Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama nie wiem Madziadalena, w to miejsce chodzilismy od 1 dnia jak Shirai'a przywiezlismy do domu, czeszemy go zawsze w takiej pozycji, od uffff ponad 6 miesiecy mysle ze to przyzwyczajenie, faktycznie jest bardzo wtedy spokojny, tylko za bardzo nie lubi lakieru do siersci :eviltong:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]Co mnie tam wiadro.. może tak stado bawołów stać :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]mnie Shirajek obchodzi :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]A tak na marginesie co po polsku znaczy Shirai Koki Go ?![/FONT]

Angelika nie mam zielonego pojecia, jak wybieralismy imie dla naszego Malucha...to szukalismy imion na stronie z imionami japnskimi Męskie imiona japońskie
z tej strony wybralismy SHIRAI..., KOKI hmm...nie wiem czy pisac (potrafi uzalezniac) KOKINA czyli KOKI...,GO to od mamusi dostal ;), w spadku :loveu:

Posted

Dzien dobry :razz:...oczywiscie wszystko co nalezy do podstaw siad, lapa, waruj...uczylam go turlaj sie ale nam jakos nie wychodzi tz. czasami wychodzi a czasami nie...zalezy od humoru...ostatnio myslalam zeby nauczyc go daj glos...ale w sumie nie wiem jak sie za to zabrac :oops:. Oczywisc na slowo stoj sie zatrzymuje i ladnie przychodzi na go wolam lub na klaskanie w rece !!!

Posted

Przyznam nie probowalismy, ale wlasnie dalo mi to do myslenia..frisbee, czy by mu sie spodobalo nie mam pojecia, nie mowie nie, ale z drugiej strony to on zadna zadawa "zadna" nie jest zainteresowany...na dworze to go interesuje tylko bieganie, skakanie i zabawa za innymi psami jak sie jakis trafi :evil_lol:

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Przyznam nie probowalismy, ale wlasnie dalo mi to do myslenia..frisbee, czy by mu sie spodobalo nie mam pojecia, nie mowie nie, ale z drugiej strony to on zadna zadawa "zadna" nie jest zainteresowany...na dworze to go interesuje tylko bieganie, skakanie i zabawa za innymi psami jak sie jakis trafi :evil_lol:

Witam!

Skądś to znam. Mój w domu za jedzenie zrobi dosłownie wszystko, natomiast na dworze to jedzenie już dla niego nie istnieje, są pieski, drzewka, ptaszki, liście i wszystko inne dookoła.

Shirai - Koki napisał(a):
Szczegolnie po mokrej i wysokiej trawie, wtedy dostaje glupawki :evil_lol:

Taaaa, to też uwielbiamy. I jeszcze śnieg może być, wtedy tarzanko murowane :)

Pozdrawiam
Iwa

Posted

Witamy, witamy serdecznie...
Wlasnie przyjechala z Polski klatka na wystawy dla Shirai'a i ja to chyba zwariowalam zamowilam klatke dla jakiego olbrzyma...Shirai moze w niej "tanczyc", pomijajac fakt ze narazie wogole do niej nie chce wchodzic !!!