Judit Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Witam Czy ktoś może wybiera się na wystawę klubową seterów 9tego maja? :cool3: Quote
Tecia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Judit napisał(a):Witam Czy ktoś może wybiera się na wystawę klubową seterów 9tego maja? :cool3: My się meldujemny w pelnym skladzie jesli chodzi o rudzielce:) Tzn bez mamuski i jej gromadki bo to moglo by byc nie do opanowanie:) Obstawaimy mlodziez i uzytki:) A co z tego wyjdzie to sie okaze juz za dwa tygodnie:) Quote
Judit Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Tecia napisał(a):My się meldujemny w pelnym skladzie jesli chodzi o rudzielce:) Tzn bez mamuski i jej gromadki bo to moglo by byc nie do opanowanie:) Obstawaimy mlodziez i uzytki:) A co z tego wyjdzie to sie okaze juz za dwa tygodnie:) super!!! :p no to się spotkamy :D bo i my będziemy z Tytusem ;) Quote
Judit Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 a doszło do was pocztą potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę? Bo u nas cisza.... :roll: Quote
Tecia Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Judit napisał(a):a doszło do was pocztą potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę? Bo u nas cisza.... :roll: Narazie skrzynka pusta:( Quote
Judit Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 a dostaliście potwierdzenie emailem? Bo my nie, dzwoniliśmy pod wskazany telefon w informacjach i pan nam powiedział że wszystko doszło, i że pies zgłoszony. Czyli może jeszcze nie wszystko stracone i ta poczta w końcu przyjdzie.... :roll: może się pospieszą i przyjdzie na początku tygodnia, a nie dzień przed wystawą, bo wtedy już wyjeżdzamy :evil_lol: Quote
Talagia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Zycze wam powodzenia i bede trzymać kciuki :loveu: Zerknijcie jak tam w anglikach bedzie BOB wygladal :) My niestety w domu bedziemy ten weekend spedzac... :placz: Quote
Judit Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Talagia napisał(a):Zycze wam powodzenia i bede trzymać kciuki :loveu: Zerknijcie jak tam w anglikach bedzie BOB wygladal :) My niestety w domu bedziemy ten weekend spedzac... :placz: nie dziękujemy ;) jeśli tylko będę miała czas to zerknę na angliki, może nawet troche zdjęć porobie :p Quote
Judit Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 potwierdzenie zgłoszenia mamy! w końcu się doczekaliśmy :cool3: ale.... co ciekawe Tytus był zgłaszany do klasy championów i wszystkie potrzebne dokumenty dotarły, pan do którego dzwoniliśmy potwierdził że będzie w klasie championów, a ja tu na papierku widzę: "trida - otevrena" ??? czy to jest klasa otwarta??? :razz: czy może coś innego? No i brak informacji o godzinie sędziowania, kiedy rozpoczęcie wystawy, kiedy przyjmowanie psów, jaki adres - nawet ulicy nie ma podanej ani mapki dojazdu.... :roll: nic nic... :roll: a ich strona nie działa.... :-( Quote
Tecia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Judit napisał(a):potwierdzenie zgłoszenia mamy! w końcu się doczekaliśmy :cool3: ale.... co ciekawe Tytus był zgłaszany do klasy championów i wszystkie potrzebne dokumenty dotarły, pan do którego dzwoniliśmy potwierdził że będzie w klasie championów, a ja tu na papierku widzę: "trida - otevrena" ??? czy to jest klasa otwarta??? :razz: czy może coś innego? No i brak informacji o godzinie sędziowania, kiedy rozpoczęcie wystawy, kiedy przyjmowanie psów, jaki adres - nawet ulicy nie ma podanej ani mapki dojazdu.... :roll: nic nic... :roll: a ich strona nie działa.... :-( No strona dziala tylko jak zgloszenia byly a potem padla:( Mnie mailem napisali jak mi potwierdzili przyjecie psow ze wszystkie informacjie dostane ale narazie cisza:( Do soboty jeszcze troszke czasu jest wiec moze cos dojdzie ale w czwartek bede sie dobijac mailem jak by nic nie dotarlo o info. Quote
Judit Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='Tecia']No strona dziala tylko jak zgloszenia byly a potem padla:( Mnie mailem napisali jak mi potwierdzili przyjecie psow ze wszystkie informacjie dostane ale narazie cisza:( Do soboty jeszcze troszke czasu jest wiec moze cos dojdzie ale w czwartek bede sie dobijac mailem jak by nic nie dotarlo o info. My już po rozmowie telefonicznej. Wiemy tyle że wystawa jest na terenie: Sławków (Austerlitz) przyjmowanie psów od 7 do 8:30 od 9:00 do 14:00 ocena psów następnie finały. potwierdzenia do wszystkich wysłane więc lada dzień powinny być. i nie wiemy w jakiej klasie w końcu będzie Tytus, bo niby championatu nie mogli rozczytać pffff..... :roll: i kazali na wystawę wziąść oryginał... Quote
Tecia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Judit']My już po rozmowie telefonicznej. Wiemy tyle że wystawa jest na terenie: Sławków (Austerlitz) przyjmowanie psów od 7 do 8:30 od 9:00 do 14:00 ocena psów następnie finały. potwierdzenia do wszystkich wysłane więc lada dzień powinny być. i nie wiemy w jakiej klasie w końcu będzie Tytus, bo niby championatu nie mogli rozczytać pffff..... :roll: i kazali na wystawę wziąść oryginał... Super, teren wyglada slicznie:) Mam nadzieje ze wystawa bedzie rownie fajna. Jednym slowem pozostaje cierpliwie czekac:) no i szykowac psiaki na sobote:) Quote
Tecia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Tecia napisał(a):Super, teren wyglada slicznie:) Mam nadzieje ze wystawa bedzie rownie fajna. Jednym slowem pozostaje cierpliwie czekac:) no i szykowac psiaki na sobote:) No to mamy potwierdzenie, teraz tylko pozostało psiury przygotowac i w droge:) Korcze czemu dzis dopiero czwartek:) Quote
Judit Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Tecia napisał(a):No to mamy potwierdzenie, teraz tylko pozostało psiury przygotowac i w droge:) Korcze czemu dzis dopiero czwartek:) super! :p u nas Tytus już po strzyżeniu, jutro kąpiel go tylko czeka :evil_lol: Quote
Recommended Posts