Onaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Prześliczny piesek ten Texas :loveu:. Ihabe - gratulacje, Twój pierwszy wątek na dogomanii jest super !!! I jaką popularnością się cieszy :). Quote
Rybka_39 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Kochana cloe prosiła mnie o ogłoszenia, nie wiem na kiedy się wyrobie, ale zaznaczam wątek. Na kogo robić ogłoszenia, prosze o namiary.;) Na razie machnelam alegratkę. Quote
ihabe Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Rybka_39 napisał(a):Kochana cloe prosiła mnie o ogłoszenia, nie wiem na kiedy się wyrobie, ale zaznaczam wątek. Na kogo robić ogłoszenia, prosze o namiary.;) Na razie machnelam alegratkę. Alegratke wyróżnioną też wczoraj zrobiłam:loveu: Namiary takie same jak w Puszku. Texas dziś spacerował z moją córcią, Ona zakochała się w nim juz od pierwszego spojrzenia:loveu: Siedzi nadal w swojej małek klatce aby miał jak najmniej ruchu ale zachowuje się wspaniale i na spacerze był bardzo grzeczny. Zupełnie nie widać, że miał coś z nóżką :loveu: Quote
Poker Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 słodki ten ten Texasik :loveu:, dobrze,że ma wątek , może coś się ruszy i znajdzie domek :evil_lol: Quote
Ana_Zbyska Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Podaję namiary: 602 318 518 Ania 600 634 303 Krzysiek mail: schronisko@schroniskodlazwierzat.com.pl Dzięęęęęęęęęęękuuuuujemy!!!!!:Rose::Rose::Rose::loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Nie wiem czy to texas ,czy nie,ale jedno wiem...istne cudo!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: No a cudo z takim imieniem,to już tylko...Absolutne Cudo!:loveu::loveu::loveu: Zaznaczam sobie... jutro poczytam wątek... ...czy ma allegro? Quote
ihabe Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Ma alegratke, allegro chybaq nie. On jest cudowny, na spacerze był tak wspaniały, że normalnie secre żal ściska, że juz tyle mam psiaków i nie mogę tego wspaniałego mieć:-( Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ihabe super ,ze bylas u naszego strażnika z Texasu!:multi: tez bym go chetnie odwiedzila no ale dziś na akcji w Silesii bylam;) Troszku tych piesow poszlo.Jutro powtórka z rozrywki. Chetnie nawet pieniądzory wrzucali ale piesow to nie chcieli jakoś wybitnie:shake: Moze wpadnie ktosik do nas jutro z wąteczku Texasika?:cool3: Quote
Ana_Zbyska Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ja jutro jadę do Żar, ale w dalszym ciągu, drogie Panie, zapraszam w tyg do CK ;) Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):Ja jutro jadę do Żar, ale w dalszym ciągu, drogie Panie, zapraszam w tyg do CK ;) Ana_Zbyska ja chetnie wpadne w tygodniu ;) nie wiem tylko czy jedzie jakis autobus z dworca w Bytomiu kolo schroniska:niewiem: bo z TG to wiem ,ze 129 jedzie:lol: w koncu sie jeździlo 4 lata do szkoly:shake: fajnie gdyby ihabe tez jechala bo ja tam jestem zupelnie nieznana i nieznająca się:evil_lol: tzn jakies 5 lat temu bylam pare razy pomoc w schronisku ale to daaaawne dzieje:shake: ;) Quote
ihabe Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 No niestety ja pracuje w tygodniu od 8.30 do 16.30:-( a CK w tygodniu tylko do 14:00 Za to juz w najbliższą sobotę jest plan, że nasza cora weżmie jeszcze kolezanki i spedzimy nieco więcej czasu w CK:loveu: Quote
ciapuś Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 podniesiemy bo maluszek gdzieś daleko sie zapodział Quote
psiama Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Hoooop piekna mordko, pokaż sie swojemu domkowi. On juz na pewno gdzies jest .... :razz: Quote
ihabe Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Czyż on nie jest piękny?:razz: a tutaj w tle Puszek: Quote
ihabe Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Texasku, jutro dalej walczymy o Twoje szczęście:loveu: Quote
psiama Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Urodziwe te chopaki i jakby z jednej stacji, Puszek (Niemiec już ...) i Texas. Takie pięnoty ihabe wynajdujesz :lol: Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Rybka_39 napisał(a):Kochana cloe prosiła mnie o ogłoszenia, nie wiem na kiedy się wyrobie, ale zaznaczam wątek. Na kogo robić ogłoszenia, prosze o namiary.;) Na razie machnelam alegratkę. Rybko, proszę daj znać nad jakimi ogłoszeniami dla Texaska pracujesz? Quote
zuzlikowa Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Pięknota teksańska:evil_lol: do góry! Aj...rzeczywiście pięknyś Texiku...piękny!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ola la Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Texasiku przepraszam ale wczoraj mnie nie bylo w chalupie caly dzien ale juz Ci robie cafeanimala chlopie !:loveu: Quote
madcat1981 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Witam jako nowa tutaj;) Zajrzałam dzięki banerkowi. Szczerze powiedziawszy myślałam, że sprawa już nieaktualna i pies dawno w domu. Co widzę, jednak "świeżynka":razz::razz::razz: Zaraz się bierzemy za pomaganie psiaczku. jesteś piękny:D Quote
ihabe Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 madcat1981 napisał(a):Witam jako nowa tutaj;) Zajrzałam dzięki banerkowi. Szczerze powiedziawszy myślałam, że sprawa już nieaktualna i pies dawno w domu. Co widzę, jednak "świeżynka":razz::razz::razz: Zaraz się bierzemy za pomaganie psiaczku. jesteś piękny:D Madcat super dzieki za pomoc:loveu::loveu::loveu: Quote
Ola la Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ojej ja dopiero teraz widze zdjecia.....cudowny:loveu: Quote
Recommended Posts