Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Floo napisał(a):
W takim razie my prosimy fotografów na ring 15 chartów :)

ja będę głównie przy chartach :lol: Można wiedzieć, jaka rasa, maść itp ? :cool3: Jak natrafię to porobię zdjątka ;)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
ja będę głównie przy chartach :lol: Można wiedzieć, jaka rasa, maść itp ? :cool3: Jak natrafię to porobię zdjątka ;)

Dziękujemy, najbardziej chart perski saluki - ocena będzie koło 11:00. Choć wszystko może się zdarzyć jak widzę te burze co teraz są nad trójmiastem. :shake:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

Dziękujemy, najbardziej chart perski saluki - ocena będzie koło 11:00. Choć wszystko może się zdarzyć jak widzę te burze co teraz są nad trójmiastem. :shake:

Posted

Ja już wróciłam :oops:
O 11 wyszłam z wystawy, bo okazało się, ze mama o 12 wyjeżdża i już musiałyśmy wracać :placz:

Pierwsza wystawa w moim życiu, super się zapowiadała, bardzo żałuję, ze musiałam tak wcześnie wyjść... Na 90 % będę na Międzynarodówce 8 :lol:

Floo migneliście nam przed oczami, jedyny saluki na wystawie czarny do tego :loveu: ale nie udało mi się zrobić zdjęcia, a potem Was nie mogłam znaleźć :shake:

Mam około 70 zdjęć - może trochę więcej, ale jakość kijowa :roll:

Posted

Ja wychodziłam o 12.
Zdjęć mam 57 i to tylko bassetów i szkotów :oops: , po prostu było brzydko, padało, a przy bassetach miałam schron - w postaci namiotu w towarzystwie dwóch bassetów Ze Stajennych Progów i jednego szkota :diabloti:
Ogólnie wystawa wg. mnie średnio, mogło być lepiej..
I te zdarzenia - z kobietą, która zaczęła się kłócić na głównym ringu i z kluczami.. :razz:

Posted

Joy - no to wrzucaj :) Ja byłam głównie na chartach i tak się złożyło, ze były koło TTB :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

no i 2 razy przeszłam przez cały teren wystawy ;) to tez popsztykałam :loveu:

Tak P.S.'em to jak ktoś się rozpozna na moich fotkach i będzie chciał to mogę przesłać duże

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Ja już wróciłam :oops:
O 11 wyszłam z wystawy, bo okazało się, ze mama o 12 wyjeżdża i już musiałyśmy wracać :placz:

Pierwsza wystawa w moim życiu, super się zapowiadała, bardzo żałuję, ze musiałam tak wcześnie wyjść... Na 90 % będę na Międzynarodówce 8 :lol:

Floo migneliście nam przed oczami, jedyny saluki na wystawie czarny do tego :loveu: ale nie udało mi się zrobić zdjęcia, a potem Was nie mogłam znaleźć :shake:

Mam około 70 zdjęć - może trochę więcej, ale jakość kijowa :roll:

Hej, trudno może następnym razem w Sopocie uda się. :multi:
My od 10:00 już pod namiotem ukryte, Lati + deszcz = mokry kurczak :lol: wyszłyśmy tylko na kilka minut dosłownie.