Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysle, ze po wystawie teraz jakos znow duzo spraw na glowie i ...:oops: brak czasu chyba ze jak sie wybierzemy na zwykly smacerek codzienny, zawsze jest dlugi, ale zdejcia nie zbyt okazale, poniewaz to w naszych terenach kolo domu...a tutaj jeszcze jakos mi sie smutno przed urodzinowo robi :placz:...

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Wczoraj odbylo sie komisyjne wazenie Shirai'a wazy 31,5 kg :razz:

Ło kurka mój waży 33 kg no teraz chyba z 1,5kg mniej bo wyliniał czyli tyle co Twój
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tez mam taka nadzieje poniewaz to wlasnie w niedziele, wiec sie zobaczy jak bardzo mnie kocha :evil_lol:

[FONT=Comic Sans MS] Na pewno bardziej niż myślisz :loveu: zatem tym bardziej ,że to Twoje urodzinki to będziemy podwójnie trzymać kciuki :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]akitki lubią robić prezenty na urodziny.. Meishi zrobiła taki Łukaszowi :evil_lol:[/FONT]

Posted

Tak, generalnie urodziny to bardzo przyjemny dzien...tylko szkoda ze
°oczek° nam nie ubywa tylko przybywa...:-(

Na te oczka jest sposób, poprostu trzeba dodać do siebie i taki wynik zawsze jest pocieszający ;):evil_lol:

Posted

a tutaj jeszcze jakos mi sie smutno przed urodzinowo robi :placz:...

też to znam.. nie lubie urodzin.. mogłabym nawet rzec, że to najgorszy dzień w roku.. a, że nastąpił kilka dni temu to od tamtego czasu ogarnęła mnie jakaś totalna niemoc.. a pogoda też nie zachęca..

Posted

NATKA napisał(a):
Na te oczka jest sposób, poprostu trzeba dodać do siebie i taki wynik zawsze jest pocieszający ;):evil_lol:

No tak to juz wynik znacznie bardziej pocieszajacy :diabloti:...wychodzi 11...:evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):
też to znam.. nie lubie urodzin.. mogłabym nawet rzec, że to najgorszy dzień w roku.. a, że nastąpił kilka dni temu to od tamtego czasu ogarnęła mnie jakaś totalna niemoc.. a pogoda też nie zachęca..

Dokladnie mam to samo...ale wystawa i juz nie moge sie uzalac nad soba :angryy:, ale u Ciebie Daria pewnie chociaz °oczka° sa bardziej motywujace...

Posted

Dzień Doberek :multi:

Daj kobieto sobie spokój z tymi oczkami bo w jesienna depreche popadniesz :evil_lol: zostań przy 11 ;) i świat od razu jakoś lepiej wygląda :lol: