Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymajcie kciuki zeby na wystawe dopisala pogoda, a wogole do tej wystawy na Messinie mam straszny sentyment...wlasnie tam padla ostateczna decyzja o tym ze to na 100% ta hodowla i Shirai zostal "zlicytowany" :evil_lol:, a po roku juz jedzie z nami :loveu: moj Babelek kochany :loveu:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
No jakosc tak wiesz jakbym konczyla 18, 20 , 25 to jeszcze pewnie bym sie cieszyla...a juz niestety tak nie jest :placz: i dlatego smutno jakos ostatnio co roku ze juz sie starzejemy :placz::placz::placz:

.....eee tam to co ja mam powiedziec ..stara baba :diabloti::diabloti:.....

Nooo udało mi sie WAS odnalezć :multi::multi:wiec wpadlismy z rewizyta ..i co widze ? ze sie niedzielna podwojna imprezka szykuje :eviltong: bedziemy trzymac kciukaski za wystawke a potem czekamy na szampana i ciacho urodzinkowe :eviltong:

Aki boskiiiii ...i ma przesliczny kolorek :loveu::loveu::loveu:

Posted

:razz:, manicure zrobiony, pedicure tez, kapiel z suczeniem zaliczona...uszy wyczyszczone, zeby wymyte :evil_lol:, wiec to oznacza ze Shirai gotowy...dzisiaj to juz on mnie ma dosc :diabloti:...

Fotorelacja bedzie jakas na pewno :evil_lol:, zobaczymy po co wyjdzie...ciekawe ile bedzie akitek.

Posted

:razz:, manicure zrobiony, pedicure tez, kapiel z suczeniem zaliczona...uszy wyczyszczone, zeby wymyte :evil_lol:, wiec to oznacza ze Shirai gotowy...dzisiaj to juz on mnie ma dosc :diabloti:...

Fotorelacja bedzie jakas na pewno :evil_lol:, zobaczymy po co wyjdzie...ciekawe ile bedzie akitek.

No teraz kolej na Ciebie:manicure,pedikiure...itd.;)Na noc polecam herbatkę z melisy,albo inne cóś ziołowe;)
Będzie dobrze!!!:multi::lol:Porwania ringówki !!!:eviltong:

Posted

Wlasnie nareszcie czas dla mnie..a ja juz sil nie mam...koncze pic herbatke i ide sie relaksowac :evil_lol:, jutro pobudka o 5.00 !!!

Jak bedzie i co sie nie stanie, to juz teraz i tak musi byc dobrze...ale kciuki trzymac bo jak nie to sie przejade do Polski i...:mad::evil_lol:

Posted

Wlasnie nareszcie czas dla mnie..a ja juz sil nie mam...koncze pic herbatke i ide sie relaksowac :evil_lol:, jutro pobudka o 5.00 !!!

Jak bedzie i co sie nie stanie, to juz teraz i tak musi byc dobrze...ale kciuki trzymac bo jak nie to sie przejade do Polski i...:mad::evil_lol:

Hiiihiii:evil_lol: wpadniesz do Białegostoku?;) Nooo,blisko masz...;)
Okej!:lol: Masz te kciuki:moje dwa,moich psów.. 40,ptasich 4,chłopu każę,niech też trzyma:evil_lol:-zadowolony będzie,nic robić nie będzie musial w domu:diabloti:
Starczy?;)

Posted

No tak, a zapomnialam skoro juz tak sie komus przysluzylam ze bedzie mial wolne od sprzatania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, to juz poszaleje z prosbami o kciuki i zaznacze ze trzymac trzeba caly dzien, he he no moze nie caly, ale okolo 10.00 miedzynarodowa, a o kolo 15.30 klubowka :p, pozdrwiamy....a mam stresa aaaaaaaaaaaaa, pa pa

Posted

No pewnie ze starczy !!! Oby tylko pomoglo ;)

Pomoże:lol:

No tak, a zapomnialam skoro juz tak sie komus przysluzylam ze bedzie mial wolne od sprzatania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, to juz poszaleje z prosbami o kciuki i zaznacze ze trzymac trzeba caly dzien, he he no moze nie caly, ale okolo 10.00 miedzynarodowa, a o kolo 15.30 klubowka :p, pozdrwiamy....a mam stresa aaaaaaaaaaaaa, pa pa

Załatwione!:lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
brakuje mi tu zdjec.. no i juz nas nie odwiedzasz :(

Misiaki tylko dlatego ze przygotowywalismy sie do wystaw i wlasnie dopiero wrocilismy do domu, a jeszcze na spacerze z Shirai'em zgubilam klucze i wracalismy szukac..na szczescie caly dzien sie skonczyl i skonczyl sie dobrze !!!

Posted

Misiaki tylko dlatego ze przygotowywalismy sie do wystaw i wlasnie dopiero wrocilismy do domu, a jeszcze na spacerze z Shirai'em zgubilam klucze i wracalismy szukac..na szczescie caly dzien sie skonczyl i skonczyl sie dobrze !!!

Czyli poszło Wam dobrze??

Posted

Moze zaczne od tego ze jestem bardzo dumna z Shirai'ka i bardzo, bardzo, bardzo go KOCHAM...to takie moje drugie serduszko !!!!

A teraz wyniki !!!
Wystawa Miedzynarodowa: Sedzia Filippini Enrique (RA)

Klasa otwarta psy:
Akihiroyama Go EtnakitaKen - zdyskwalifikowany
Okami (przydomka nie ma w ksiazeczce, nazwisko wlasciciela hodowli - Culotta Kephaloidion) ocena doskonala, lok. 1

Klasa mlodziezy psy:
Shirai Koki - Go - ocena doskonala lok. 1, NPwR, BOS ( ale to chyba to samo co NPwR, nie wiem )

Klasa mlodziezy suki:
Maya Go EtnakitaKen - ocena doskonala lok. 1, BOB

POPRAWIONE !!!