Shirai - Koki Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Hm....a tak sie zastanawiam nikt sie nie pytal dlaczego Hiro zostal zdyskwalifikowany !!! Quote
Shirai - Koki Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 A moze komus sie marzy wziecie udzialo w Crufts 2010 ??? 5-6-8 grudnia odbywaja sie Wystawa Miedzynarodowa gdzie rowniez odbeda sie kwalifikacje do Crufts 2010 tylko miejsce na pewno piekne, ale...Malta :evil_lol: Quote
sunshine Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Gratulejszyn jeszcze raz i haszczaka tam widzÄ™ :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 sunshine napisał(a):Gratulejszyn jeszcze raz i haszczaka tam widzę :loveu: Tak, tak bylo strasznie duzo i jakie piekne !!!! A co z nimi wyprawiali na stolach tymerskich...kurcze jakie cuda :evil_lol: Quote
Matagi Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Nie zrobilam jej zdjecia..ale jeszcze raz przejrze to moze cos bedzie na wspolnych fotach, taka czarnulka...hm pogryzgla wlascicielke i nie mogli jest uspokoic tak sie strasznie rzucala...zabawnie pewnie nie mieli, ale z boku to dosc zabawnie wygladalo szczegolnie ze wlascicielka trzymala ja na odleglosc od siebie na wyprostowanych rekach, a ta malutka Lobuzowata sie wyrywala na prawo, na lewo i gryzla p rekach, ale po ringu smigala i wygrala w swojej klasie, ale nie wiem czy mlodziezy czy otwartej... Hiihiiii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to potrafię sobie wyobrazić:diabloti:Znaczy sie shiba była wkurzona:evil_lol: Żaden pies sie nie wścieka jak szybalon!One potrafią tak gębę wykrzywić,zębiszcze kłapią,a z oczu lecą pioruny,istna furia.I nie dziwi mnie,że właścicielka trzymała ja na odległość:evil_lol:.One jak nie mogą capnąć,tego,który je wkurzył,to szatkuja zębami byle kogo,musza się wyładować.Mnie kiedys na Litwie Baba ugryzła w...tyłek,na wystawie zaś użarła w nogę forumową Szybowiec/powiedziała mi o fakcie po 2 latach:razz:/ Quote
Shirai - Koki Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Matagi napisał(a):Hiihiiii:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to potrafię sobie wyobrazić:diabloti:Znaczy sie shiba była wkurzona:evil_lol: Żaden pies sie nie wścieka jak szybalon!One potrafią tak gębę wykrzywić,zębiszcze kłapią,a z oczu lecą pioruny,istna furia.I nie dziwi mnie,że właścicielka trzymała ja na odległość:evil_lol:.One jak nie mogą capnąć,tego,który je wkurzył,to szatkuja zębami byle kogo,musza się wyładować.Mnie kiedys na Litwie Baba ugryzła w...tyłek,na wystawie zaś użarła w nogę forumową Szybowiec/powiedziała mi o fakcie po 2 latach:razz:/ :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja myslalam ze jak to napisze to pomyslicie ze zwariowalam, sama bym nie uwierzyla gdybym nie widziala...ja w zyciu czegos takiego nie widzialam ...a dziobem to klapal strasznie i nie warczala tylko tak jakby syczala :evil_lol:...aaa jest na zdjeciu, ale malo widoczna i jeszcze sie dupcia odwrocila ... stoi kolo volpino italiono kolor bialy : Quote
Jurki :oD Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 To szybalony to takie małe ciałem :diabloti: Quote
NATKA Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Hejka ;) Gratulacje dla słodziaka :multi: wilczego wiedze, wilczego zobaczyłam :loveu: http://img26.imageshack.us/img26/269/grupa52.png Quote
Jurki :oD Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 A co z Hiro?? Dlaczego został zdyskwalifikowany?? Quote
Matagi Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Shirai - Koki napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: a ja myslalam ze jak to napisze to pomyslicie ze zwariowalam, sama bym nie uwierzyla gdybym nie widziala...ja w zyciu czegos takiego nie widzialam ...a dziobem to klapal strasznie i nie warczala tylko tak jakby syczala :evil_lol:...aaa jest na zdjeciu, ale malo widoczna i jeszcze sie dupcia odwrocila ... stoi kolo volpino italiono kolor bialy : Haaaahaaa...hiiihiiihiii:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kochana shibusia!:eviltong: Shiby to pogromcy sędziow:evil_lol: Shiba,jak nie chce sie dać macać,to mordę drze jakby ją zażynali,do tego często bywało tak,że sędzia miał shibe na głowie:diabloti:/wtedy kiedy chciał macać na stole/.Nieraz sędziowie pokazywali mi blizny na rękach,kiedy proponowałam im macanko moich:eviltong:.Przeważnie proszą o pokazanie zębów właściciela,noooo gorzej z jajkami:diabloti:Tam gdzie sa wystawiane shiby przeważnie jest rozrywka dla widzów:diabloti:.Moje sa grzeczne,kochają wszystkich ludzi,ale za to musze uważać na inne psy-szatkują bez względu na wzrost i wagę,wychowane są przy 4 akitach,nikogo sie nie boją:shake: Jurki :oD napisał(a):To szybalony to takie małe ciałem :diabloti: Ale duchem większe od akit,to małe diabełki,akita przy shibach to aniołek:diabloti: Quote
Jurki :oD Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No to koniecznie w Kielcach musze sie wybrac na wycieczke do Shibów :lol: Quote
Matagi Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jurki :oD napisał(a):No to koniecznie w Kielcach musze sie wybrac na wycieczke do Shibów :lol: Aaaa,zapraszam,zapraszam:multi::lol: Dzisiaj się dowiedziałam,że będę w Kielcach:evil_lol: Co prawda będe towarzysko z kolegą z Litwy i jego shibami,ale wezme ze sobą małą ,czteromiesięczną Misaki-jej sie na wystawach baaardzooooo podoba;) Quote
Kateczka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No co Wy...impreza tak krótko trwała:cool1: Sylwia...Shirai prezentuje sie swietnie...Duży chłopak z niego...na pewno wyższy od Tania:loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 gratulujemy wspaniałych występów na wystawach :-) Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Kurcze wlasne wszyscy sie zachwycaja wzrostem Shirai'a, a brat Shirai'a Kin jest nizszy o 3 cm i wazy okolo 27 kg, a podobno je jak smok :p Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Shirai w ciagu dwoch dni zdobyl 10 punktow do Giovani Promessa Enci ( czyli taki odpowiedznik Mlodziezowego Champonatu Polski) i jeszcze mu brakuje 20 punktow !!! Quote
Idolka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 http://img193.imageshack.us/img193/9001/podiumu.png jak oczka mu się świecą :lol: śliczny puchacz :loveu::loveu::loveu: i gratuluje :) pozdrowionka Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Idolka napisał(a):http://img193.imageshack.us/img193/9001/podiumu.png jak oczka mu się świecą :lol: śliczny puchacz :loveu::loveu::loveu: i gratuluje :) pozdrowionka Witamy serdeczne po raz pierwszy, dziekujemy za komplemenciorki :oops: Quote
NATKA Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Shirai w ciagu dwoch dni zdobyl 10 punktow do Giovani Promessa Enci ( czyli taki odpowiedznik Mlodziezowego Champonatu Polski) i jeszcze mu brakuje 20 punktow !!! Ja się nie rozeznaje w procedurach wystawowych ale dwa dni i 10 punktów to chyba dobrze prawda:hmmmm: Dzień Doberek i pozdrowionka ;) Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 NATKA napisał(a):Ja się nie rozeznaje w procedurach wystawowych ale dwa dni i 10 punktów to chyba dobrze prawda:hmmmm: Dzień Doberek i pozdrowionka ;) W Polsce punktowania nie ma wystarczy wygrac 3 wystawy, a we Wloszech jest punktowanie tylko w klasie mlodziezy, zaliczajace psa do Giovane Promessa ENCI, za miedzynarodowke jest 5 punktow, klubowka 3, krajowa 3 ;), rowniez pozdrawiamy serdecznie :lol: Quote
zuzolandia Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 GRATULACJEEEEEEEEE !!!! DLA KOKA :loveu: A DLA CIEBIE SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA URODZINKOWEE :multi::multi::multi: 100000 LATEKK !!!! Witamy sie i milusio pozdrawiamy :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Zuzoladnia DZIEKUJEMy BAEDZO !!!! Piekna kosteczka dla naszego Malucha i szampan..nawet jeszcze ja sama nie zdarzylam swietowac swoich urodzin...a juz minely...moze teraz w sobote...albo we nastepny wotrek...tez bedzie okazja ;) Quote
Angelika_Roser Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No to do dzieła, coś ci się z tych urodzin nalezy, shiraik już swoje zrobił :loveu: teraz czas na męża- narzeczonego-chłopaka, nie wiem jak tam z tym u Was :evil_lol: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Moj kochany Babelek :loveu:, hm faceci juz tak maja z brudnymi lapkami do wyrka :p Quote
Recommended Posts