Shirai - Koki Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Dzisiaj jeszcze laplismy promyki slonca, mamy nadzieje ze nie ostatnie, dzisiaj jest 28 stopni :multi::multi::multi: Spacerek Ta moja Sylwia to lubi mnie zaczepiac :loveu: Quote
Shirai - Koki Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Trzepotanko :evil_lol: Fala, faluje :eviltong::eviltong: Quote
Kasia_Dawid Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Dzisiaj jeszcze laplismy promyki slonca, mamy nadzieje ze nie ostatnie, dzisiaj jest 28 stopni :multi::multi::multi: Spacerek super fotki Shirai, :lol:a to jest po prostu cudne:loveu:, Shirai pięknie wygląda :loveu:i szczerze mówiąc to nie widzę, by był za chudy..... zazdroszczę Wam tego morza....i tej pogody... u nas dziś wietrznie i tylko 15 stopni :-( Hm...jak patrzę na te fotki to też bym chętnie z Naszeńką i Natsu pospacerowała nad morzem :loveu: szkoda, że teraz mam tak daleko do morza...wcześniej miałam zaledwie poł godzinki autkiem...:roll: za to górki niedaleko :lol::razz: Quote
Angelika_Roser Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Super foteczki, dzięki za statystyki :lol: napewno się przydadzą :loveu: tylko tak coś mi się wydaje,że Giniak to raczej jakiś mniejszy będzie od innych akitek ... no chyba,że się w końcu przeprosi z miską i zacznie więcej jeść :evil_lol:[/FONT] Quote
Uruwashii Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Super zdjęcia a Shirai to rewelacyjnie wygląda, pozdrawiamy;) Quote
Kateczka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 piękne zdjęcia...i te widoczki...te kolory :loveu: wiesz jak tak patrze na Tania to on poprostu jest cały większy...od szczeniaka była największy i najcieższy...pamiętam jak po jakimś czasie spotkaliśmy się z Tarem jego bratem...wygladali jakby conajmniej miesiac róznicy był...dziś na szkoleniu był chłopak 5 miesieczny...mój Tano w tym wieku był sporo większy:roll: Shiraii jak dla mnie jest bomba...figurka idealna stąd zaczełam się zastanawiać nad moim rudzielcem...ale myślę, ze nie powinine być za chudy...bo to duży chłopak...i tak je mniejsza dawkę niz jego waga plus wiek:p Pozdrawiamy:Cool!: Quote
Shirai - Koki Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Kateczka wiesz teraz zerkalam na tabele na opakowaniu Royala i tam jest napisane ze pies 8 miesiecy i waga 30 kg powinien jesc 440 g dziennie, natomiast nastepny przyklad: 6 miesiecy 30 kg powinien dziennie jesc 445 g, a mastepny np: 6 miesiecy i 35 kg 500 g, wiec Shirai o ile zje wszystko to je zgodnie z tabela, ale nie zawsze wszystko zjada :mad: i tutaj jest problem !!! A Shirai to nie byl najwiekszy, najwiekszy byl Kin EtnakitaKen, ale on jest na diecie i wazy 25 kg. Caluki dla Tanusia !!!!!!!!!!! :eviltong: Quote
Shirai - Koki Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Dziekujemy wszystkim bardzo, a Shirai'kowi to sie chyba od tych komplemenciorkow to chyba w glowie po przewraca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kateczka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 tylko,z e mu suchą nie karmimy :roll: ostatnio zrezygnowaliśmy całkowicie....nawet dodatkowo nie dostaje:cool1: u mnie na opakowaniu jest poza wiekiem dodana masa ciała...jakoś nie wyobrażam sobie mojego słoika jedzącego miseczkę suchej karmy:evil_lol: za to parówka w weekend się zdarza...na czymś szkolić go musimy... wiesz z tymi komplementami....to nie mów mu:evil_lol: satysfakcja dla Ciebie:loveu: on resztę już wie Quote
Agappe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Dzisiaj jeszcze laplismy promyki slonca, mamy nadzieje ze nie ostatnie, dzisiaj jest 28 stopni :multi::multi::multi: wcześniej tak narzekaliście na pogodę a teraz już Wam tęskno za nią? :evil: ;) piękną macie tą okolice.. wody pod dostatkiem, gór pod dostatkiem.. tyllko pozazdrościć:oops: Quote
Shirai - Koki Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Daria to zamiast co roku Egipt trzeba strony zmienic :evil_lol: Quote
Shirai - Koki Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Kateczka napisał(a):tylko,z e mu suchą nie karmimy :roll: ostatnio zrezygnowaliśmy całkowicie....nawet dodatkowo nie dostaje:cool1: u mnie na opakowaniu jest poza wiekiem dodana masa ciała...jakoś nie wyobrażam sobie mojego słoika jedzącego miseczkę suchej karmy:evil_lol: za to parówka w weekend się zdarza...na czymś szkolić go musimy... wiesz z tymi komplementami....to nie mów mu:evil_lol: satysfakcja dla Ciebie:loveu: on resztę już wie No wlasnie Kateczka, a u nas przoduje karma i boje sie ze jezeli zaczne dawac mu inne jedzonko i go rozpuszczac to poznej juz nawet nie bedzie chcial siedziec kolo suchego, nie mowiac juz o jedzeniu :placz:... A dzisiaj znow poniedzialek :placz::placz::placz:, milego dnia Quote
Shirai - Koki Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Wczorajszy spacer i nowy kolega, zabawa psow ( bardzo dziwna ta zabawa Shirai to gardzo sobie zdarl, tylko warczal i szczerzyl zabki, nie ktore zdjecia sa nie ostre sorki :oops:) Poczatkowo jak obiektu zabawa nieznamy, dla bezpieczenstwa smycz jest.. Wiadomo zwyciezca moze byc tylko jeden :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Chlopaki juz moga szalec na calego :evil_lol: odpoczywac... i szalec :evil_lol:... Lubia sie czy nie ?????:crazyeye: Quote
Shirai - Koki Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Chyba sie lubia :loveu: Kolega Zwyciezca po raz 2 ;) Caluski na pozegnanie :p Quote
Shirai - Koki Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Na dobranoc... Maly Spioch :loveu: I krolewicz sie obudzil, ile mozna spac jak Ci flashem po oczach daja :shake: Quote
Guest Madziadalena Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Super "pozowanie" :lol: Rozkoszniaczek :loveu: Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Ale wygordniś w łożku od panci ? :loveu: .... jeszcze mu tylko piżamki brakuje :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Kasia_Dawid Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Nie ma jak u Panci w łóżku :lol: :evil_lol: pobuszować w pieleszach :diabloti: Quote
Shirai - Koki Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a najlepiej tak sie spi samemu !!!! W trojke juz nie jest tak wygodnie i wyciagnac sie nie mozna :shake:. Quote
Shirai - Koki Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 A kolega Shirai'ka nie przypadl Wam do gustu ??? Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]poduszko-misiek?! zawsze z nim spi ? :loveu:[/FONT] Quote
Shirai - Koki Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 [quote name='Angelika_Roser'][FONT=Comic Sans MS]poduszko-misiek?! zawsze z nim spi ? :loveu:[/FONT] Angelika bardzo ciekawa koncepcja, hm nie wpadlam na to, ale poduszko-misiek to moj kolega :evil_lol:, natomiast ja myslalam o koledze ze strony 24 ;) !! Quote
Uruwashii Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 chyba każdej Akicie najlepeij w łóżku:cool3: a najlepeij to tak sie wyciagnąć na poduszkach zeby inni nie mieli gdzie sie położyc;) Quote
Angelika_Roser Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]hahahaa no cóż ja wziełam pod uwagę tylko fotki ''śpiocha'' [/FONT]:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts