wlasnie na amerykanskich stronach..a my to pewnie na poczatku nowego roku bedziemy intensywnie szukac i moze stanieje do tego czasu :mad:... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']My jak szukalismy w interencie to cena zaley przede wszystkim od tego z jakim obiektywem sie kupuje na wloskich stronach to od 1700 do 2100 euro. W Stanach sa duzo tansze...moze nawet warto pomyslec o zakupie wlasnie na amerykanskich stronach..a my to pewnie na poczatku nowego roku bedziemy intensywnie szukac i moze stanieje do tego czasu :mad:...[/QUOTE] weź mi nawet nie mów o takiej kasie bo aż mnie na sercu ciśnie :D:D:D zaraz dostane zawału jak wieksze nominały podasz :lol: Quote
wiki4 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witanko :lol: Focie by się przydały ....... :razz: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f703/shirai-koki-go-slodziak-136413/index54.html tylko nie mów ze taką pogode tam macie???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jesooooo witam sie milusioo...widze ze tu sie kulinarnie zrobiło :eviltong: ja wlasnie skoczylam przygotowywac nadziewanego pieczarkami pstrąga soute do tego bedzie ryż curry oraz sałatka warzywna z sosem vinegret :eviltong::eviltong: ale to jutro :lol: dzisiaj był szybki obiad typu makaron i sos slodko kwasny ze słoika :diabloti: buziaczki przesyłamy i o cieplych krajach marzymy ...:loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='wiki4']Witanko :lol: Focie by się przydały ....... :razz:[/QUOTE] Wiki tobie to dupsko zleje... zdjecia sa na stonie 55 dzisiaj rano wklejalam :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']weź mi nawet nie mów o takiej kasie bo aż mnie na sercu ciśnie :D:D:D zaraz dostane zawału jak wieksze nominały podasz :lol:[/QUOTE] Paulina nie jestes w tym osamotniona mi tez cisnienie skacze..ale co zrobic jak takie sa ceny...ceny wszystkiego nawet pieskow :shake:...wszystko w euro duzoooo kosztuje :placz: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Paulina nie jestes w tym osamotniona mi tez cisnienie skacze..ale co zrobic jak takie sa ceny...ceny wszystkiego nawet pieskow :shake:...wszystko w euro duzoooo kosztuje :placz:[/QUOTE] tak to jest jak sie myśli o kasie której sie nigdy nie będzie miało :roll: znaczy mówie o sobie bo ty sie na pewno takiej sumki dorobisz :razz: dlatego nigdy nie bede miec psa z rodowodem nie no moze kiedys :diabloti: ale jak narazie planuje na przyszłość to tylko takie bidy ze schroniska lub bezdomne przygarnięte :eviltong: Quote
wiki4 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Wiki tobie to dupsko zleje... zdjecia sa na stonie 55 dzisiaj rano wklejalam :diabloti:[/QUOTE] Nie bij mnie :placz: :evil_lol: Ja nic nie zrobiłam :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='wiki4']Witanko :lol: Focie by się przydały ....... :razz:[/QUOTE] A to...to co to ??? :mad: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Nasze drogi mogły sie skrzyzować? a moze po prostu jestem do kogos podobna :eviltong: co juz miało kilka razy miejsce ze brali mnie za kogos innego :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts