alaskanka Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 CORAZ WIĘCEJ WIDZE TOPIKÓW : ALASKAN to alaskan tamto .. pomyślałam żeby założyć topick ALASKAN MALAMUTE żeby nie śmiecic na forum :) piszcie tu o problemach waszych Malamutów , pytaniach .. i wszystko co dotyczy Rasy Malamut Alaskan :) pozdrawiam Alaskanka Quote
Amarok Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 Na początku chcę Ci podziękować za to, że udzieliłaś odpowiedzi w moim poście - Jak zacząć?. Właśnie stałem się posiadaczem młodego Alaskana Malamutka jeżeli możesz udzielić mi kilku dobrych rad związanych z jego wychowaniem to będę Ci bardzo zobowiązany. Papa. Quote
Malamutka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 hej ~! Ja nie jestem alaskanka .. udziele ci parę rad .... ale moze nie tu ... moje gg. 5551166 albo mail : polnocny.ksiezyc@poczta.onet.pl Quote
Malamutka Posted February 18, 2005 Posted February 18, 2005 hej ~! Ja nie jestem alaskanka .. udziele ci parę rad .... ale moze nie tu ... moje gg. 5551166 albo mail : polnocny.ksiezyc@poczta.onet.pl Quote
honda Posted February 20, 2005 Posted February 20, 2005 NA TYM FORUM JEST MNÓSTWO CENNYCH PORAD ,WARTO POSZPERAĆ W STARYCH POSTACH.... Quote
Recommended Posts