Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS]A napiszesz co to konkretnie jest jak działa... i czemu pies się po tym źle czuje, no i naważniejsze działa? Ja używam Advantix na kleszcze, takie kropelki na skóre się wylewa, przez 4 miesiące to stosowałam i tylko raz zdażyło się, że znalazłam kleszcza, tylko, że to już było przy terminie końcowym działania preparatu.[/FONT]

Posted

To sa krople czyli spot on, podaje sie je identycznie jak Frontline i Advantix z tym ze ja odkad stosuje Pro meris to nie znalazlam zadnego kleszcza...a okresie letnim i zimie stosujemy Frontline. Jest to dosc mocny produkt i tylko na recepte, tylko wielki minus ze akurta na Shirai'a dziala tak mocna ze biedak tak z 36 godzin chodzi jak walniety obuchem :placz:...na szczescie je i spaceruje bez problemu tylko wszystko w zwolnionym tepie...Nie stosujemy obrozy na kleszcze.

Posted

Chodziło mi o to gdzie mieszkacie bo mówiłaś że klatka z Polski ja w przyszłości chciałam zamieszkać w Stanach i dlatego z ciekawości pytam(być może byście mi powiedzieli co i jak) ale przyznam szczerze że nic mi ta miejscowość nie mówi bardziej mi o państwo chodziło :evil_lol:.
Biedny Shirai :( ale to dla jego dobra;)

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
łooo jeszcze mnie tu nie było :loveu::loveu::loveu::loveu:
jesssu Włochy :placz::placz::placz: przyjeżdżam do ciebie na ferie, wakacje i weekendy :lol:

Wy tutaj o Wloszech :loveu:, a mi sie marzy porzadny urlop w POLSCE

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Wy tutaj o Wloszech :loveu:, a mi sie marzy porzadny urlop w POLSCE

eee tam Polska mróz ,żule na rogach chyba że tylko Rzeszów taki jest :lol: ja chce za granice :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a od kiedy ty tam jesteś i wgl ??:p

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Rzeszow tak blisko Tarnowa jest :razz: !! A tutaj mieszkam od 2007, ale nie ma co za Polska mi sie teskni, bardzoooo...

do Tarnowa wróć ,do Tarnowa wróć.... nie ma pikniejsej krainy ( nom dobra jest xD) od Tarnowickiej cos tam ...do Tarnowa doooooo Tarnowa wróć .... xD :razz: eee ja i tak ci zazdroszcze tam sa takie piekne krajobrazy :loveu::loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ja wlasnie wrecz przeciwnie ciepłe kraje jakieś Hawaje Kreta nie wiem cokolwiek byle był piękny ocean lub morze i było gorąco + piękne krajobrazy :loveu::loveu::loveu:

Nooo :loveu: Zapomniałaś o mini zoo i aparacie :mad: I niczego więcej do szczęścia nie trzeba :loveu:

Posted

Uuuu bidulka Shirai - Ty tam lepiej dobrze przeczytaj czy te kropelki przeciw kleszczom czy raczej przeciw psiakom są :evil_lol: a tak poważnie to mój miał jazde jak po advantix dostał advocate, także teraz nie mieszamy - zostaliśmy przy advantix.

Posted

Weterynarz mowi, ze takie objawy moa byc przy kazdych kroplach, jednak na wiosne zanim zaczelismy stosowac Pro meris, to po jednym spacerze wracalismy obczepieni kleszczmi jak choinka, pro meris stosujemy co jakies 1,5 miesiaca tylko teraz wypadla po rownym miesiacy jakos tak przed wystawa...w pitaek kapiel...wiec nie bylo wyjscia...

Posted

Hejka ;)

Jak są to lekkie objawy i do tego specyfik jest skuteczny to faktycznie nie ma sensu robić z igły widły ;)

ps. cuś dziwnego dzieje się na głównej stronie dogomani :crazyeye: