Konrado Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Planowana obsada sędziowska - Judges FCI 1 Janina Czerniakowska (PL) Owczarek niemiecki (German Shepherd Dog) Anna Pulikowska-Klimonda (PL) Anna Dominiak (PL) FCI 2 Andrzej Kaźmierski (PL) Andrzej Szutkiewicz (PL) Jan Gajewski (PL) Małgorzata Hałas (PL) FCI 3 Katarzyna Nitka (PL) FCI 4 Karolina Wójcik (PL) FCI 5 Elżbieta Augustyniak (PL) FCI 6 Małgorzata Lorenc (PL) FCI 7 Violetta Rachwalska (PL) FCI 8 Jadwiga Konkiel (PL) FCI 9 Wanda Kowalska (PL) Aleksandra Świsulska (PL) FCI 10 Janina Staniszewska-Borkowska (PL) Więcej info : Zwi�zek Kynologiczny w Polsce Quote
J.G Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 My jako zdobywcy: BEST in SHOW Gdynia 2008. BEST in SHOW Junior. BEST in SHOW Puppy. [SIZE=2]W tym roku również zagościmy na wystawie organizowanej przez oddział GDYNIA. Quote
Onomato-Peja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 hmn... ja w wystawach totalny laik jestem a teraz bym się z chęcią wybrała pooglądać psiaki, fotki porobić.. 1. Kiedy wiadomo będzie na którą godzinę? 2. Czy wstęp jest płatny? 3. Czy można pojechać z psem, którego nie wystawiamy ? Quote
Kaya Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 1. Pewnie od 10 będzie sędziowanie 2. Wstęp jest płatny 3. Zależy od tego kto wpuszcza ;) Quote
Onomato-Peja Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kaya napisał(a):1. Pewnie od 10 będzie sędziowanie 2. Wstęp jest płatny 3. Zależy od tego kto wpuszcza ;) ile zazwyczaj płaci się na wstęp ? Quote
Paatrycja Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Oh, jak bardzo zaluje ze mnie w tym roku w Gdyni nie bedzie - to moja ulubiona krajowa wystawa, w dodatku w moim ukochanym miejscie. Eh :placz: Quote
Viris Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Onomato-Peja napisał(a):ile zazwyczaj płaci się na wstęp ?Zależy od wystawy ale w granicach 5-10 zł. Jeśli chcecie kupić katalog to też z cenami różnie od 5zł w górę. Quote
Onomato-Peja Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Viris napisał(a):Zależy od wystawy ale w granicach 5-10 zł. Jeśli chcecie kupić katalog to też z cenami różnie od 5zł w górę. jakie to wszystko skomplikowane :eviltong: a ten katalog to co to jest ? :lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Viris napisał(a):To jest taka książka w której wypisane są wszystkie psy zgłoszone, plan sędziowania (jaki sędzia jakie psy i na którym ringu sędziuje), wykaz nagród, plan wystawy itp. Jak nie będzie drogi to sobie kupcie, są tam wyjaśnienia co znaczą dane tytuły itp. aha ;) dziękuję za wyjaśnienia :multi: wie ktoś już, czy będą rogzy, red dingo itp ? :evil_lol: Quote
Viris Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 To jest taka książka w której wypisane są wszystkie psy zgłoszone, plan sędziowania (jaki sędzia jakie psy i na którym ringu sędziuje), wykaz nagród, plan wystawy itp. Jak nie będzie drogi to sobie kupcie, są tam wyjaśnienia co znaczą dane tytuły itp. Quote
KaRa_ Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Zgłaszam psa ;) Przy okazji odpocznę sobie parę dni nad morzem :evil_lol: Quote
Axusia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Oddział Gdynia jak zawsze potrafi 'zachecic' ONkarzy wyborem sedziego, nie mozna w koncu kogos innego ? ... please ? :roll::p Quote
Onomato-Peja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Będę obfocę psy i wstawię tu fotki - może ktoś się rozpozna :lol: Quote
*kleo* Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ja też się zjawię, zgłoszona w ostatniej chwili :P A przy okazji witam wszystkich, nowa na forum nie jestem, ale dopiero teraz wypłynęłam z działu yorkarzy na szersze wody :) Quote
Różyczka Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Termin przyjmowania zgłoszeń:8.07.2009, godz. 18.00 - wyłącznie przez formularz internetowy Quote
mucha__ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [SIZE="5"][quote name='Amber']W imieniu Organizatorów - Oddziału ZK w GDYNI Bardzo serdecznie zapraszam na XIV Krajową Wystawę Psów Rasowych. Kochani - zgłaszajcie swoje pieski i przyjeżdżajcie; Wysoka frekwencja będzie decydującym argumentem w przekonywaniu Pani Prezes do zorganizowania wystawy dla IX Grupy. Na tegorocznej wystawie mamy bardzo licznych i hojnych sponsorów; mamy przepiękne puchary i mnóstwo nagród. Z A P R A S Z A M Y ! ! ! Post przekopiowany z innego forum. Zapraszam:multi: Quote
J.G Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Nas jednak nie będzie w tym roku na wspaniałej wystawie Gdynia 2009':-( Mam nadzieję że w tym wątku będą wszystkie wyniki z BOG-ów i BEST IN SHOW-ów,oraz mnóstwo zdjęć. Quote
Karolina Kolumna Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No proszę w rudych swetrach z panów tylko 2 sztuki... w dodatku rodzeństwo :D O ile nie nastąpi jakiś kataklizm to zdjęcia będą.. Kurcze szkoda że puchatych kulek nie będzie.. Pamiętam w zeszłym roku furorę PoMki zrobiły.. Quote
J.G Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Karolina Kolumna napisał(a):No proszę w rudych swetrach z panów tylko 2 sztuki... w dodatku rodzeństwo :D O ile nie nastąpi jakiś kataklizm to zdjęcia będą.. Kurcze szkoda że puchatych kulek nie będzie.. Pamiętam w zeszłym roku furorę PoMki zrobiły.. No to było piękne rok temu nasze pomki zdobyły wszystko co było do zdobycia,ale w naszym kraju zdobyły wszystko a wystawa w Gdyni nałożyła się z wystawą zagraniczną,może za rok będziemy bo dla nas oddział Gdynia organizuje najlepsze wystawy w naszym kraju. Quote
monmik Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 o rany... to juz w te niedziele.. ja sie troche stresuje ;p bo to 1wsza wystawa w kl. młodziezy Quote
bagira@sara Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Jeszcze tylko 7 dni do wystawy :multi: no wałsnie, a numerek jeszcze nie dostalismy :roll: Quote
Karolina Kolumna Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ja też nie, może jutro. Gdynia w Sopocie.... oby pogoda była... Quote
Recommended Posts