karollka Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Mój maluch trainera z królikiem je już czwarty miesiąc i bardzo sobie chwalę. Przede wszystkim zmniejszyła się ilość kup (z sześciu na trzy dziennie) a ich konsystencja też się znacznie poprawiła. Poza tym mały póki co nie wybrzydza i zjada całą porcję, a jest niestety strasznym niejadkiem. Poza tym żadnego drapania, gryzienia łap itp, nawet oczy mniej łzawią, więc póki co jestem bardzo zadowolona:) Quote
Jara Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 "Fajny" chwyt za taką cenę. Ryba i ryż, królik i ziemniaki. Szkoda, że za tak drogą karmę to nie mięso jest na pierwszym miejscu, chociaż nazwa mówi coś innego. Quote
karollka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 No i chyba zapeszyłam bo od tygodnia mały znowu gryzie się po łapach i zacieki wróciły:( Quote
WEIMAR Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 karma w rankingu dogfoodanalysis.com ma 3 gwiazdki na 6 i nie jest polecana http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=1699&cat=all Quote
Jara Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Niestety ta strona straciła swoją wiarygodność i renomę po tym jak wyszło, że jest sponsorowana przez marki, które mają najwięcej gwiazdek ;) Quote
Litterka Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ha, dopiero teraz się zorientowałam, że piszecie o Fitness Trainer. Swego czasu karmiłam nią Mikrę, a i do dzisiaj używamy jej ze względu na wyjątkowo drobne granulki w wersjach Mini - jest idealna do kuli smakuli. Kiedy pies był na Trainerze, nie było problemów ani z kupami, ani z jedzeniem, ani ze skórą. Uważam, że cena również jest adekwatna do jakości. Kupowałam tą karmę w Zoo Karina, bo była promocja - 2 opakowania po 3 kg w cenie jednego. Ale to było 3 lata temu;) Ciekawe, czy ktoś ma porównanie, czy aby jakość się nie pogorszyła, bo kiedy ja stosowałam Trainera, to była to w Polsce nowość. Quote
Recommended Posts