Kateczka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 jak zwykle jestem zachwycona...tym bardziej, ze wreszcie są zdjęcia:diabloti: młody śpi tak jak na kazdą akitę przystało:razz: Quote
Agappe Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 a temu śpiochowi to nie za ciepło pod kołdrą? :roll: żeby moja tak spała w łóżku.. a nie 5 minut trzymana siłą..:roll: Quote
Shirai - Koki Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Koldra to on zupelnie nieswiadomie sie owinal jak sie przekrecal, nareszcie udaje mi sie go chociaz troszke na lozku przetrzymac w lecie to nawet nie podchodzi :evil_lol: do lozka Quote
wiki4 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/9618/spioch4bis.png Super :loveu: Życzymy powodzenia w konkursie i zapraszamy do nas ;) Quote
Shirai - Koki Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Dziekujemy za odwiedziny i rowniez pozdrawiamy ;) Quote
Shirai - Koki Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Na zielonej lace pasly sie zajace :evil_lol: Quote
Uruwashii Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Nie ma to jak Akita w biegu:loveu: uszy w tył i lecę...;) Quote
Shirai - Koki Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 Prosze zajrzyjcie na ta strone :-( http://www.dogomania.pl/forum/f526/petycja-przeciw-zabijaniu-psow-w-korei-podpisujcie-sie-145355/#post13138494 Quote
wiki4 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://img197.imageshack.us/img197/3743/zajac.png Śliczny zajączek ze ślicznym ogonkiem :loveu: Quote
Kasia_Dawid Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Uruwashii napisał(a):Nie ma to jak Akita w biegu:loveu: uszy w tył i lecę...;) zgadzam się :loveu: super :loveu: a do tego uwilelbiam też widok polującej akitki :lol::lol::lol: Quote
Aga i Thunder Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Piękny pies i piękne zdjęcia-będę często odwiedzać galerie Shirai... Pozdrawiam serdecznie! :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Aga jak nam "strasznie" milo ze do nas zawitalas, oczywiscie sie polecamy i nie powiem ze nie bede Cie namawiac na galerie Thundera !!! Quote
Angelika_Roser Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [FONT=Comic Sans MS]No właśnie gdzie nowe fotki :loveu: :mad: [/FONT] Quote
Guest Madziadalena Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dołączam do "próśb" :lol: Temperatura spada, więc nie migajcie się :mad: ;) Quote
wiki4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! :cool3: Dalej, dalej bo zimno :diabloti: Podziel się trochę tym ciepłym, rudym futerkiem :loveu: Jak nie to ... :grab: ... se podyndasz :evil_lol: Quote
Agappe Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 jaka u Was pogoda?????:roll::roll::roll: Quote
Shirai - Koki Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Agappe napisał(a):jaka u Was pogoda?????:roll::roll::roll: Daria tutaj dzisiaj w dzien bylo 23 stopnie, teraz wieczorem jest z 13 stopni...generalnie zimno idzie od WAS :mad: !!! A my zime bedziemy moze miec jakies 30 km od nas i nawet jest wyciag narciarski :lol:... Quote
Shirai - Koki Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 :Dog_run:[quote name='wiki4']Kiedy nowe zdjęcia ? :p [quote name='Angelika_Roser'] [FONT=Comic Sans MS]No właśnie gdzie nowe fotki :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:mad:[/FONT] [quote name='Madziadalena']Dołączam do "próśb" :lol: Temperatura spada, więc nie migajcie się :mad: ;) Ojjj dziewczyny :mad:, co mi tutaj w galerii jakies ooo:mad:, zastraszyc sie nie dam, mam dobrego obronce :Dog_run:. A tak troche powazniej od poczatku tygodnia mamy troche latania poniewaz na gwalt musimy zmienic ubezpiecznenie, a nic nie mozemy normalnego znalesc i jakos czasu przez to malo na wszystko :shake: [quote name='wiki4']Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! :cool3: Dalej, dalej bo zimno :diabloti: Podziel się trochę tym ciepłym, rudym futerkiem :loveu: Jak nie to ... :grab: ... se podyndasz :evil_lol: Podziele sie tym rudzielce obiecuje nadrobic zaleglosci, chyba ze juz bede ...dyndac :razz: za nim sie zmobilizuje :eviltong: !!! Quote
wiki4 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ok dam ci góra tydzień :razz: Jak nie będzie zdjęć :mad: Quote
Shirai - Koki Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Akurat weekend wypada uwielbiam weekendy sobota i niedziela wolne :loveu:, jezeli tylko nie bedzie padac... A jak nie bedzie zdjec to mnie znajdziesz Wiki :eviltong: Quote
Agappe Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Daria tutaj dzisiaj w dzien bylo 23 stopnie, teraz wieczorem jest z 13 stopni...generalnie zimno idzie od WAS :mad: !!! A my zime bedziemy moze miec jakies 30 km od nas i nawet jest wyciag narciarski :lol:... morze, góry.. ahh mówiłam już, że zazdroszcze? :cool3: qrcze w czwartek było w Bratysławie 26-27*C.. a my dziś z Warszawie w ciągu dnia mieliśmy max 2* i śniego deszcz sypał/padał cały dzień.. dolączam się do apelu o zdjęcia!! Kiedy macie tą kolejną wystawę? :roll: Quote
Shirai - Koki Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Daria nie stresuj mnie jeszcze bardziej pytaniami o wystawe, poniewaz mam powazne obawy...1. Shirai'owi najwyrazniej smycz i pompon do gustu nie przypadl, wiec go wczoraj pogryzl :mad:, a 2 ooo :crazyeye:sen dzisiejszej nocy...chyba przestane sypiac :placz:... Quote
Shirai - Koki Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Agappe napisał(a):morze, góry.. ahh mówiłam już, że zazdroszcze? Tak, tak mowilas, ale tak pozytywnie, prawda ? A w tym roku lub w styczniu musze jechac na Etne, fajnie tak jest, a w zimie jeszcz tam nie bylam, Shirai mam nadzieje ze oszaleje ;) Quote
wiki4 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Daria nie stresuj mnie jeszcze bardziej pytaniami o wystawe, poniewaz mam powazne obawy...1. Shirai'owi najwyrazniej smycz i pompon do gustu nie przypadl, wiec go wczoraj pogryzl :mad:, a 2 ooo :crazyeye:sen dzisiejszej nocy...chyba przestane sypiac :placz:... A co Ci się śniło ? :razz: Quote
Recommended Posts