Angelika_Roser Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Nie tylko na głównej... mi wszystko świruje :shake:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Nie tylko na głównej... mi wszystko świruje :shake:[/FONT] A u nas tez na glownej...ciekawe czemu.. Quote
Shirai - Koki Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Wczoraj odbylo sie komisyjne wazenie Shirai'a wazy 31,5 kg :razz: Quote
Shirai - Koki Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Mysle, ze po wystawie teraz jakos znow duzo spraw na glowie i ...:oops: brak czasu chyba ze jak sie wybierzemy na zwykly smacerek codzienny, zawsze jest dlugi, ale zdejcia nie zbyt okazale, poniewaz to w naszych terenach kolo domu...a tutaj jeszcze jakos mi sie smutno przed urodzinowo robi :placz:... Quote
taxelina Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 nie rozumiem czemu smutno przed urodzinowo? Quote
Shirai - Koki Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 No jakosc tak wiesz jakbym konczyla 18, 20 , 25 to jeszcze pewnie bym sie cieszyla...a juz niestety tak nie jest :placz: i dlatego smutno jakos ostatnio co roku ze juz sie starzejemy :placz::placz::placz: Quote
NATKA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Wczoraj odbylo sie komisyjne wazenie Shirai'a wazy 31,5 kg :razz: Ło kurka mój waży 33 kg no teraz chyba z 1,5kg mniej bo wyliniał czyli tyle co Twój :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 E tam na kazdego przyjdzie pora by byc starym.. na mnie tez kiedys.. ale najwazniejsze jak sie czlowiek sam czuje, na ile lat :D Quote
Angelika_Roser Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Sylwia niech Ci Shiraik jakiegoś pięknego pucharka zafunduje na wystawie (czego Wam bardzo życzymy :loveu:) to prezent urodzinowy jak znalazł i od razu Ci się humor poprawi :loveu:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Tez mam taka nadzieje poniewaz to wlasnie w niedziele, wiec sie zobaczy jak bardzo mnie kocha :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Aaaaaaaaaaa i przez to ze sobota i niedziela na Messinie to imprezowac nie bede :p Quote
Angelika_Roser Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Tez mam taka nadzieje poniewaz to wlasnie w niedziele, wiec sie zobaczy jak bardzo mnie kocha :evil_lol: [FONT=Comic Sans MS] Na pewno bardziej niż myślisz :loveu: zatem tym bardziej ,że to Twoje urodzinki to będziemy podwójnie trzymać kciuki :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]akitki lubią robić prezenty na urodziny.. Meishi zrobiła taki Łukaszowi :evil_lol:[/FONT] Quote
Kateczka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 to w niedziele impreza na forum:multi: Quote
Angelika_Roser Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Kateczka stawiasz pierwszą kolejkę :cool1:[/FONT] Quote
Kateczka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 jasne :haha: tylko musze jeszcze sobie wolne na poniedziałek załatwić:razz: Quote
Shirai - Koki Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Nareszcie jakas imprezka, tylko szkoda ze internetowa...po takiej nawet kaca nie bedziemy mialy :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 wiki4 napisał(a):Masz w niedzielę urodziny? :razz: Tak, generalnie urodziny to bardzo przyjemny dzien...tylko szkoda ze °oczek° nam nie ubywa tylko przybywa...:-( Quote
NATKA Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Tak, generalnie urodziny to bardzo przyjemny dzien...tylko szkoda ze °oczek° nam nie ubywa tylko przybywa...:-( Na te oczka jest sposób, poprostu trzeba dodać do siebie i taki wynik zawsze jest pocieszający ;):evil_lol: Quote
Agappe Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Shirai - Koki napisał(a):a tutaj jeszcze jakos mi sie smutno przed urodzinowo robi :placz:... też to znam.. nie lubie urodzin.. mogłabym nawet rzec, że to najgorszy dzień w roku.. a, że nastąpił kilka dni temu to od tamtego czasu ogarnęła mnie jakaś totalna niemoc.. a pogoda też nie zachęca.. Quote
Shirai - Koki Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 NATKA napisał(a):Na te oczka jest sposób, poprostu trzeba dodać do siebie i taki wynik zawsze jest pocieszający ;):evil_lol: No tak to juz wynik znacznie bardziej pocieszajacy :diabloti:...wychodzi 11...:evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Agappe napisał(a):też to znam.. nie lubie urodzin.. mogłabym nawet rzec, że to najgorszy dzień w roku.. a, że nastąpił kilka dni temu to od tamtego czasu ogarnęła mnie jakaś totalna niemoc.. a pogoda też nie zachęca.. Dokladnie mam to samo...ale wystawa i juz nie moge sie uzalac nad soba :angryy:, ale u Ciebie Daria pewnie chociaz °oczka° sa bardziej motywujace... Quote
NATKA Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dzień Doberek :multi: Daj kobieto sobie spokój z tymi oczkami bo w jesienna depreche popadniesz :evil_lol: zostań przy 11 ;) i świat od razu jakoś lepiej wygląda :lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Dzisiaj i tak nie mam czasu o tym myslec...;), a deprecha moze mnie nie dopadnie, a na pewno nie jesienna dzisiaj 24 stopnie...aby jutro i pojutrze tez tak byl :p Quote
Recommended Posts