Shirai - Koki Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']co to dla mnie :siara: buaha jestem jak turbo-dymo-man :diabloti::lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tez bym chciala byc takim turbo-dymo-manem :evil_lol:...ale tak powaznie mam nadzieje za pogoda jak dzisiaj czyli okolo 20 stopni bedzie utrzyma sie przez cala zimne, rok temu najnizsza temperatura to bylo 3 stopnie, ciagle na plusie :lol:, ale jednak malo... Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Okolo poludnia jedzimy na spacer na Scille, to pewnie wieczrem jakies foty wstawie :lol:[/QUOTE] O to czekam :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Shirai - Koki']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tez bym chciala byc takim turbo-dymo-manem :evil_lol:...ale tak powaznie mam nadzieje za pogoda jak dzisiaj czyli okolo 20 stopni bedzie utrzyma sie przez cala zimne, rok temu najnizsza temperatura to bylo 3 stopnie, ciagle na plusie :lol:, ale jednak malo...[/QUOTE] turbo-dymo-manem kazde moze zostac tylko trzeba duzo trenowac :diabloti: 20 stopni :mdleje: u nas jest 8 i to na 3 pietrze gdzie slonce caly czas na grzewa wiec na dole jest zimniej :roll: to fajna zima u nas taka jesień jest :lol: Quote
Izabela124. Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cześc wam Fotek już pewnie nie zdążę obejrzeć, ale w weekend na pewno do was zajrzę ;) Quote
Shirai - Koki Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Izabela124.']Cześc wam Fotek już pewnie nie zdążę obejrzeć, ale w weekend na pewno do was zajrzę ;)[/QUOTE] Pewnie nie, my nawet jeszcze z domu nie wyszlismy :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Pewnie nie, my nawet jeszcze z domu nie wyszlismy :evil_lol:[/QUOTE] Leniuszki :eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Leniuszki :eviltong:[/QUOTE] Nie, no odrazu lenuszki 1 spacer byl o 7.10 dzisiaj na poranne wstawanie i spacerowanie przypadlo na mnie :razz: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Nie, no odrazu lenuszki 1 spacer byl o 7.10 dzisiaj na poranne wstawanie i spacerowanie przypadlo na mnie :razz:[/QUOTE] Łoo o 7 to ja jeszcze smacznie chrapałam :cool3: Quote
Kasia_Dawid Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='wiki4']Łoo o 7 to ja jeszcze smacznie chrapałam :cool3:[/QUOTE] ja już byłam w trakcie spacerku z Natsu i Nasheńką :cool3: ja mam tak niemalże codziennie :razz: ale lubię te nasze poranne spacerki, choć dziś było już mroźno i szron :p Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Ze zdejc wczoraj nie dalam, dobrze na nikt nie zauwazl, po spacerze sie troche pochorowalam :p... Nurkowanie...nurkowie Shirai'owi zdecydowanie do gustu nie przypadali, dal sie na tej plazy n calego...az mu sie pyszczek spienil :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ja zauwaqzylam ze nie dalas ale odpisuje na inne watki i dopiero musialam odczekac 30 sec by u ciebie odp Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Moja mordeczka kochana :loveu: Quote
taxelina Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/13415839-post537.html Od razu lepiej jak foty sa! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ja tam musze byc !! tam jest jak marzenie taka woda piękna:mdleje: :loveu::loveu::iloveyou: http://img233.imageshack.us/img233/4485/nurkowie2.png a te domki czy co to jak sztuczne :loveu::loveu::loveu: http://img250.imageshack.us/img250/3826/nurkowie1.png :iloveyou: jak go pięknie słońce oświetliło :iloveyou: http://img513.imageshack.us/img513/1340/koncentracja.png jak ślicznie :loveu: jeszcze w tle ta śliczna woda:iloveyou: http://img255.imageshack.us/img255/6410/koncentracja1.png więcej fotek !:multi::multi: Quote
Angelika_Roser Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Jak z baśni.... cudowne :loveu: Dawno dawno temu... żyła sobie królewna Sylwia i jej wierny pies Shirai :loveu: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Angelika widze ze od rana na zarty Ci sie zbiera :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [FONT=Comic Sans MS]oby tylko od rana :evil_lol:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 A dobrze mija...dziekujemy wlasnie juz od godziny jestem w domu...co prawda mialam caly dzien miec wolny...ale koniec miesiaca i roboty strasznie duzo..., wiec poszlam tylko na rano i jeszcze zwialam godzine wczesniej :evil_lol:...u mnie w pracy wszyscy pojechali na polowanie...wiec jak kota nie ma to myszy ......:Cool!: Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Hm..wyszlo na to ze myszy ...tancza :evil_lol:.. A jak tam u Was ??? Quote
Kasia_Dawid Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 U mnie od rana pracowicie... :/ dopiero teraz znalazłam chwilkę na kanapkę i dgm :-) Quote
Shirai - Koki Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Kasia_Dawid']U mnie od rana pracowicie... :/ dopiero teraz znalazłam chwilkę na kanapkę i dgm :-)[/QUOTE] Kanapke o 14 tej :mad: Kasiu_Dawid....ja to juz obiad robie i to typowo Polski :multi: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']A dobrze mija...dziekujemy wlasnie juz od godziny jestem w domu...co prawda mialam caly dzien miec wolny...ale koniec miesiaca i roboty strasznie duzo..., wiec poszlam tylko na rano i jeszcze zwialam godzine wczesniej :evil_lol:...u mnie w pracy wszyscy pojechali na polowanie...wiec jak kota nie ma to myszy ......:Cool!:[/QUOTE] ehm nawet człowiekowi odsapnąć nie dadzą :shake::eviltongue: [quote name='Shirai - Koki']Hm..wyszlo na to ze myszy ...tancza :evil_lol:.. A jak tam u Was ???[/QUOTE] a u mnie beznadziejnie :cool1: "słońce świeci,ptaszek śpiewa a mnie w domu krew zalewa" dosłownie ujęte :diablotin: cały czas musze siedziec w domu mimo ze jest slonce i chce na pole :placz: chociaz w sumie nawet lepiej że jestem w domu bo przynajmniej kolejnego psa lub kota nie znajde :cool1: bo u mnie to juz normalnie gdzie nie pojde tam bezdomne zwierzeta w dodatku w ciezkich stanach lub zwykle ale łapanie ich zajmuje godziny lub nie ma dla nich chętnych domów... ale w sumie w domu nie jest tak źle :eviltongue: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Shirai - Koki']A dobrze mija...dziekujemy wlasnie juz od godziny jestem w domu...co prawda mialam caly dzien miec wolny...ale koniec miesiaca i roboty strasznie duzo..., wiec poszlam tylko na rano i jeszcze zwialam godzine wczesniej :evil_lol:...u mnie w pracy wszyscy pojechali na polowanie...wiec jak kota nie ma to myszy ......:Cool!:[/QUOTE] ehm nawet człowiekowi odsapnąć nie dadzą :shake: [quote name='Shirai - Koki']Hm..wyszlo na to ze myszy ...tancza :evil_lol:.. A jak tam u Was ???[/QUOTE] a u mnie beznadziejnie :cool1: "słońce świeci,ptaszek śpiewa a mnie w domu krew zalewa" dosłownie ujęte :diablotin: cały czas musze siedziec w domu mimo ze jest slonce i chce na pole :placz: chociaz w sumie nawet lepiej że jestem w domu bo przynajmniej kolejnego psa lub kota nie znajde :cool1: bo u mnie to juz normalnie gdzie nie pojde tam bezdomne zwierzeta w dodatku w ciezkich stanach lub zwykle ale łapanie ich zajmuje godziny lub nie ma dla nich chętnych domów... ale w sumie w domu nie jest tak źle a co to za obiad typowo polski robisz ??:p Quote
Recommended Posts