Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Dzisiaj jeszcze laplismy promyki slonca, mamy nadzieje ze nie ostatnie, dzisiaj jest 28 stopni :multi::multi::multi:

Spacerek

super fotki Shirai, :lol:a to jest po prostu cudne:loveu:, Shirai pięknie wygląda :loveu:i szczerze mówiąc to nie widzę, by był za chudy..... zazdroszczę Wam tego morza....i tej pogody... u nas dziś wietrznie i tylko 15 stopni :-(
Hm...jak patrzę na te fotki to też bym chętnie z Naszeńką i Natsu pospacerowała nad morzem :loveu: szkoda, że teraz mam tak daleko do morza...wcześniej miałam zaledwie poł godzinki autkiem...:roll: za to górki niedaleko :lol::razz:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Super foteczki, dzięki za statystyki :lol: napewno się przydadzą :loveu: tylko tak coś mi się wydaje,że Giniak to raczej jakiś mniejszy będzie od innych akitek ... no chyba,że się w końcu przeprosi z miską i zacznie więcej jeść :evil_lol:[/FONT]

Posted

piękne zdjęcia...i te widoczki...te kolory :loveu: wiesz jak tak patrze na Tania to on poprostu jest cały większy...od szczeniaka była największy i najcieższy...pamiętam jak po jakimś czasie spotkaliśmy się z Tarem jego bratem...wygladali jakby conajmniej miesiac róznicy był...dziś na szkoleniu był chłopak 5 miesieczny...mój Tano w tym wieku był sporo większy:roll:
Shiraii jak dla mnie jest bomba...figurka idealna stąd zaczełam się zastanawiać nad moim rudzielcem...ale myślę, ze nie powinine być za chudy...bo to duży chłopak...i tak je mniejsza dawkę niz jego waga plus wiek:p

Pozdrawiamy:Cool!:

Posted

Kateczka wiesz teraz zerkalam na tabele na opakowaniu Royala i tam jest napisane ze pies 8 miesiecy i waga 30 kg powinien jesc 440 g dziennie, natomiast nastepny przyklad: 6 miesiecy 30 kg powinien dziennie jesc 445 g, a mastepny np: 6 miesiecy i 35 kg 500 g, wiec Shirai o ile zje wszystko to je zgodnie z tabela, ale nie zawsze wszystko zjada :mad: i tutaj jest problem !!! A Shirai to nie byl najwiekszy, najwiekszy byl Kin EtnakitaKen, ale on jest na diecie i wazy 25 kg. Caluki dla Tanusia !!!!!!!!!!! :eviltong:

Posted

tylko,z e mu suchą nie karmimy :roll: ostatnio zrezygnowaliśmy całkowicie....nawet dodatkowo nie dostaje:cool1: u mnie na opakowaniu jest poza wiekiem dodana masa ciała...jakoś nie wyobrażam sobie mojego słoika jedzącego miseczkę suchej karmy:evil_lol:
za to parówka w weekend się zdarza...na czymś szkolić go musimy...

wiesz z tymi komplementami....to nie mów mu:evil_lol: satysfakcja dla Ciebie:loveu: on resztę już wie

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Dzisiaj jeszcze laplismy promyki slonca, mamy nadzieje ze nie ostatnie, dzisiaj jest 28 stopni :multi::multi::multi:

wcześniej tak narzekaliście na pogodę a teraz już Wam tęskno za nią? :evil: ;)

piękną macie tą okolice.. wody pod dostatkiem, gór pod dostatkiem.. tyllko pozazdrościć:oops:

Posted

Kateczka napisał(a):
tylko,z e mu suchą nie karmimy :roll: ostatnio zrezygnowaliśmy całkowicie....nawet dodatkowo nie dostaje:cool1: u mnie na opakowaniu jest poza wiekiem dodana masa ciała...jakoś nie wyobrażam sobie mojego słoika jedzącego miseczkę suchej karmy:evil_lol:
za to parówka w weekend się zdarza...na czymś szkolić go musimy...

wiesz z tymi komplementami....to nie mów mu:evil_lol: satysfakcja dla Ciebie:loveu: on resztę już wie

No wlasnie Kateczka, a u nas przoduje karma i boje sie ze jezeli zaczne dawac mu inne jedzonko i go rozpuszczac to poznej juz nawet nie bedzie chcial siedziec kolo suchego, nie mowiac juz o jedzeniu :placz:...
A dzisiaj znow poniedzialek :placz::placz::placz:, milego dnia

Posted

Wczorajszy spacer i nowy kolega, zabawa psow ( bardzo dziwna ta zabawa Shirai to gardzo sobie zdarl, tylko warczal i szczerzyl zabki, nie ktore zdjecia sa nie ostre sorki :oops:)
Poczatkowo jak obiektu zabawa nieznamy, dla bezpieczenstwa smycz jest..

Wiadomo zwyciezca moze byc tylko jeden :diabloti:

Guest Madziadalena
Posted

Super "pozowanie" :lol: Rozkoszniaczek :loveu:

Posted

[quote name='Angelika_Roser']

[FONT=Comic Sans MS]poduszko-misiek?! zawsze z nim spi ? :loveu:[/FONT]

Angelika bardzo ciekawa koncepcja, hm nie wpadlam na to, ale poduszko-misiek to moj kolega :evil_lol:, natomiast ja myslalam o koledze ze strony 24 ;) !!