psiama Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Chłopak ze stanu TEXAS pokazuje się domkom :p. Quote
Brysio Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 A ja zamiast Texas z Cichego Kąta na szybko przeczytałam Texas z Chickago i tak mi cos tu nie grało ehhehe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
psiama Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Texas szuka domu .... Domki, sami zobaczcie jaki jest .... Quote
Rybka_39 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Jestem z powrotem, mam pytanie czy Texas nie ojedzie też do Niemczech? Jak nie mogę go dać do gazety. Quote
OlaLola Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Z tego co wiem żadna podróż Texasa do Niemiec nie jest planowana. Texasik bedzie sie jeszcze ok 2 -3 tyg kurował, tzn jego ilość ruchu bedzie ograniczona do minimum. Dziś był na 2 spacerkach, (troche ruchu mu nie szkodzi, a nawet nalezy ) Texas jest strasznie fajnym, przytulaśnym pieskiem ;) Oby szybko znalazł dom :) Quote
ihabe Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Czy były już jakieś telefony w sprawie Texasa. Chłopak ma bardzo dużo wejść. Ola La, jaki wczoraj był na spacerku nasz Teksasik? Ja niestety nie mogłam pojechać. Pixel nie czuł sie zbyt dobrze. Quote
ihabe Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Texasiku, jeszcze trochę cierpliwości:loveu::loveu::loveu: Dajcie znać co u Texasa:-( Quote
Ola la Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Texasiku jak tu cicho u Ciebie:(ja tez dawno nie wpadałam:( Obiecuje poprawe:cool3: Piękny jesteś płomienny piesol:loveu: Quote
psiama Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [LEFT]Podnosimy kawalera do góry prezentując piękne ogniste futro :loveu:.[/LEFT] Quote
ihabe Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Texasiku Zrobiłam ci allegro: Najpiękniejszy długowłosy mieszaniec TEXAS (629260085) - Aukcje internetowe Allegro Trzymaj się facet, ja myślę o Tobie w każdej chwili. Jeszcze kilka dni i sie zobaczymy:loveu: Quote
ihabe Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Ciekawe, czy ktoś dzwonił w sprawie Texasa? Texasiku, poproś proszę CK o jakiś update dla nas:-( Quote
ihabe Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Kochana cioteczka Psiamama nie zapomina o swoim dzieciaczku w potrzebie:angel::laugh2_2: Quote
ciapuś Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Dawno mnie tu nie było :cool1: ale obiecuje że będę zaglądać częściej i oczywiście ściskam kciuki za domek dla Pięknisia Quote
Onaa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Texasik , a Ty czemu jeszcze nie w swoim domku :-o ? Taki piękniś, to myślałam, że się domki o niego biją. Quote
ihabe Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Dogo07 napisał(a):Texasik , a Ty czemu jeszcze nie w swoim domku :-o ? Taki piękniś, to myślałam, że się domki o niego biją. Ja też tak myślałam. On chyba czeka na mnie:loveu: Nasza pociecha ta starsza tak bardzo chce większego psa, obecnie ma same kurduple:evil_lol: Quote
Onaa Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Ja mam w domu ok.45 kg kudłów więc niestety już żadnego piesia mieć w domu nie mogę :roll:. Quote
Ola la Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 ihabe napisał(a):Ja też tak myślałam. On chyba czeka na mnie:loveu: Nasza pociecha ta starsza tak bardzo chce większego psa, obecnie ma same kurduple:evil_lol: ihabe no no Lilątko wyleciało z gniazdka (o ile sie nie myle;) ) czyli jest jedno miejsce....no nie mów ,że dasz rade mu się oprzeć:loveu: ale miałby sie fajnie:loveu: Quote
ihabe Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 Ola la napisał(a):ihabe no no Lilątko wyleciało z gniazdka (o ile sie nie myle;) ) czyli jest jedno miejsce....no nie mów ,że dasz rade mu się oprzeć:loveu: ale miałby sie fajnie:loveu: przecież wiesz, ze mam miejsce dla 3 psów i tyle ich obecnie mam ( Lilu to nie był pies, to była 1/10 psa:loveu: Quote
Recommended Posts