Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kateczka napisał(a):
a mi sie to wszystko nie podoba i juz :( połapać się nie mogę :angryy:

Mnie tez sie nic nie podoba i wiele funkcji nie dziala...multicytat, edycja postow...emotkikonki...ale Kateczka ciesze sie ze z Tanusiem zyjcie...a Ci z dogo to chyba testuja nasza cierpliwosc

Posted

Edycja dziala wiekoszosci, tylko muisz 2 razy nacisnac na edytuj

multicytat dziala klikasz na to ostatnia opcje gdzie plus zielony jest i tak przy kazdym poscie a potem odpowiedz z cytatem

Posted

a odpowiedz jak sie dodaje emoty to napisalam w swojej galerii, ja mam juz wszystko, i mam multi cytaty i zwykla odp z cytatem i szybka i emoty, jestem z was najgrzeczniejsza to wszystko mam:evil_lol:

pozdrawiamy slicznego shirka:loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']dawac fotki!!
Dzisiaj cos wrzuce u nas jest 23 stopnie az sie chce zyc !!!!!

[quote name='NATKA']To się królewicz relaksuje :evil_lol:
http://img36.imageshack.us/img36/3285/58893077.png

Oczywiscie, ze krolewicz, tylko skad on o tym wie ???

[quote name='*anusia&ajlu*']mam emotikonki, tylko trzeba nacisnac Opcje zaawansowane :)

Jak widac u wszystkich opcje zaawansowane dzialaja a u mnie NIE wrrrrrrrrrrrrrr !!!!

[quote name='deer_1987']Edycja dziala wiekoszosci, tylko muisz 2 razy nacisnac na edytuj

multicytat dziala klikasz na to ostatnia opcje gdzie plus zielony jest i tak przy kazdym poscie a potem odpowiedz z cytatem
Jak idac mutli dziala edycja narazie nadal NIE !!!! Wiec jak bedzie literowka to wybaczcie ....

Posted

wiki4 napisał(a):
Heejka Shirki :loveu:

Wiki.... Shirki ?? emotkikonek nie mam, wiec... :-(), a galerii TY niepomylilas Shira to u Sunshine, chyba ze to nowe zdrobnienie hi hi hi

zuzolandia napisał(a):
Dziendoberek ;-)
ojjjjjjjjj jak ja nie lubie takich drastycznych zmian...dogo mnie przeraża w tej swojej nowej zbyt jasnej jak dla mojego oka szacie........;-(

buziaczki przesyłamy ;-)

Tez nie lubie drastycznych zmian..i dlugo sie przyzwyczajam do nowego...

NATKA napisał(a):
Cześć,
co tam u puchatego rudzika słychać i jak idą poszukiwania pannicy ;)
Pozdrowionka :loveu:

U u rudzielca wszystko dobrze, wlasnie sie zastanawiam jakie hodowle brac pod uwage, biore z dwoch Panstw w Europie hodowle, ale jeszcze nie zabralam sie za pisanie mail musze sobie przypomniec jak sie pisze po angielku, bo po wlosku to juz nawet sny mam !!!

Kateczka napisał(a):
Żyjemy ale co to za życie w takiej grafice ;)

Kateczka ja tez nie lubie zmian, ale bedzie dobrze caluki dla mojego chrzesniaka !!!!

*anusia&ajlu* napisał(a):
a odpowiedz jak sie dodaje emoty to napisalam w swojej galerii, ja mam juz wszystko, i mam multi cytaty i zwykla odp z cytatem i szybka i emoty, jestem z was najgrzeczniejsza to wszystko mam:evil_lol:

pozdrawiamy slicznego shirka:loveu:

U mnie nie dziala !!! Shirka nie mi sie nie podoba, Shirai'ka ucaluje oczywiscie !!!!

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
jest jestem wkońcu u Shiraia :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale sie za wami stesknilam dawaj mi foty :p:loveu::loveu:

:buzi:

Paula najwieksza gadula dogo nareszic wrocila jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wiki4 napisał(a):
Hejka Shirki :loveu:

Wiki zaraz ide do was rozrabiac hi hi hi

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']że ja ??:D:D:DMuuuaa ??:D :multi::loveu:
Tak, tak to Ty gadula jestes !!! Ale bardzo sie cieszymy ze jestesmy i tez tesknilismy za Twoimi pisaniami !!!!!!

[quote name='deer_1987']Wow zazdroszcze ciepla!!

Oj dzisiaj piekny dzien byl..pranie..sprzatanie w domu..ale na 2 godzinny spacerek popoludniu z Shirai'kiem czasu tez strarczylo..az dziwie sie sama ze jest 21 listopada i taka pogoda !!!!

[quote name='Izabela124.']http://img121.imageshack.us/img121/9587/pilka6.png
Ha ha jaka mina:evil_lol:
Iza pojawiasz sie i znikasz, lepiej sie wytlumaczyc prosze gdzie sa zdjecia Akitek z Kielc ???

[quote name='sunshine']Siemka Shiraiowate ;D co słychać?:)
Mam w galerii dla was ADHDowe zdjęcia ;))

Nareszcie mam chwilke juz do was smigal ....uwielbiam ta adha'dowa Shire !!!!

Posted

Shirai - Koki napisał(a):

Iza pojawiasz sie i znikasz, lepiej sie wytlumaczyc prosze gdzie sa zdjecia Akitek z Kielc ???
Jestem na necie tylko w weekendy, bo ja mieszkam w bursie szkolnej, jest tam internet, ale rzadko wchodzę na dogo w dni powszednie. Co do Kielc już się wytłumaczyłam u mnie w galerii :)

Posted

Shirai - Koki napisał(a):
Tak, tak to Ty gadula jestes !!! Ale bardzo sie cieszymy ze jestesmy i tez tesknilismy za Twoimi pisaniami !!!!!!

!

ja "tyz " sie ciesze :D:D :loveu:
tylko nie wiem kiedy sie rozpisze bo narazie na tym nowym dogo to mi sie nie chce :D:D wiec raczej tak gadac jak na gg jak kiedys nie bede :evil_lol: ale jak sie oswoje wszystko nadrobie to przypuszczam ze znowu zaczne :D