Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć malusi.Nic nowego u Ciebie.Szkoda.Zaglądnę przez święta i składam Ci Umisku gorące życzenia, owocnych poszukiwań superowego domku.Pa śliczności.

• 4 weeks later...
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.Nie wiem nawet co napisać.W poniedziałek zrobię przelew na wyróżnione allegro, te miesięczne dla Ciebie.Tylko do Ani napiszę czy nie zdrożało.Zawsze myślałam że takie malizny to szybko znajdują domki i chyba się bardzo myliłam.Pozdrawiam serdecznie z zimowego Śląska.

Posted

Czemu nikt do Ciebie nie zagląda?Wprawdzie pewnie i zaglądają, ale nikt nie pisze.Poskarżymy się? Pewnie , że tak.Łaski nie robią i niech piszą...prosimy

Posted

Witam.To moja ś.p. ratlerka Vikusia.27 grudnia 2009 minęły 2 lata, jak musiałam malutkiej ulżyć.Miała tylko 12 lat i do śmierci doprowadzili ją weci z pewnej znanej, gliwickiej kliniki.Trwało to kilka lat, zła diagnoza, pomimo wykonywanych badań i złe leczenie.Jak poszukałam konsultacji gdzie indziej...to już było za późno.Potem dzięki wspaniałemu panu Dudkowi, wetowi z Dworcowej, żyła jeszcze ok 2 lata.Cały czas mi jej brakuje.Twój pupilek izzie1983 też fajny i taki w pieleszach...wygodnicki.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Przykro mi z powodu Twojej Vikusi :( Niestety pomyłki w diagnozach się zdarzają i często cierpią na tym ludzie czy zwierzęta :(

Co do mojej Inki - to zdjęcie było siłą zrobione, ja trzeba przemocą trzymać w łóżku, bo 15 lat spała na podłodze czy w swoim posłanku i łóżka nie cierpi :D

Posted

Witam późną porą.Tak się cieszę Umiśku, że Twoja koleżanka z Azylu, babcinka Figunia znalazła swój domek.Nareszcie !.Teraz Twoja kolej.Nie pomyślałabym, izzie1983, że Twoja Inka ma aż tyle lat.Na zdjęciu nie wygląda na babcię.Ja mam teraz 2 sztuki takich staroci i oboje ze schroniska.Mucha z Rudy Śląskiej i Lejek, znaleziony na Dogomanii, z Gliwic.Z Muchą na razie w miarę ok, ale mój dziadeczek jest ślepy, głuchy, bezzębny i borykamy się z problemami wieku starczego typu; serduszko i kłopoty z chodzeniem.Za dwa dni mija pół roku jak zobaczyłam go na wątku i musiał być mój.Sorki Umiśku.Ten wątek jest Twój a ja piszę o swoim zwierzyńcu.W każdym razie za Ciebie malizno też trzymam kciuki.Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Umisiek się nie obrazi na pewno. Dzięki naszej pisaninie spaceruje sobie po pierwszej stronie :)

Moja Inka też - serducho, głuchotka, częściowa ślepotka, ale ogólnie formę utrzymuję. Fajnie że masz takie schroniskowe staruszki :loveu:

Posted

Witam mojego ulubieńca wieczorową porą.Figunia już dupkę w domku kokosi.Ta to miała szczęście.Na dodatek DT ma zamienić się na DS i to tak w krótkim czasie.Miło u Ciebie gościć, ale opuść już pielesze pani Agnieszki i maszeruj do swojego domku.Pa Umiśku.

Posted

Witam nocną porą.Miło byłoby zobaczyć kilka Twoich nowych zdjęć Umiśku.Takich teraźnejszych.Wszyscy się w końcu starzejemy...i ja i Ty.Mizanko za uszkiem i gdzie tylko lubisz.

• 4 weeks later...
Posted

Witaj Umiśku.Zajrzałam na watek Twojego kolegi z Azylu i rozkleiłam się.Ile tego nieszczęścia na świecie...aż do nie zniesienia.Wiem już, że jesteś oczkiem w głowie pani Agnieszki i może dlatego rzadziej zaglądam.Pozdrawiam.

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...