Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prześliczny piesek ten Texas :loveu:.
Ihabe - gratulacje, Twój pierwszy wątek na dogomanii jest super !!! I jaką popularnością się cieszy :).

Posted

Kochana cloe prosiła mnie o ogłoszenia, nie wiem na kiedy się wyrobie, ale zaznaczam wątek.
Na kogo robić ogłoszenia, prosze o namiary.;)
Na razie machnelam alegratkę.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Kochana cloe prosiła mnie o ogłoszenia, nie wiem na kiedy się wyrobie, ale zaznaczam wątek.

Alegratke wyróżnioną też wczoraj zrobiłam:loveu:

Namiary takie same jak w Puszku.
Texas dziś spacerował z moją córcią, Ona zakochała się w nim juz od pierwszego spojrzenia:loveu: Siedzi nadal w swojej małek klatce aby miał jak najmniej ruchu ale zachowuje się wspaniale i na spacerze był bardzo grzeczny. Zupełnie nie widać, że miał coś z nóżką :loveu:

Posted

Nie wiem czy to texas ,czy nie,ale jedno wiem...istne cudo!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
No a cudo z takim imieniem,to już tylko...Absolutne Cudo!:loveu::loveu::loveu:
Zaznaczam sobie...
jutro poczytam wątek...
...czy ma allegro?

Posted

Ma alegratke, allegro chybaq nie.

On jest cudowny, na spacerze był tak wspaniały, że normalnie secre żal ściska, że juz tyle mam psiaków i nie mogę tego wspaniałego mieć:-(

Posted

ihabe super ,ze bylas u naszego strażnika z Texasu!:multi:
tez bym go chetnie odwiedzila no ale dziś na akcji w Silesii bylam;)
Troszku tych piesow poszlo.Jutro powtórka z rozrywki.
Chetnie nawet pieniądzory wrzucali ale piesow to nie chcieli jakoś wybitnie:shake:
Moze wpadnie ktosik do nas jutro z wąteczku Texasika?:cool3:

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
Ja jutro jadę do Żar,
ale w dalszym ciągu, drogie Panie, zapraszam w tyg do CK ;)

Ana_Zbyska ja chetnie wpadne w tygodniu ;) nie wiem tylko czy jedzie jakis autobus z dworca w Bytomiu kolo schroniska:niewiem: bo z TG to wiem ,ze 129 jedzie:lol: w koncu sie jeździlo 4 lata do szkoly:shake:

fajnie gdyby ihabe tez jechala bo ja tam jestem zupelnie nieznana i nieznająca się:evil_lol:

tzn jakies 5 lat temu bylam pare razy pomoc w schronisku ale to daaaawne dzieje:shake: ;)

Posted

No niestety ja pracuje w tygodniu od 8.30 do 16.30:-( a CK w tygodniu tylko do 14:00
Za to juz w najbliższą sobotę jest plan, że nasza cora weżmie jeszcze kolezanki i spedzimy nieco więcej czasu w CK:loveu:

Posted

Rybka_39 napisał(a):

Rybko, proszę daj znać nad jakimi ogłoszeniami dla Texaska pracujesz?

Posted

Witam jako nowa tutaj;) Zajrzałam dzięki banerkowi. Szczerze powiedziawszy myślałam, że sprawa już nieaktualna i pies dawno w domu. Co widzę, jednak "świeżynka":razz::razz::razz: Zaraz się bierzemy za pomaganie psiaczku. jesteś piękny:D

Posted

madcat1981 napisał(a):
Witam jako nowa tutaj;) Zajrzałam dzięki banerkowi. Szczerze powiedziawszy myślałam, że sprawa już nieaktualna i pies dawno w domu. Co widzę, jednak "świeżynka":razz::razz::razz: Zaraz się bierzemy za pomaganie psiaczku. jesteś piękny:D

Madcat super dzieki za pomoc:loveu::loveu::loveu: