Angelika_Roser Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Co mnie tam wiadro.. może tak stado bawołów stać :evil_lol: mnie Shirajek obchodzi :loveu: A tak na marginesie co po polsku znaczy Shirai Koki Go ?! [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Sama nie wiem Madziadalena, w to miejsce chodzilismy od 1 dnia jak Shirai'a przywiezlismy do domu, czeszemy go zawsze w takiej pozycji, od uffff ponad 6 miesiecy mysle ze to przyzwyczajenie, faktycznie jest bardzo wtedy spokojny, tylko za bardzo nie lubi lakieru do siersci :eviltong: Quote
wiki4 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A no właśnie, przetłumacz nam imię twojej ślicznoty :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]Co mnie tam wiadro.. może tak stado bawołów stać :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]mnie Shirajek obchodzi :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A tak na marginesie co po polsku znaczy Shirai Koki Go ?![/FONT] Angelika nie mam zielonego pojecia, jak wybieralismy imie dla naszego Malucha...to szukalismy imion na stronie z imionami japnskimi Męskie imiona japońskie z tej strony wybralismy SHIRAI..., KOKI hmm...nie wiem czy pisac (potrafi uzalezniac) KOKINA czyli KOKI...,GO to od mamusi dostal ;), w spadku :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Ja wiedzialam ze od naszego KOKI bede uzalezniona !!!!!!!!!!!!! Quote
Angelika_Roser Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [FONT=Comic Sans MS]skomplikowane to wszystko :loveu: [/FONT] Quote
sunshine Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A Shira to może być damska odmiana Shirai?? :evil_lol: Bo z tym uzależnieniem by się zgadzało :razz: Mój śliczny Shirai :loveu::diabloti: Quote
Ewa&Duffel Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 piękny psiak :loveu: mój chrzestny ma akitę, nawet podobny jest Pokus do Shirai'a, tylko że on ma już jakieś 6-7 lat i bardzo choruje ostatnio :( Quote
Shirai - Koki Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Dzien dobry :razz:...oczywiscie wszystko co nalezy do podstaw siad, lapa, waruj...uczylam go turlaj sie ale nam jakos nie wychodzi tz. czasami wychodzi a czasami nie...zalezy od humoru...ostatnio myslalam zeby nauczyc go daj glos...ale w sumie nie wiem jak sie za to zabrac :oops:. Oczywisc na slowo stoj sie zatrzymuje i ladnie przychodzi na go wolam lub na klaskanie w rece !!! Quote
Shirai - Koki Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Przyznam nie probowalismy, ale wlasnie dalo mi to do myslenia..frisbee, czy by mu sie spodobalo nie mam pojecia, nie mowie nie, ale z drugiej strony to on zadna zadawa "zadna" nie jest zainteresowany...na dworze to go interesuje tylko bieganie, skakanie i zabawa za innymi psami jak sie jakis trafi :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 wiki4 napisał(a):Bieganie i skakanie to w sam raz :lol: Szczegolnie po mokrej i wysokiej trawie, wtedy dostaje glupawki :evil_lol: Quote
NATKA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Witam się po raz pierwszy :p Faktycznie słodziak z tego Twojego japończyka :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Witamy serdecznie wszystkich co u nas 1 raz sie pojawili...mamy nadzieje ze nie ostatni :p Quote
NATKA Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja z futrzakiem zapisujemy się na regularne nawiedzanie galerii Twojego futrzaka :p Quote
Iwa-R Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Przyznam nie probowalismy, ale wlasnie dalo mi to do myslenia..frisbee, czy by mu sie spodobalo nie mam pojecia, nie mowie nie, ale z drugiej strony to on zadna zadawa "zadna" nie jest zainteresowany...na dworze to go interesuje tylko bieganie, skakanie i zabawa za innymi psami jak sie jakis trafi :evil_lol: Witam! Skądś to znam. Mój w domu za jedzenie zrobi dosłownie wszystko, natomiast na dworze to jedzenie już dla niego nie istnieje, są pieski, drzewka, ptaszki, liście i wszystko inne dookoła. Shirai - Koki napisał(a):Szczegolnie po mokrej i wysokiej trawie, wtedy dostaje glupawki :evil_lol: Taaaa, to też uwielbiamy. I jeszcze śnieg może być, wtedy tarzanko murowane :) Pozdrawiam Iwa Quote
Shirai - Koki Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Witamy, witamy serdecznie... Wlasnie przyjechala z Polski klatka na wystawy dla Shirai'a i ja to chyba zwariowalam zamowilam klatke dla jakiego olbrzyma...Shirai moze w niej "tanczyc", pomijajac fakt ze narazie wogole do niej nie chce wchodzic !!! Quote
Angelika_Roser Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Będzie miał chłopak bynajmniej swobodę :cool3: a do klatki wsadzaj jakieś kości czy coś... szybko ją polubi :evil_lol: choć jeszcze o tym nie wie :diabloti: [/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Shirai'ek bedzie mial swobode ... he he a my tirem bedziemy musieli jezdzic...klatka miala byc taka zeby jak cos to dwie weszly do bagaznika, a tutaj lipa...no trudno... Quote
Angelika_Roser Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [FONT=Comic Sans MS]To trzeba było lepiej mierzyć :evil_lol:, najważniejsze że Kita będzie mieć luz :lol:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Wlasnie dobrze mierzylismy i tak zrezygnowalam z rozmiaru V 106/71/81, a kupilismy 91/60/71 :p Quote
Angelika_Roser Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Wlasnie dobrze mierzylismy i tak zrezygnowalam z rozmiaru V 106/71/81, a kupilismy 91/60/71 :p [FONT=Comic Sans MS]no to jak dobrze to nie narzekaj tylko raduj pyszczek[/FONT] :loveu: Quote
sunshine Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 A można zapytać z czystej ciekawości skąd jesteście?? :cool3: Quote
Recommended Posts