Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://img263.imageshack.us/img263/3610/shirai1.png
:loveu::loveu::loveu:
nie mów mi u weekendzie bo akurat na weekend zachorowałam :placz::placz::placz: to bedzie moj najgorszy weekend :roll:
miało być halooween to nie bedzie nic o i super..... :roll:
a własnie tam we Włoszech sie obchodzi halooween czy wszystkich świętych ??

http://img519.imageshack.us/img519/1623/shirai2.png
jeżeli to ty jestes przy tym psie ( Shiraiu) xD i martwisz sie wiekiem tooo .... jjesteś gooopia :roll:

a ten Kin go wygląda jak chińczyk :D

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']http://img263.imageshack.us/img263/3610/shirai1.png
:loveu::loveu::loveu:
nie mów mi u weekendzie bo akurat na weekend zachorowałam :placz::placz::placz: to bedzie moj najgorszy weekend :roll:
miało być halooween to nie bedzie nic o i super..... :roll:
a własnie tam we Włoszech sie obchodzi halooween czy wszystkich świętych ??

http://img519.imageshack.us/img519/1623/shirai2.png
jeżeli to ty jestes przy tym psie ( Shiraiu) xD i martwisz sie wiekiem tooo .... jjesteś gooopia :roll:

a ten Kin go wygląda jak chińczyk :D

Paulina od razu humorek mi od rana poprawiasz :diabloti:, takjest dzisiaj Halooween i juz wczoraj widzialam na spacerze z moim Lobuzem poprzebirane dzieciaki...my sama nie wiem co bedziemy robic, poniewaz nasza znajoma para od imprez to jest od miesiaca w Maroku. Swieto Znarlych tez jest, ale cmentarze to jest dopiero dziwna sprawa, tutaj nie chowaja ludzi w ziemie tylko .... buduja cmentarze do gory i w murowanki wkladaja !!! Natomiast w poniedzialek ja mam np. wolne :multi::multi:.

Tak ja to ta stojaca przy psie jedyna kobitka.

Hihi hiiii Kin wyglada jak Chiczyk, a Shirai smieje sie na wszystkich zdjeciach :evil_lol:

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Paulina od razu humorek mi od rana poprawiasz :diabloti:, takjest dzisiaj Halooween i juz wczoraj widzialam na spacerze z moim Lobuzem poprzebirane dzieciaki...my sama nie wiem co bedziemy robic, poniewaz nasza znajoma para od imprez to jest od miesiaca w Maroku. Swieto Znarlych tez jest, ale cmentarze to jest dopiero dziwna sprawa, tutaj nie chowaja ludzi w ziemie tylko .... buduja cmentarze do gory i w murowanki wkladaja !!! Natomiast w poniedzialek ja mam np. wolne :multi::multi:.

Tak ja to ta stojaca przy psie jedyna kobitka.

Hihi hiiii Kin wyglada jak Chiczyk, a Shirai smieje sie na wszystkich zdjeciach :evil_lol:[/QUOTE]

a no widzisz jakie mam zdolnosci :lol::lol:
ja chce halooween ale wy tam macie fajnie :placz: wczoraj :-o to co te dzieci robią przebierają sie z tygodniowym wyprzedzeniem i łażą po polu :lol::lol: to pojdziesz z kim innym imprezować Shirai ci z chęcią po towarzyszy :lol: ehm nie lubie święta zmarłych :shake: łazić na te groby itp...
a tak to wy przynajmniej macie halooween jesssu jakbym chociaż raz sobie poszła na takie prawdziwe zagraniczne halooween :cool3::lol::loveu::loveu::loveu: o no to w poniedziałek dgm city :cool3::evil_lol::evil_lol:

naród Chińczyków sie powiększa :lol::lol:
pewnie mu dałaś jakąś bake czy coś skoro sie tak śmieje :lol::lol:

ide zażyć antybiotyk ;( <bleee>

Posted

Shirai'a za dynie przebiore :cool3:...a te dzieciaki to sama nie wiem lataly, moze robily przymiarki przed dzisiejszym wieczorem...my na groby nie idziemy nikogo znarlego tutaj nie mamy, moze pojedziemy na spacer i jakies swiatlo zapalimy na grobie nieznanego zolnierza...

No to duzo zdrowka !!!!

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Shirai'a za dynie przebiore :cool3:...a te dzieciaki to sama nie wiem lataly, moze robily przymiarki przed dzisiejszym wieczorem...my na groby nie idziemy nikogo znarlego tutaj nie mamy, moze pojedziemy na spacer i jakies swiatlo zapalimy na grobie nieznanego zolnierza...

No to duzo zdrowka !!!![/QUOTE]

w sumie to dużo przy tym stroju Dyni nie musisz robić :lol::lol: on jest rudy :cool3: musisz tylko go zaokrąglić do niezłych rozmiarków :lol::lol:
o no wieczorem na cmenatrzu jest ładnie jak sie wszystkie znicze palą:loveu: ale ja i tak nie mam zamiaru sie wybierać na groby :cool1:

dziekuje :cool3::loveu:

Posted

My wieczorem na cmentarze nie pojdziemy, chociaz wlasnie w Polsce to najbardziej lubialam chodzic wieczorem po cmentarzu ze znajomymi, jak jest tak pelno swiatelek, tutaj cmentarze sa zamykane o 17 tej i juz !!!!

Posted

[quote name='Shirai - Koki']My wieczorem na cmentarze nie pojdziemy, chociaz wlasnie w Polsce to najbardziej lubialam chodzic wieczorem po cmentarzu ze znajomymi, jak jest tak pelno swiatelek, tutaj cmentarze sa zamykane o 17 tej i juz !!!![/QUOTE]

o 17 :mdleje: olaboga ale wczesnie :roll: a tam sie robi ciemno od której ??:p