Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Madziadalena
Posted

Dołączam do "próśb" :lol: Temperatura spada, więc nie migajcie się :mad: ;)

Posted

Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! :cool3:

Dalej, dalej bo zimno :diabloti: Podziel się trochę tym ciepłym, rudym futerkiem :loveu:

Jak nie to ... :grab: ... se podyndasz :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):
jaka u Was pogoda?????:roll::roll::roll:

Daria tutaj dzisiaj w dzien bylo 23 stopnie, teraz wieczorem jest z 13 stopni...generalnie zimno idzie od WAS :mad: !!! A my zime bedziemy moze miec jakies 30 km od nas i nawet jest wyciag narciarski :lol:...

Posted

:Dog_run:[quote name='wiki4']Kiedy nowe zdjęcia ? :p

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]No właśnie gdzie nowe fotki :loveu:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]:mad:[/FONT]

[quote name='Madziadalena']Dołączam do "próśb" :lol: Temperatura spada, więc nie migajcie się :mad: ;)

Ojjj dziewczyny :mad:, co mi tutaj w galerii jakies ooo:mad:, zastraszyc sie nie dam, mam dobrego obronce :Dog_run:. A tak troche powazniej od poczatku tygodnia mamy troche latania poniewaz na gwalt musimy zmienic ubezpiecznenie, a nic nie mozemy normalnego znalesc i jakos czasu przez to malo na wszystko :shake:

[quote name='wiki4']Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! :cool3:

Dalej, dalej bo zimno :diabloti: Podziel się trochę tym ciepłym, rudym futerkiem :loveu:

Jak nie to ... :grab: ... se podyndasz :evil_lol:

Podziele sie tym rudzielce obiecuje nadrobic zaleglosci, chyba ze juz bede ...dyndac :razz: za nim sie zmobilizuje :eviltong: !!!

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Daria tutaj dzisiaj w dzien bylo 23 stopnie, teraz wieczorem jest z 13 stopni...generalnie zimno idzie od WAS :mad: !!! A my zime bedziemy moze miec jakies 30 km od nas i nawet jest wyciag narciarski :lol:...

morze, góry.. ahh mówiłam już, że zazdroszcze? :cool3:

qrcze w czwartek było w Bratysławie 26-27*C.. a my dziś z Warszawie w ciągu dnia mieliśmy max 2* i śniego deszcz sypał/padał cały dzień..

dolączam się do apelu o zdjęcia!!

Kiedy macie tą kolejną wystawę? :roll:

Posted

Daria nie stresuj mnie jeszcze bardziej pytaniami o wystawe, poniewaz mam powazne obawy...1. Shirai'owi najwyrazniej smycz i pompon do gustu nie przypadl, wiec go wczoraj pogryzl :mad:, a 2 ooo :crazyeye:sen dzisiejszej nocy...chyba przestane sypiac :placz:...

Posted

Agappe napisał(a):
morze, góry.. ahh mówiłam już, że zazdroszcze?

Tak, tak mowilas, ale tak pozytywnie, prawda ? A w tym roku lub w styczniu musze jechac na Etne, fajnie tak jest, a w zimie jeszcz tam nie bylam, Shirai mam nadzieje ze oszaleje ;)

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Daria nie stresuj mnie jeszcze bardziej pytaniami o wystawe, poniewaz mam powazne obawy...1. Shirai'owi najwyrazniej smycz i pompon do gustu nie przypadl, wiec go wczoraj pogryzl :mad:, a 2 ooo :crazyeye:sen dzisiejszej nocy...chyba przestane sypiac :placz:...

A co Ci się śniło ? :razz: