zuzolandia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Przyczłapałam sie przywitac :loveu::loveu: i buziaczki przesłac :loveu: Quote
NATKA Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Może i łapki troszku brudnawe ale za to jaką ma słodką minke :loveu: http://img7.imageshack.us/img7/2865/mojagwiazda.png Quote
Izabela124. Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witam się po raz pierwszy Akitki już pewnego czasu bardzo mi się podobają, więc będę do was zaglądała. Pozdrawiam Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Izabela124.']Witam się po raz pierwszy Akitki już pewnego czasu bardzo mi się podobają, więc będę do was zaglądała. Pozdrawiam[/QUOTE] Hallo, witamy serdecznie u nas :multi::multi::multi: Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Hallo, hallo Sunshine u nas dobrze musze sie wybrac na spacerek zdjeciowy, albo do wspomnien trzeba wrocic ...milego wieczoru... Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Zdjecie jeszcze z wystawy 3 rodzenstwa : Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 I jeszcze wrzuce cos z wystawy jak juz taka obfotografowana bylam :evil_lol:: Rozmowa z Shirai'em Stoimy i czekamy.. Quote
Shirai - Koki Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='NATKA']Siemanko w wieczorny piąteczek ;)[/QUOTE] Siemaneczko, nareszcie weekend !!!!! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://img263.imageshack.us/img263/3610/shirai1.png :loveu::loveu::loveu: nie mów mi u weekendzie bo akurat na weekend zachorowałam :placz::placz::placz: to bedzie moj najgorszy weekend :roll: miało być halooween to nie bedzie nic o i super..... :roll: a własnie tam we Włoszech sie obchodzi halooween czy wszystkich świętych ?? http://img519.imageshack.us/img519/1623/shirai2.png jeżeli to ty jestes przy tym psie ( Shiraiu) xD i martwisz sie wiekiem tooo .... jjesteś gooopia :roll: a ten Kin go wygląda jak chińczyk :D Quote
zuzolandia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://img519.imageshack.us/img519/1623/shirai2.png No proszee jak sie ładnie prezentujecie :loveu::loveu::loveu: witamy sie poznonocnie :cool3: Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img263.imageshack.us/img263/3610/shirai1.png :loveu::loveu::loveu: nie mów mi u weekendzie bo akurat na weekend zachorowałam :placz::placz::placz: to bedzie moj najgorszy weekend :roll: miało być halooween to nie bedzie nic o i super..... :roll: a własnie tam we Włoszech sie obchodzi halooween czy wszystkich świętych ?? http://img519.imageshack.us/img519/1623/shirai2.png jeżeli to ty jestes przy tym psie ( Shiraiu) xD i martwisz sie wiekiem tooo .... jjesteś gooopia :roll: a ten Kin go wygląda jak chińczyk :D Paulina od razu humorek mi od rana poprawiasz :diabloti:, takjest dzisiaj Halooween i juz wczoraj widzialam na spacerze z moim Lobuzem poprzebirane dzieciaki...my sama nie wiem co bedziemy robic, poniewaz nasza znajoma para od imprez to jest od miesiaca w Maroku. Swieto Znarlych tez jest, ale cmentarze to jest dopiero dziwna sprawa, tutaj nie chowaja ludzi w ziemie tylko .... buduja cmentarze do gory i w murowanki wkladaja !!! Natomiast w poniedzialek ja mam np. wolne :multi::multi:. Tak ja to ta stojaca przy psie jedyna kobitka. Hihi hiiii Kin wyglada jak Chiczyk, a Shirai smieje sie na wszystkich zdjeciach :evil_lol: Quote
taxelina Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Milego dnia zycze!! u nas zaraz foty"! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Paulina od razu humorek mi od rana poprawiasz :diabloti:, takjest dzisiaj Halooween i juz wczoraj widzialam na spacerze z moim Lobuzem poprzebirane dzieciaki...my sama nie wiem co bedziemy robic, poniewaz nasza znajoma para od imprez to jest od miesiaca w Maroku. Swieto Znarlych tez jest, ale cmentarze to jest dopiero dziwna sprawa, tutaj nie chowaja ludzi w ziemie tylko .... buduja cmentarze do gory i w murowanki wkladaja !!! Natomiast w poniedzialek ja mam np. wolne :multi::multi:. Tak ja to ta stojaca przy psie jedyna kobitka. Hihi hiiii Kin wyglada jak Chiczyk, a Shirai smieje sie na wszystkich zdjeciach :evil_lol:[/QUOTE] a no widzisz jakie mam zdolnosci :lol::lol: ja chce halooween ale wy tam macie fajnie :placz: wczoraj :-o to co te dzieci robią przebierają sie z tygodniowym wyprzedzeniem i łażą po polu :lol::lol: to pojdziesz z kim innym imprezować Shirai ci z chęcią po towarzyszy :lol: ehm nie lubie święta zmarłych :shake: łazić na te groby itp... a tak to wy przynajmniej macie halooween jesssu jakbym chociaż raz sobie poszła na takie prawdziwe zagraniczne halooween :cool3::lol::loveu::loveu::loveu: o no to w poniedziałek dgm city :cool3::evil_lol::evil_lol: naród Chińczyków sie powiększa :lol::lol: pewnie mu dałaś jakąś bake czy coś skoro sie tak śmieje :lol::lol: ide zażyć antybiotyk ;( <bleee> Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Shirai'a za dynie przebiore :cool3:...a te dzieciaki to sama nie wiem lataly, moze robily przymiarki przed dzisiejszym wieczorem...my na groby nie idziemy nikogo znarlego tutaj nie mamy, moze pojedziemy na spacer i jakies swiatlo zapalimy na grobie nieznanego zolnierza... No to duzo zdrowka !!!! Quote
taxelina Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No my w Szwecji tez nie mamy nikogo zmarlego ale moze sie jutro przejdziemy pod wieczor albo dzis jak jeszcze po pracy zdazymy Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Shirai'a za dynie przebiore :cool3:...a te dzieciaki to sama nie wiem lataly, moze robily przymiarki przed dzisiejszym wieczorem...my na groby nie idziemy nikogo znarlego tutaj nie mamy, moze pojedziemy na spacer i jakies swiatlo zapalimy na grobie nieznanego zolnierza... No to duzo zdrowka !!!![/QUOTE] w sumie to dużo przy tym stroju Dyni nie musisz robić :lol::lol: on jest rudy :cool3: musisz tylko go zaokrąglić do niezłych rozmiarków :lol::lol: o no wieczorem na cmenatrzu jest ładnie jak sie wszystkie znicze palą:loveu: ale ja i tak nie mam zamiaru sie wybierać na groby :cool1: dziekuje :cool3::loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 My wieczorem na cmentarze nie pojdziemy, chociaz wlasnie w Polsce to najbardziej lubialam chodzic wieczorem po cmentarzu ze znajomymi, jak jest tak pelno swiatelek, tutaj cmentarze sa zamykane o 17 tej i juz !!!! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='Shirai - Koki']My wieczorem na cmentarze nie pojdziemy, chociaz wlasnie w Polsce to najbardziej lubialam chodzic wieczorem po cmentarzu ze znajomymi, jak jest tak pelno swiatelek, tutaj cmentarze sa zamykane o 17 tej i juz !!!![/QUOTE] o 17 :mdleje: olaboga ale wczesnie :roll: a tam sie robi ciemno od której ??:p Quote
wiki4 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cześć Wam ;) U nas chyba cały czas otwarty jest :lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']o 17 :mdleje: olaboga ale wczesnie :roll: a tam sie robi ciemno od której ??:p[/QUOTE] Ciemno robi sie okolo 17.30 ;) Quote
Recommended Posts