Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem żadna podróż Texasa do Niemiec nie jest planowana.
Texasik bedzie sie jeszcze ok 2 -3 tyg kurował, tzn jego ilość ruchu bedzie ograniczona do minimum.
Dziś był na 2 spacerkach, (troche ruchu mu nie szkodzi, a nawet nalezy ) Texas jest strasznie fajnym, przytulaśnym pieskiem ;) Oby szybko znalazł dom :)

Posted

Czy były już jakieś telefony w sprawie Texasa. Chłopak ma bardzo dużo wejść.
Ola La, jaki wczoraj był na spacerku nasz Teksasik? Ja niestety nie mogłam pojechać. Pixel nie czuł sie zbyt dobrze.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Texasik , a Ty czemu jeszcze nie w swoim domku :-o ?
Taki piękniś, to myślałam, że się domki o niego biją.

Ja też tak myślałam. On chyba czeka na mnie:loveu: Nasza pociecha ta starsza tak bardzo chce większego psa, obecnie ma same kurduple:evil_lol:

Posted

ihabe napisał(a):
Ja też tak myślałam. On chyba czeka na mnie:loveu: Nasza pociecha ta starsza tak bardzo chce większego psa, obecnie ma same kurduple:evil_lol:

ihabe no no Lilątko wyleciało z gniazdka (o ile sie nie myle;) ) czyli jest jedno miejsce....no nie mów ,że dasz rade mu się oprzeć:loveu:
ale miałby sie fajnie:loveu:

Posted

Ola la napisał(a):
ihabe no no Lilątko wyleciało z gniazdka (o ile sie nie myle;) ) czyli jest jedno miejsce....no nie mów ,że dasz rade mu się oprzeć:loveu:
ale miałby sie fajnie:loveu:

przecież wiesz, ze mam miejsce dla 3 psów i tyle ich obecnie mam ( Lilu to nie był pies, to była 1/10 psa:loveu: