AgaG Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Malutki piesio. taki 4 kilowy, wielkości kotka został wczoraj znaleziony na plantach krakowskich cały w kleszczach i pchłach. Poniewaz groziło mu schronisko, umieściłam go w hotelu. bardzo dziękuję dragonek100, że przyjęła mi już trzeciego psa bezdomnego. Fotki wysłałam do karusiap. Dałam biedactwu na imię Ciapek. otrzymał wyprawkę od doktora i gratisowe odrobaczenie oraz odpchlenie. Może ktoś się właczy do jakiejs pomocy?:lol: mam trzy psy w hotelu, malec wymaga szczepień, przydałyby się ogłoszenia. jest bardzo przestaszony i zmęczony. Quote
dragonek100 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Maluszek toleruje koty i do innych psów również jest obojętny, chodzi ładnie na smyczce i jest bardzo przytulaśnym psiakiem. Quote
AgaG Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 To jest takie cudo, że powinny sie ustawiać kolejki po niego. :) Quote
j3nny Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 jestem:) dziś będą ogłoszenia dla malucha popatrzę jeszcze czy ktoś przypadkiem jakiś czas temu takiego nie szukał Quote
AgaG Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Dziękuję j3nny :) maleństwo najlepiej gdyby poszło do mieszkania, bo to taki okruszek, że przeciśnie się przez każdy parkan, albo dołem pod furtką. Na pewno ładnie umie zachowywać czystość. Quote
kiwi Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 może on się biedny zagubił? na plantach sporo starszych pan i panów ma takie pieski, w poniedziałek zrobie ogłoszenie na plantach Quote
j3nny Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 wątpię, żeby ktoś zdążył już zrobić allegro przeglądałam na razie gumtree, ale żadnego podobnego psiaka nie szukają, będę jeszcze grzebać w innych serwisach Quote
Asior Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 KRAKÓW - RATLERKOWATY MAŁY PSIAK SZUKA DOMKU (620195474) - Aukcje internetowe Allegro zrobiłam mu allegro, ale sprawdźcie czy dobry nr mam do Agi, bo niewiem czy aktualny jeszcze??? Quote
Asior Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 J3nny, zmieniłam troche allegro, bo ja nie znałam wieku ... zgapiłam od Ciebie :oops: Quote
j3nny Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 nie szukają cię nigdzie maluszku :( Kajtuś - Zwierzaki - cafeanimal.pl Malutki Kajtuś znaleziony na krakowskich plantach! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków alegratka podałam numer p. Marty, w razie czego piszcie to poprawię Quote
dragonek100 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 maluszek to wersalkowicz, widać że był w mieszkaniu, zachowuje czystość w domu i nawet już dziś zaszczekał na obcego! jest bardzo spokojnym i uroczym pieskiem. Quote
j3nny Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 można zdjęcia dorzucić :) a tu ze starszym kolegą, Bono: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 kajtus musi szybko znalesc domek bo staruszki czekaj na domek t.u Martusi Quote
auraa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 A wywiesiłyście plakaty z ogłoszeniami? Nie wszyscy potrafią szukać w internecie. Quote
AgaG Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 on się długo błąkał. jest zgłoszony w schronie, ze został znaleziony, ale nikt go nie szuka :( Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 j3nny napisał(a):nie wydrukowali malucha :( bedziemy za pare dni powtarzac, moze akurat Kasiu ,a czy Aga napisal tekst dla malucha? bo jak bys cos miala to dala bym go do krakowskiej. Quote
j3nny Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 nie wydrukowali malucha :( bedziemy za pare dni powtarzac, moze akurat Quote
AgaG Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='Asior']KRAKÓW - RATLERKOWATY MAŁY PSIAK SZUKA DOMKU (620195474) - Aukcje internetowe Allegro zrobiłam mu allegro, ale sprawdźcie czy dobry nr mam do Agi, bo niewiem czy aktualny jeszcze??? wielkie wielkie dzieki :) dałas numer mój i Marty z hotelu i był jeden telefon z w sprawie malego . Może sie uda kcuki potrzbne, jutro Marta podrzuci małego do Oli, a Ola sprawdzi domek, jak będzie dobry, to tam zostanie :) kciuki proszę :cool3::loveu::lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 AgaG napisał(a):wielkie wielkie dzieki :) dałas numer mój i Marty z hotelu i był jeden telefon z w sprawie malego . Może sie uda kcuki potrzbne, jutro Marta podrzuci małego do Oli, a Ola sprawdzi domek, jak będzie dobry, to tam zostanie :) kciuki proszę :cool3::loveu::lol: Trzymamy kciuki Quote
Asior Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 AgaG napisał(a):wielkie wielkie dzieki :) dałas numer mój i Marty z hotelu i był jeden telefon z w sprawie malego . Może sie uda kcuki potrzbne, jutro Marta podrzuci małego do Oli, a Ola sprawdzi domek, jak będzie dobry, to tam zostanie :) kciuki proszę :cool3::loveu::lol: No to trzymam kciukasy!!!!!!! :multi: Quote
AgaG Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ma super domek na Bagrach:multi::multi::multi: (mieszkanie) młodzi, fajni ludzie, dziś został zaszczepiony i dostał leki na ranę pod pachą. Całą droge jechał Oli na kolanach. jeszcze nie wiem, czy Ola robiła fotki, ale domek bardzo dobry. należało się maleństwu, taki był biedny zagubiony i samotny jeszcze niedawno, gdy się błąkal po plantach Quote
Recommended Posts