Jump to content
Dogomania

Kraków malutki około 2 leni piesek latlerkowaty znaleziony na Plantach. ma dom

Recommended Posts

Posted

Malutki piesio. taki 4 kilowy, wielkości kotka został wczoraj znaleziony na plantach krakowskich cały w kleszczach i pchłach. Poniewaz groziło mu schronisko, umieściłam go w hotelu. bardzo dziękuję dragonek100, że przyjęła mi już trzeciego psa bezdomnego. Fotki wysłałam do karusiap. Dałam biedactwu na imię Ciapek. otrzymał wyprawkę od doktora i gratisowe odrobaczenie oraz odpchlenie. Może ktoś się właczy do jakiejs pomocy?:lol: mam trzy psy w hotelu, malec wymaga szczepień, przydałyby się ogłoszenia. jest bardzo przestaszony i zmęczony.

Posted

To jest takie cudo, że powinny sie ustawiać kolejki po niego. :)

Posted

Dziękuję j3nny :) maleństwo najlepiej gdyby poszło do mieszkania, bo to taki okruszek, że przeciśnie się przez każdy parkan, albo dołem pod furtką. Na pewno ładnie umie zachowywać czystość.

Posted

wątpię, żeby ktoś zdążył już zrobić allegro
przeglądałam na razie gumtree, ale żadnego podobnego psiaka nie szukają, będę jeszcze grzebać w innych serwisach

Posted

on się długo błąkał. jest zgłoszony w schronie, ze został znaleziony, ale nikt go nie szuka :(

Posted

[quote name='Asior']KRAKÓW - RATLERKOWATY MAŁY PSIAK SZUKA DOMKU (620195474) - Aukcje internetowe Allegro

zrobiłam mu allegro, ale sprawdźcie czy dobry nr mam do Agi, bo niewiem czy aktualny jeszcze???

wielkie wielkie dzieki :) dałas numer mój i Marty z hotelu i był jeden telefon z w sprawie malego . Może sie uda kcuki potrzbne, jutro Marta podrzuci małego do Oli, a Ola sprawdzi domek, jak będzie dobry, to tam zostanie :) kciuki proszę :cool3::loveu::lol:

Posted

AgaG napisał(a):
wielkie wielkie dzieki :) dałas numer mój i Marty z hotelu i był jeden telefon z w sprawie malego . Może sie uda kcuki potrzbne, jutro Marta podrzuci małego do Oli, a Ola sprawdzi domek, jak będzie dobry, to tam zostanie :) kciuki proszę :cool3::loveu::lol:

Trzymamy kciuki

Posted

AgaG napisał(a):

No to trzymam kciukasy!!!!!!! :multi:

Posted

Ma super domek na Bagrach:multi::multi::multi: (mieszkanie) młodzi, fajni ludzie, dziś został zaszczepiony i dostał leki na ranę pod pachą. Całą droge jechał Oli na kolanach. jeszcze nie wiem, czy Ola robiła fotki, ale domek bardzo dobry. należało się maleństwu, taki był biedny zagubiony i samotny jeszcze niedawno, gdy się błąkal po plantach