Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='wiki4']Cześć Wam ;) U nas chyba cały czas otwarty jest :lol:[/QUOTE] Hallo, hallo Wiki o ile dobrze pamietam to nawet w nocy sa po otwierane cmentarze w Polsce Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Izabela124.']Witam się ;)[/QUOTE] :bye: :bigcool: Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Czy sa chetni na ogladanie jak wyglada jesien we Wloszech ??? ;) Quote
Matagi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Czy sa chetni na ogladanie jak wyglada jesien we Wloszech ??? ;)[/QUOTE] Są!:eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Ja sa to prosze bardzo :evil_lol: I jak sie podoba :eviltong:....? Quote
Matagi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jak dla mnie to są cytrynki;) Ja bez cytrynek nigdzie się nie ruszam:evil_lol:Jak gdzies wyjeżdżam,to zawsze choc jedna mam ze sobą-pije herbatę z cytryną:eviltong: Nooo,a u nas...kasztany i kasztany...:evil_lol: Quote
Kateczka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 na pewno jakiś cytrusek...obstawiam cytryny albo pomarańcze....ech...kasztany też są fajne :P Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 To sa zielone pomarancze :evil_lol:, do jedzonka gotowe beda na Boze Narodzenie :multi: i az do maja, Shirai to sobie sam wyciskal lapka na podloge sok i pozniej to zlizywal :evil_lol:, a na cytrynki to juz mozna do ogrodow chodzic, Cassasa pychotka z cytrynkami :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Kateczka']na pewno jakiś cytrusek...obstawiam cytryny albo pomarańcze....ech...kasztany też są fajne :P[/QUOTE] A kasztany tez sa i to te jadalne, tylko ze ja to nie zabardzo przepadam za nimi, poniewaz smakuja jak ziemniaki !!! Quote
Kateczka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Sylwia ziemniaki są bombowe...w końcu jestem poznańska pyrą wiec nie wyobrażam sobie świata bez ziemniaków...a kasztanów to nie jadłam jeszcze:razz: Quote
Matagi Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Shirai - Koki']To sa zielone pomarancze :evil_lol:, do jedzonka gotowe beda na Boze Narodzenie :multi: i az do maja, Shirai to sobie sam wyciskal lapka na podloge sok i pozniej to zlizywal :evil_lol:, a na cytrynki to juz mozna do ogrodow chodzic, Cassasa pychotka z cytrynkami :evil_lol:[/QUOTE] co to jest Cassasa?:roll: Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 To wodka brazylijska pisze sie dokladnie "cachaca" w Polsce to znana tez jako Pitu, a caipirinha to drinik z cytrynkami i z cachaca :evil_lol: Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witamy rano :loveu: Co tam u słodziaka ? :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Witamy, witamy Wiki torta w sinie w galerii od nas znajdziesz :evil_lol: !!! W miare okey, ale chyba do weta jutro bedziemy jechac, hm...zapalenia gardla podejrzewam :-( Quote
wiki4 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Witamy, witamy Wiki torta w sinie w galerii od nas znajdziesz :evil_lol: !!! W miare okey, ale chyba do weta jutro bedziemy jechac, hm...zapalenia gardla podejrzewam :-([/QUOTE] Dzięki za torcika :cool3: To jedźcie, jedźcie żeby mu się gorzej nie zrobiło :roll: Quote
taxelina Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 to RC (skad) to wlochy? mieszkasz tam? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 http://img252.imageshack.us/img252/8792/pomarancza1.png jak tam jest taka jesień to ide tam nawet na nogach :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Shirai - Koki Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='deer_1987']to RC (skad) to wlochy? mieszkasz tam?[/QUOTE] Ta RC to Reggio Calabria czyli poludniowa czesc Wloch :razz: Quote
Shirai - Koki Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Kateczka']Sylwia ziemniaki są bombowe...w końcu jestem poznańska pyrą wiec nie wyobrażam sobie świata bez ziemniaków...a kasztanów to nie jadłam jeszcze:razz:[/QUOTE] Hi hi hi Kateczka ty poznanska pyra :evil_lol:, a Tanek ? Tez lubie ziemniaki, ale kasztany mnie jakos mdla :shake:, jeszcze surowe zjem, mowi ze maja duzo wapnia, ale z piekarnika to juz nie za bardzo mi smakuja !! Quote
Shirai - Koki Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img252.imageshack.us/img252/8792/pomarancza1.png jak tam jest taka jesień to ide tam nawet na nogach :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Oj to strasznie daleko 2800 km :placz: z Gdanska, z Rzeszowa to pewnie juz z 2100 :lol: Quote
Shirai - Koki Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Okolo poludnia jedzimy na spacer na Scille, to pewnie wieczrem jakies foty wstawie :lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Oj to strasznie daleko 2800 km :placz: z Gdanska, z Rzeszowa to pewnie juz z 2100 :lol:[/QUOTE] co to dla mnie :siara: buaha jestem jak turbo-dymo-man :diabloti::lol: Quote
Recommended Posts