*anusia&ajlu* Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 mam emotikonki, tylko trzeba nacisnac Opcje zaawansowane :) Quote
Shirai - Koki Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 A ja nie moge tego znajesc ... Quote
Kateczka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 a mi sie to wszystko nie podoba i juz :( połapać się nie mogę :angryy: Quote
Shirai - Koki Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Kateczka napisał(a):a mi sie to wszystko nie podoba i juz :( połapać się nie mogę :angryy: Mnie tez sie nic nie podoba i wiele funkcji nie dziala...multicytat, edycja postow...emotkikonki...ale Kateczka ciesze sie ze z Tanusiem zyjcie...a Ci z dogo to chyba testuja nasza cierpliwosc Quote
taxelina Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Edycja dziala wiekoszosci, tylko muisz 2 razy nacisnac na edytuj multicytat dziala klikasz na to ostatnia opcje gdzie plus zielony jest i tak przy kazdym poscie a potem odpowiedz z cytatem Quote
zuzolandia Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dziendoberek ;-) ojjjjjjjjj jak ja nie lubie takich drastycznych zmian...dogo mnie przeraża w tej swojej nowej zbyt jasnej jak dla mojego oka szacie........;-( buziaczki przesyłamy ;-) Quote
NATKA Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cześć, co tam u puchatego rudzika słychać i jak idą poszukiwania pannicy ;) Pozdrowionka :loveu: Quote
Kateczka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Żyjemy ale co to za życie w takiej grafice ;) Quote
*anusia&ajlu* Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 a odpowiedz jak sie dodaje emoty to napisalam w swojej galerii, ja mam juz wszystko, i mam multi cytaty i zwykla odp z cytatem i szybka i emoty, jestem z was najgrzeczniejsza to wszystko mam:evil_lol: pozdrawiamy slicznego shirka:loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 jest jestem wkońcu u Shiraia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale sie za wami stesknilam dawaj mi foty :p:loveu::loveu: :buzi: Quote
Shirai - Koki Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='deer_1987']dawac fotki!! Dzisiaj cos wrzuce u nas jest 23 stopnie az sie chce zyc !!!!! [quote name='NATKA']To się królewicz relaksuje :evil_lol: http://img36.imageshack.us/img36/3285/58893077.png Oczywiscie, ze krolewicz, tylko skad on o tym wie ??? [quote name='*anusia&ajlu*']mam emotikonki, tylko trzeba nacisnac Opcje zaawansowane :) Jak widac u wszystkich opcje zaawansowane dzialaja a u mnie NIE wrrrrrrrrrrrrrr !!!! [quote name='deer_1987']Edycja dziala wiekoszosci, tylko muisz 2 razy nacisnac na edytuj multicytat dziala klikasz na to ostatnia opcje gdzie plus zielony jest i tak przy kazdym poscie a potem odpowiedz z cytatem Jak idac mutli dziala edycja narazie nadal NIE !!!! Wiec jak bedzie literowka to wybaczcie .... Quote
Shirai - Koki Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 wiki4 napisał(a):Heejka Shirki :loveu: Wiki.... Shirki ?? emotkikonek nie mam, wiec... :-(), a galerii TY niepomylilas Shira to u Sunshine, chyba ze to nowe zdrobnienie hi hi hi zuzolandia napisał(a):Dziendoberek ;-) ojjjjjjjjj jak ja nie lubie takich drastycznych zmian...dogo mnie przeraża w tej swojej nowej zbyt jasnej jak dla mojego oka szacie........;-( buziaczki przesyłamy ;-) Tez nie lubie drastycznych zmian..i dlugo sie przyzwyczajam do nowego... NATKA napisał(a):Cześć, co tam u puchatego rudzika słychać i jak idą poszukiwania pannicy ;) Pozdrowionka :loveu: U u rudzielca wszystko dobrze, wlasnie sie zastanawiam jakie hodowle brac pod uwage, biore z dwoch Panstw w Europie hodowle, ale jeszcze nie zabralam sie za pisanie mail musze sobie przypomniec jak sie pisze po angielku, bo po wlosku to juz nawet sny mam !!! Kateczka napisał(a):Żyjemy ale co to za życie w takiej grafice ;) Kateczka ja tez nie lubie zmian, ale bedzie dobrze caluki dla mojego chrzesniaka !!!! *anusia&ajlu* napisał(a):a odpowiedz jak sie dodaje emoty to napisalam w swojej galerii, ja mam juz wszystko, i mam multi cytaty i zwykla odp z cytatem i szybka i emoty, jestem z was najgrzeczniejsza to wszystko mam:evil_lol: pozdrawiamy slicznego shirka:loveu: U mnie nie dziala !!! Shirka nie mi sie nie podoba, Shirai'ka ucaluje oczywiscie !!!! HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):jest jestem wkońcu u Shiraia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale sie za wami stesknilam dawaj mi foty :p:loveu::loveu: :buzi: Paula najwieksza gadula dogo nareszic wrocila jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wiki4 napisał(a):Hejka Shirki :loveu: Wiki zaraz ide do was rozrabiac hi hi hi Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Shirai - Koki napisał(a): Paula najwieksza gadula dogo nareszic wrocila jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii że ja ??:D:D:DMuuuaa ??:D :multi::loveu: Quote
Izabela124. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 http://img121.imageshack.us/img121/9587/pilka6.png Ha ha jaka mina:evil_lol: Quote
sunshine Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Siemka Shiraiowate ;D co słychać?:) Mam w galerii dla was ADHDowe zdjęcia ;)) Quote
Shirai - Koki Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']że ja ??:D:D:DMuuuaa ??:D :multi::loveu: Tak, tak to Ty gadula jestes !!! Ale bardzo sie cieszymy ze jestesmy i tez tesknilismy za Twoimi pisaniami !!!!!! [quote name='deer_1987']Wow zazdroszcze ciepla!! Oj dzisiaj piekny dzien byl..pranie..sprzatanie w domu..ale na 2 godzinny spacerek popoludniu z Shirai'kiem czasu tez strarczylo..az dziwie sie sama ze jest 21 listopada i taka pogoda !!!! [quote name='Izabela124.']http://img121.imageshack.us/img121/9587/pilka6.png Ha ha jaka mina:evil_lol: Iza pojawiasz sie i znikasz, lepiej sie wytlumaczyc prosze gdzie sa zdjecia Akitek z Kielc ??? [quote name='sunshine']Siemka Shiraiowate ;D co słychać?:) Mam w galerii dla was ADHDowe zdjęcia ;)) Nareszcie mam chwilke juz do was smigal ....uwielbiam ta adha'dowa Shire !!!! Quote
Shirai - Koki Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Chcialam dodac zdjecia, ale niestety nie potrafie....nie wiem czemu robilam co mi napisali i NIC !!!!! Ide spac...:-( ( to nie emotikonka tylko dwukropek, myslnik i nawias, emotikonki nadal nie dzialaja !!!! Quote
Izabela124. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Shirai - Koki napisał(a): Iza pojawiasz sie i znikasz, lepiej sie wytlumaczyc prosze gdzie sa zdjecia Akitek z Kielc ??? Jestem na necie tylko w weekendy, bo ja mieszkam w bursie szkolnej, jest tam internet, ale rzadko wchodzę na dogo w dni powszednie. Co do Kielc już się wytłumaczyłam u mnie w galerii :) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Shirai - Koki napisał(a):Tak, tak to Ty gadula jestes !!! Ale bardzo sie cieszymy ze jestesmy i tez tesknilismy za Twoimi pisaniami !!!!!! ! ja "tyz " sie ciesze :D:D :loveu: tylko nie wiem kiedy sie rozpisze bo narazie na tym nowym dogo to mi sie nie chce :D:D wiec raczej tak gadac jak na gg jak kiedys nie bede :evil_lol: ale jak sie oswoje wszystko nadrobie to przypuszczam ze znowu zaczne :D Quote
wiki4 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Hejka Shirai'e :loveu: :lol: Zapraszamy do nas ;) Quote
Shirai - Koki Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 cicho... cicho ...nie moge wstawic zdjec wrrrrrrrrrrrr ;-( Quote
Recommended Posts