Shirai - Koki Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Jestemy ja z Tarnowa, a Mariusz z Warszawy :evil_lol:...a Shirai z Catanii...i mieszkamy w Reggio Calabria...milego dnia Sunshine Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Cześć :lol: Jak idzie przekonywanie Shirai do klatki ;) Pozdrowinka Quote
Shirai - Koki Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Oj ciezko, ciezko nawet najulubiensze smakolyki nie dzialaja tak jak trzeba...ale pracujemy..moze do soboty sie uda :evil_lol:...a teraz Shirai ma 48 godzin przerwy od wszystkiego...zle sie czuje... Quote
Angelika_Roser Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A co biedakowi jest ?[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Co miesieczne moje znecanie sie dla jego dobra :-(, Pro meris duo czyli precz kleszcze !!!! Quote
Angelika_Roser Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A napiszesz co to konkretnie jest jak działa... i czemu pies się po tym źle czuje, no i naważniejsze działa? Ja używam Advantix na kleszcze, takie kropelki na skóre się wylewa, przez 4 miesiące to stosowałam i tylko raz zdażyło się, że znalazłam kleszcza, tylko, że to już było przy terminie końcowym działania preparatu.[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 To sa krople czyli spot on, podaje sie je identycznie jak Frontline i Advantix z tym ze ja odkad stosuje Pro meris to nie znalazlam zadnego kleszcza...a okresie letnim i zimie stosujemy Frontline. Jest to dosc mocny produkt i tylko na recepte, tylko wielki minus ze akurta na Shirai'a dziala tak mocna ze biedak tak z 36 godzin chodzi jak walniety obuchem :placz:...na szczescie je i spaceruje bez problemu tylko wszystko w zwolnionym tepie...Nie stosujemy obrozy na kleszcze. Quote
Angelika_Roser Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Rozumiem... u nas na szczęście nie ma żadnych objawów osowienia :shake:[/FONT] Quote
taxelina Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam sie!! Zawsze mi sie psy tej rasy podobaly, bede czestym gosciem i dziekuje za wizyte u nas! Quote
sunshine Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Chodziło mi o to gdzie mieszkacie bo mówiłaś że klatka z Polski ja w przyszłości chciałam zamieszkać w Stanach i dlatego z ciekawości pytam(być może byście mi powiedzieli co i jak) ale przyznam szczerze że nic mi ta miejscowość nie mówi bardziej mi o państwo chodziło :evil_lol:. Biedny Shirai :( ale to dla jego dobra;) Quote
Shirai - Koki Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Mieszkamy we Wloszech...na poludniu (chociaz teraz sloneczne to tutaj nie jest :placz:) Quote
wiki4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Mieszkamy we Wloszech...na poludniu (chociaz teraz sloneczne to tutaj nie jest :placz:) Oooo Włochy :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 łooo jeszcze mnie tu nie było :loveu::loveu::loveu::loveu: jesssu Włochy :placz::placz::placz: przyjeżdżam do ciebie na ferie, wakacje i weekendy :lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):łooo jeszcze mnie tu nie było :loveu::loveu::loveu::loveu: jesssu Włochy :placz::placz::placz: przyjeżdżam do ciebie na ferie, wakacje i weekendy :lol: Wy tutaj o Wloszech :loveu:, a mi sie marzy porzadny urlop w POLSCE Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Wy tutaj o Wloszech :loveu:, a mi sie marzy porzadny urlop w POLSCE eee tam Polska mróz ,żule na rogach chyba że tylko Rzeszów taki jest :lol: ja chce za granice :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a od kiedy ty tam jesteś i wgl ??:p Quote
Shirai - Koki Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Rzeszow tak blisko Tarnowa jest :razz: !! A tutaj mieszkam od 2007, ale nie ma co za Polska mi sie teskni, bardzoooo... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Rzeszow tak blisko Tarnowa jest :razz: !! A tutaj mieszkam od 2007, ale nie ma co za Polska mi sie teskni, bardzoooo... do Tarnowa wróć ,do Tarnowa wróć.... nie ma pikniejsej krainy ( nom dobra jest xD) od Tarnowickiej cos tam ...do Tarnowa doooooo Tarnowa wróć .... xD :razz: eee ja i tak ci zazdroszcze tam sa takie piekne krajobrazy :loveu::loveu: Quote
sunshine Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Tak na pewno tęskno będzie :) Ale mi się marzy przygoda :loveu: I ja bardziej marze o Alasce :loveu: Kocham te miejsce :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Przygoda to mi tez sie marzy, ale sama jeszcze nie wiem jaka ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 ja wlasnie wrecz przeciwnie ciepłe kraje jakieś Hawaje Kreta nie wiem cokolwiek byle był piękny ocean lub morze i było gorąco + piękne krajobrazy :loveu::loveu::loveu: Quote
wiki4 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ja wlasnie wrecz przeciwnie ciepłe kraje jakieś Hawaje Kreta nie wiem cokolwiek byle był piękny ocean lub morze i było gorąco + piękne krajobrazy :loveu::loveu::loveu: Nooo :loveu: Zapomniałaś o mini zoo i aparacie :mad: I niczego więcej do szczęścia nie trzeba :loveu: Quote
NATKA Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Uuuu bidulka Shirai - Ty tam lepiej dobrze przeczytaj czy te kropelki przeciw kleszczom czy raczej przeciw psiakom są :evil_lol: a tak poważnie to mój miał jazde jak po advantix dostał advocate, także teraz nie mieszamy - zostaliśmy przy advantix. Quote
Shirai - Koki Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Weterynarz mowi, ze takie objawy moa byc przy kazdych kroplach, jednak na wiosne zanim zaczelismy stosowac Pro meris, to po jednym spacerze wracalismy obczepieni kleszczmi jak choinka, pro meris stosujemy co jakies 1,5 miesiaca tylko teraz wypadla po rownym miesiacy jakos tak przed wystawa...w pitaek kapiel...wiec nie bylo wyjscia... Quote
NATKA Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Hejka ;) Jak są to lekkie objawy i do tego specyfik jest skuteczny to faktycznie nie ma sensu robić z igły widły ;) ps. cuś dziwnego dzieje się na głównej stronie dogomani :crazyeye: Quote
Recommended Posts