Magi Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='pomerania']BIG-1 POMERANIAN OSMININE'S JNLY OVATION wl. EVGENIA KOZLOVA. ROSIA. KALININGRAD. super ,dziekuje serdecznie.:multi:Piekny Pomeranian. czy wiesz moze stawke,ile bylo Pomerkow. Magi Quote
pomerania Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Dziękuję, jestem bardzo szczęśliwy, aby sprostać nowym przyjaciół:multi: http://www.pomerania.ucoz.ru Quote
skubi Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Wybory BOG-1 BOG-1 Na drugim miejscu: mój Blues i ja Jeśli ma ktoś jeszcze jakieś zdjęcia z finałów to będę bardzo wdzieczna ;) Quote
JOLY Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Super!!!! Brawo!!!!!:multi::multi::multi: Wielkie gratulacje Agnieszko. Blusik cudny. Quote
jamnicze Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Pogoda pogodą ale miejsca było mało i dodam, że bardzo nie podoba mi sie rozstawianie wielkich namiotów przy samym ringu :shake:, do niektórych ringów prawie wcale nie można było dojść :angryy: A teraz zdjęcia. Może nie najlepsze ale przynajmniej popatrzeć można ;), jeśli się ktoś rozpozna to proszę się częstować :lol: BIS szczeniąt Quote
Recommended Posts