Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dla mnie to są cytrynki;) Ja bez cytrynek nigdzie się nie ruszam:evil_lol:Jak gdzies wyjeżdżam,to zawsze choc jedna mam ze sobą-pije herbatę z cytryną:eviltong:

Nooo,a u nas...kasztany i kasztany...:evil_lol:

Posted

To sa zielone pomarancze :evil_lol:, do jedzonka gotowe beda na Boze Narodzenie :multi: i az do maja, Shirai to sobie sam wyciskal lapka na podloge sok i pozniej to zlizywal :evil_lol:, a na cytrynki to juz mozna do ogrodow chodzic, Cassasa pychotka z cytrynkami :evil_lol:

Posted

[quote name='Kateczka']na pewno jakiś cytrusek...obstawiam cytryny albo pomarańcze....ech...kasztany też są fajne :P[/QUOTE]

A kasztany tez sa i to te jadalne, tylko ze ja to nie zabardzo przepadam za nimi, poniewaz smakuja jak ziemniaki !!!

Posted

[quote name='Shirai - Koki']To sa zielone pomarancze :evil_lol:, do jedzonka gotowe beda na Boze Narodzenie :multi: i az do maja, Shirai to sobie sam wyciskal lapka na podloge sok i pozniej to zlizywal :evil_lol:, a na cytrynki to juz mozna do ogrodow chodzic, Cassasa pychotka z cytrynkami :evil_lol:[/QUOTE]

co to jest Cassasa?:roll:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Witamy, witamy Wiki torta w sinie w galerii od nas znajdziesz :evil_lol: !!!

W miare okey, ale chyba do weta jutro bedziemy jechac, hm...zapalenia gardla podejrzewam :-([/QUOTE]

Dzięki za torcika :cool3:

To jedźcie, jedźcie żeby mu się gorzej nie zrobiło :roll:

Posted

[quote name='Kateczka']Sylwia ziemniaki są bombowe...w końcu jestem poznańska pyrą wiec nie wyobrażam sobie świata bez ziemniaków...a kasztanów to nie jadłam jeszcze:razz:[/QUOTE]

Hi hi hi Kateczka ty poznanska pyra :evil_lol:, a Tanek ? Tez lubie ziemniaki, ale kasztany mnie jakos mdla :shake:, jeszcze surowe zjem, mowi ze maja duzo wapnia, ale z piekarnika to juz nie za bardzo mi smakuja !!