Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powiem Wam kochane co słychać. Nie jest dobrze. Psiak marnieje. Juz dawno powinien mieć cudowny doemk i kochających państwa:-( Co jest kurcze nie tak? Nie rozumię, miał rekordową jak dla mnie liczbę wejść ale podobno nikt nie dzownił:-( Dziś pojechałam z Teksasikeim do Weta, bo strasznie kulał na tę łapkę co miał złamaną i bali sie wszyscy, że znów cos sobie zrobił. Ale na szczęście fałszywy alarm. Jak najszybciej bedzie miał wyjętą tę blaszkę z nóżki, zeby go nie bolało.

Martwię się o niego i to bardzo. Dlatego wstrzymuję się z wszelkimi innymi akcjami na razie i skupiam się na Teksasie i Samsonie:-(

Posted

Ihabe dawaj w ogłoszeniach na siebie namiar.. w schronie nie zawsze odbiorą, poza tym wyczujesz kto dzwoni.. Próbujcie z Metrem :roll:
taki piękny...

Posted

Dogo07 napisał(a):
Texasik, taki ładny psiak, a czemu jeszcze nie w domku.

Bo ludzie są głupi:-( nie widzą piękna tak wyraźnie jak Ty i ja:-(

Posted

Ja naprawdę myślałam, że Texasik już grzeje doopkę w swoim domeczku, a tutaj co, on bidula nadal w schronisku.
Widać teraz tylko ludzie myślą o wakacjach, to najtrudniejszy czas dla schroniskowych psiaków.

Posted

Odbieramy telefony, jednak nikt nie dzwonił. Raz babka, ale nie kumata.
Nawet gdybyśmy nie odebrali, to jak komuś zależy, to zadzwoni raz jeszcze-musi mieć dom najlepszy z najlepszych!

Z Texasikiem jest trochę lepiej, już obciąża tę łapę, jednak jeszcze w górze ją trzyma. DOstaje codziennie przeciwbólowe, jak tylko zacznie stać ładnie, jedziemy do weta i wyciągamy płytkę.

• 3 weeks later...
Posted

Beata J. napisał(a):
co z Texasem?

Urody mu nie ubyło:loveu: Jest nadal przepiękny:loveu: Łapka po operacji, trzyma ją raczej w górze, przynajmniej tak było w niedzielę na spacerze.
Tęskni za człowiekiem i to bardzo:-(

Posted

Dzięki za info :lol:
Uczciwie muszę przyznać, że piękniejszego psa to nie widziałam.
Wprost trudno uwierzyć, że on w schronie siedzi.
Mam tylko nadzieję, że to ten przypadek, kiedy trzeba chwilkę dłużej poczekać, żeby się DOCZEKAĆ :loveu:

Pieseczku, mocno trzymam kciuki