Syla Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Witaj śliczny Umiśku.Już miałam nadzieję na domek dla Ciebie, ale tamta osoba jednak zrezygnowała.Na razie nie mają żadnego pieska, po śmierci swojego ulubieńca, ale pewnie jeszcze za mało czasu upłynęło i nie są na to gotowi.Nie będę naciskać, a co ma być to będzie.Pozdrawiam Ciebie śliczności malutkie. Quote
Syla Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Gdyby trzeba było pieniędzy na np. Allegro dla malucha i wyróżnione to proszę o informację i konto na jakie wysłać.Kupuję tam, ale nie potrafię wystawić aukcji.Sorki. Quote
ihabe Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cześć kochany psiaczku, jesteś cudny i musimy Ci szybciutko znaleźć cudowny domek:loveu::loveu::loveu: Quote
Syla Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Witaj moje śliczności.Kusiolki i mizanko.Do juterka.Pa. Quote
bumel Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 [quote name='Syla']Gdyby trzeba było pieniędzy na np. Allegro dla malucha i wyróżnione to proszę o informację i konto na jakie wysłać.Kupuję tam, ale nie potrafię wystawić aukcji.Sorki. Hej Syla, jeśli to nadal aktualne i miałabyś możliwość przesłać 12 zł na wyróżnione allegro dla Umisia, to podaję nr konta: Fundacja Azylu pod Psim Aniołem 03 1020 1042 0000 8802 0109 6528 ul. Kosodrzewiny 7/9 04-979 Warszawa koniecznie z dopiskiem "allegro Umisia" Wyróżnienie aukcji znacząco podnosi liczbę zaglądających na nią, a więc i szanse Umisia na dom:p. Quote
Syla Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Witam.Zaraz wyślę i mogę tak długo, jak długo będzie to potrzebne, tylko musisz bumel zawsze mi tutaj napisać.Często tu zaglądam, miałam taką sunię przez 12 lat i w Umiśku też się zakochałam.Mizanki dla Umiśka...niech ten domek Cię wreszcie znajdzie śliczności.Pozdrawiam serdecznie. Quote
Syla Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Witaj śliczności malutkie.Szkoda, że to tak daleko, w końcu odważyłabym się może do odwiedzenia schroniska.Nawet jak brałam Muchę z Rudy Śląskiej, to cieszyłam się, że biuro, tak blisko wyjścia i prawie nic z tamtej wizyty nie pamiętam.Tylko taką bardzo młodą i miłą panią Justynę.Za drugim razem poprosiłam o przywiezienie do domu i to był mój ślepaczek-Lejek.Trzymaj się cieplutko.Moim marzeniem jest żebyś znalazł swój domek.Poprosiłam znajome i bardzo przebojowe osoby i wierzę, że to się uda, choć może trochę potrwać.Pa i do juterka kochanie. Quote
bumel Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Syla napisał(a):Witam.Zaraz wyślę i mogę tak długo, jak długo będzie to potrzebne, tylko musisz bumel zawsze mi tutaj napisać.Często tu zaglądam, miałam taką sunię przez 12 lat i w Umiśku też się zakochałam. Syla:loveu: dziki Tobie Umisiowe szanse na domek bardzo rosną, żeby tak każdy psiak miał takiego przynajmniej wirtualnego opiekuna... Dziewczyna, która ma możliwość wystawić i wyróżnić aukcję Umisia na koncie Psiego Anioła powiadomiona (ania_sami). Rozumiem, że jak tylko wpłata się zaksięguje, to Umiś będzie miał wyróżnienie na 2 tygodnie. Trzymam kciuki, żeby ktoś go wtedy wypatrzył... Quote
Syla Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witaj Umiśku.Coś cichutko u Ciebie.U mnie ostatnio też niewesoło.Tak to bywa, ale jutro też będzie dzień, może lepszy, oby nie gorszy.Kocham Cię maluszku ale nie mogę przygarnąć...niestety.Całuski ode mnie. Quote
Zilwien Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Witam.Jestem Syla, ale pod tym nickiem nie mogę się tutaj zalogować i nawet nie wiem dlaczego.Próbuję jeszcze wyjaśnić, ale te 2 tygodnie, bez Dogo to dla mnie za dużo.Wszystkie pieski miałam w ulubionych i najpierw wszystko, co otwierałam to była biała strona.Potem poprosiłam o nowe hasło...na nowym też nie mogę się zalogować.Nie rozrabiałam tutaj przecież....no cóż...ale dalej nie wiem co jest grane.Dzwoniłam do Ciebie pidzej, nagrałam się na pocztę.Przecież pisałam tutaj, że dam na Umiśka, tyle ile trzeba na Allegro.Poślę znowu 12 zł a od 10 listopada napiszcie mi ile trzeba wysłać na maluszka, tak by wystarczyło do kolejnego 10tego.Mój Lejek miał 3 gorsze dni, teraz już na szczęście wszystko ok.Boję się tylko, że jak jakiś moderator zorientuje się że ja to Syla to znowu mnie zabanują, pewnie za niewinność.Wtedy już trudno.Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź. Quote
Zilwien Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wysłałam dla Umiśka 12 złociszy i tak jak wyżej napisałam.Łatwiej mi wysłać pewną kwotę miesięcznie...a nuż znowu komuś się nie spodobam i już na tym niku tu nie wejdę hihi.Super mizanko dla Umiśka ode mnie i mojej menażerii.Pa. Quote
pidzej Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Syla.... przecież pod Twoim pierwszym nickiem nie jesteś zbanowana to by było widać. Na dogo ostatnio straszny bałagan od strony technicznej i niektórzy nie mogą się zalogować, inni mają inne problemy. U mnie od dzisiaj jest wszystko ok i z tego co czytam na dogo użytkownicy widzą poprawę. Próbuj logować się na stare konto, może się uda. Czy jakiś moderator odpisał Ci w tej sprawie? Moja znajoma już od miesiąca nie może się zalogować... Białe strony wszystkim się pokazywały przez jakiś czas ale już wszystko dobrze. Dziękuję za kolejne wyróżnione allegro. Ja już nie zajmuję się ogłaszaniem w Psim Aniele więc przekażę info właściwym osobom. Syla przepraszam, nie napisałam, że nie mam telefonu teraz- żadnego- chyba, że chcesz zadzwonić na domowy ;) to podam na pw. Ten numer komórkowy do skasowania jest. Quote
Zilwien Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witanko.Zgłaszam się, niby nie zabanowana a jednak bez możliwości zalogowania się na stałym i ulubionym niku.Ile przelać mam po, 10 listopada na mojego ukochanego Umiśka, tak, aby starczyło na cały miesiąc czyli do 10 grudnia na wyróżnione alllegro.Wystarczy raz podać kwotę i jak tu nie będzie informacji, że Umiś znalazł domek, to co miesiąc tyle wyślę.Kiedyś już chciałam zapytać: ile Umiś waży i ile ma naprawdę lat?Tutaj ma napisane, że ma 7, a na stronie starszych psiaczków z Anioła, że 9.Pomimo wszystko, dziwię się, że jeszcze nie znalazł domku, bo jest urzekający w swej urodzie.Pozdrawiam serdecznie.Syla. Quote
bumel Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Takie wyróżnione allegro na miesiąc to wychodzi mi 25 zł (12,5 zł na dwa tygodnie). Umiś pewnie nie waży więcej niz 12 kg, a z tym wiekiem, to trzymajmy się, że ma 7. Po co psiaka niepotrzebnie postarzać:razz:. Też się dziwię, że taki fajny, niewielki psiaczek jeszcze nie znalazł swojego domu. Quote
Zilwien Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Witam.Wysłałam tylko 24, zaraz doślę brakującego złocisza.Nie wierzę, że Umiś waży aż tyle.Przecież to ratlerek, a na zdjęciach wygląda wręcz filigranowo.Moja ratlerka, Vikusia w najgrubszym swoim okresie ważyła aż 4 kilo.Mój obecny dziadeczek Lejek około 6 chyba, właśnie...przy okazji sprawdzę.Dzięki za odpowiedź na PW.Mizanko dla Umisia. Quote
pidzej Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 nie no Umisio nie waży 12 na pewno ;) może z 7, 8 kilo albo i jeszcze mniej... ratlerkiem to on nie jest, ma drobniusie łapki ale tułów niczego sobie. bez przesady, nie wysyłaj tej złotówki :) Quote
bumel Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ja to na małych gabarytach jak widać się nie znam za bardzo:razz:, a moje 40-kilowe szczęście właśnie mi przygniata stopy. Quote
pumcia02 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ja mysle ze wazy ok 6 :) na rekach prawie identyczy jak pies moich rodziców 6 kilogramowy Quote
Zilwien Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Witaj Umiśku.Dzięki Twojej uczynnej cioteczce bumel mogę Cię już odwiedzać.Sorki, że tak dawno mnie nie było.Najpierw te zmiany na Dogo a potem nie mogłam Cię znaleźć.Banerek nie działał i linki też nie.Tak naprawdę to szukałam nawet w udanych adopcjach z nadzieją, że już Cię tu nie ma...ale cóż.Dzisiaj do domku pojechał Puko, niewidomy, starszy psiak, może i Tobie się w końcu uda.Mizanko i pozdrawiam serdecznie.Syla. Quote
Syla Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Witam.Pierwszy raz od 2 miesięcy weszłam na swoim niku...ale radość...aż nie do wiary.Od razu weszłam się przywitać.Malutki...miało już dawno Cię tu nie być.Poproszę ania_sami o Allegro dla Ciebie Umiśku za kilka dni.Pozdrawiam jak zawsze bardzo serdecznie. Quote
Syla Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Witaski Umiśku.Kasę wysłałam i Ania zadba o resztę.Pokazuj się ślicznosci.Pa. Quote
Syla Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 To moje najulubieńsze i mam je na pulpicie kompa Quote
Syla Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Witam.Proszę o zajrzenie na ten wątek.Malutki ślepaczek może iść do DT, do Renaty5 tylko brak kasy http://www.dogomania.pl/threads/173689-Niewidomy-stary-maleA-ki-Edi-tak-bardzo-chce-byc-kochany Quote
Syla Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Witaski zimowe.Lubię zimę, ale Ty pewnie nie i wcale sie temu nie dziwię.Podobno domek się Tobie śliczniutki kroił, a dalej tutaj jesteś.Przepraszam za to, że Ci sekunduję, ale nie zabieram.Dla mnie jesteś za młody i za zdrowy.Ciągle jakoś tak wiem, ze ten swój domek znajdziesz.Jesteś przecież taki śliczny.Zajrzę juterkiem. Quote
Recommended Posts